Allardyce: 'Davy zal nog meer teleurgesteld zijn'

BVeenstra, 01-02-2018 om 08:40, 8581 views, BBC |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Everton-manager Sam Allardyce baalt ervan dat de transfer van Davy Klaassen naar Napoli is afgeketst. De voormalig aanvoerder van Ajax leek op weg naar de club uit Napels, maar op het laatste moment ging de huurdeal toch niet door.

Volgens Allardyce zou het afketsen van de transfer te maken hebben met portretrechten. 'Een contract dat hij heeft met een sportmerk is een van de redenen dat het niet is doorgegaan', vertelt hij aan de BBC. 'Wij zijn teleurgesteld, maar hij moet nog veel meer teleurgesteld zijn. Immers, hij is nog steeds hier en niet bij Napoli. Ik heb geen idee waarom Napoli niet overstag kon gaan. Het was een van de beste transfers die hij in Europa kon maken.'

Klaassen vertrok afgelopen zomer voor een bedrag van zo'n 27 miljoen euro naar Everton, dat toen nog onder leiding stond van trainer Ronald Koeman. Na het ontslag van de manager komt Klaassen nauwelijks meer aan bod bij de club uit Liverpool. Vaak neemt Allardyce de Hilversummer niet eens op in zijn wedstrijdselectie.

De nieuwe Onze Trots al bekeken? Ja, inderdaad, want we zijn op video! Bekijk hier de Onze Trots met Klaas van der Eerden!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Zo verrot is het gesteld met het profvoetbal: Je koopt effe een speler voor 27 miljoen. Vervolgens maak je zn carrière kapot. Ik bedoel: Als je een speler koopt voor 27 miljoen zou je toch wel ongeveer moeten weten dat dit een speler is voor de basis. Maar voor Everton is dit bedrag niet zo'n probleem. Het is een klap in het gezicht voor zowel Davey als Ajax. Wij moeten onze beste spelers laten gaan omdat een stelletje clowns met geld van gekkigheid niet weten wat ze moeten kopen.
0 0
Ajacied33
Rare vogel die Allardyce,hoe bedoel je ik wil iemand zeer snel weg hebben....
0 0
Jaridebeste
Nou nou, die Allardyce maakt zich wel heel druk over het eventuele vertrek van Davy. Maakte hij zich maar zo druk over de voetballer Davy tijdens de trainingen en wedstrijden.
4 0
NouridolbergNeres34
Heel eng mannetje die allardyce, hoor hem alleen maar praten over hoe graag hij wilt dat Davy vertrekt. Heeft amper een kans gekregen daar.
2 0
CrazyJew
Achterlijke coach, hij mag davy niet anders ga je er anders mee om. walgelijk die kerel
4 0
trainerdv
Lekkere trainer. Waardeloos presteren en het niet aan durven eens outside the box (letterlijk) de denken. Zeg gewoon dat iedereen belangrijk is voor de selectie en dat als hij hard werkt hij er zo weer bij kan zittgen volgende week.
0 0
Oliveira
Ik snap sowieso niet waarom je naar Italië wilt gaan om te voetballen. Waar corruptie altijd de headlines haalt en waar tevens nooit iets mee wordt gedaan.
0 -2
Red Devil
Die maffiosi zijn niet te vertrouwen daar.
1 -1
Barra
Italiaanse clubs zijn ook nooit recht door zee en er lijkt vaak iets achter te zitten
1 -1
talent020
Napoli heeft gewoon geen poen joh, eerst Younes en nu Klaassen die afketst,
4 0
gras
Begint vrij irritant te worden, dat constante naar de uitgang duwen van Klaassen door Allardyce.

Kan niet anders dat Everton geld wil terugzien voor de transfer van Klaassen en Allardyce de opdracht heeft gegeven dat wat te bespoedigen. Maar geeft natuurlijk 0,0 onderhandelingsruimte, als een speler bij het vuil wordt gezet.
1 0
niquedegraaff
Volgens mij heeft Napoli gewoon geen geld.
5 0
ajaxminimax
Heeft die dikke sam iets tegen Davy? Ik zal zeggen geef hem eens een normale kans.
3 0
Ismael Urzaiz
Hij lijkt er zelfs plezier in te hebben
3 0
ETM
Ik krijg echt van al die Sam over Klaassen berichten echt het idee dat die man persoonlijk iets tegen Klaassen heeft..
4 0
BaddahBing
Sam zal zelf wel weer teveel geld gehad willen hebben
0 0
Ferd
Hij weigerde eerst zelf een verhuur, daarna gaf hij op het laatst toestemming waardoor er te kort tijd was. Die big Sam is maar een klein mannetje
7 0
Jelle2500
Jonge.. zeikvent
1 0