'Van Persie dreigt Klassieker te missen'

BVeenstra, 19-01-2018 om 10:55, 10917 views, Algemeen Dagblad | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

De kans dat Feyenoord aankomende zondag in De Klassieker tegen Ajax kan beschikken over Robin van Persie wordt met de dag kleiner. De spits is er zelf al uit met Feyenoord, maar moet er nog wel uit zien te komen met Fenerbahce. Vooralsnog is er geen akkoord met de Turkse club over de ontbinding van zijn contract.

Mikos Gouka, journalist van het Algemeen Dagblad, laat weten dat er hard wordt gewerkt aan de komst van Van Persie, maar dat het op dit moment niet aan Feyenoord is. De aanvaller, die in het verleden speelde voor Arsenal en Manchester United, moet er zelf uit zien te komen met Fenerbahce. Naar verluidt zijn er gesprekken gaande tussen het management van Van Persie en Fenerbahce.

Beide partijen moeten elkaar zien te vinden over het bedrag dat de spits meekrijgt. De Rotterdammer heeft nog een contract voor een halfjaar in Turkije, wat hem nog zo'n 2,5 miljoen euro op moet leveren. 'Van Persie wil iets van de club en de club wil iets van Van Persie', zo laat Gouka weten.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Gaat van Persie. Nu zijn excuses aanbieden voor die overtreding op chivu ?
Of moet alleen witsche dat voor iets wat niks was?
0 0
Caparzo
Een rollator dat rolt toch maar slecht op gras? Denk dat onze verdedigers dat wel kunnen handelen, RvP kom er maar in!!1!
0 0
V12
Hij heeft daar geen knikker geraakt maar wil wel zijn laatste geld hebben voor een periode die hij daar niet gaat zijn. Maar je mag hem geen geldwolf noemen.
0 0
MickS
Hij tekent pas maandag. Dus zondag speelt hij nog niet. Wellicht is hij wel als toeschouwer ofzo aanwezig, dat kan natuurlijk.

https://nos.nl/artikel/2212694-van-persie-is-feyenoorder-spits-bereikt-akkoord-met-fenerbahce.html
0 0
3sterren
En dat is dan ook meteen zijn laatste dreiging van het seizoen ...
; )
2 0
Afcas20
Hoop echt dat ie er is, kan niet wachten tot zn naam genoemd wordt door de stadionspeaker dan. Krijgen we net zoiets als guidetti tegen celta thuis
0 0
Redrum
Laat die gozer alsjeblieft mee doen zondag, zijn we van dat gejank ook verlost. Die ouwe narcist gaat ze echt niet helpen.
1 0
Labrador
En dan. Gaat hij Feyenoord redden door de ere treffer te maken ? Nou nou
1 0
chloorbestendig
Ze zijn gewoon bang dat hij anders de eerste de beste wedstrijd voor feyenooit meteen in de broekzak van De Ligt of Tagliafico beland....
0 0
AlexIbarra
Nu aan het werk in De Kuip.

Zie hier een erelijst hangen met de laatste 5 prijzen van deze topclub, er staat nog een UEFA cup uit 2002 bij...

In de 16 jaar daarna 2 bekers, 1 titel en een Cruijff schaal. Nog steeds te veel, maar vooral veelzeggend.
2 -1
Puurvoetbal
Ajacieden die voor havenslaven werken; times are changing ! Je opmerking over die laatste europese beker is overigens niet heel erg slim. De laatste van Ajax werd nl. in het vorige millenium behaald !
0 -1
AlexIbarra
Die Uefa Cup hebben ze heel knap gedaan.
Ipswich Town, IFK Göteborg wonnen ook Uefa cups en zijn nu nergens.

Ik dacht dat de kakkies nog cupfighter waren maar dit millennium hebben ze 2 knvb bekers en verder alleen die titel en JC schaal van afgelopen jaar.
Confronterend zo'n 'erelijst', vooral zwart-wit foto's daar. Vergane glorie.
0 0
3sterren
Maar mooi dat die was ...
; )
1 0
Ajacied33
Medelijden met je kerel..
1 0
Ajax_026
? wat voor werk doe je dan?
0 0
AlexIbarra
Grap van de ongediertebestrijding hieronder was een goede maar ik doe iets met filmopnames.

In dit geval voor een bedrijf dat was ingehuurd door een vd sponsoren daar.
Dan is mn geld nog wel koosjer toch? ;)
0 0
insectenverdelg
jammer!
1 0
Fredschuit1
Het zou sowieso pure armoede wezen als hij gelijk al zou moeten spelen tegen ons zonder fatsoenlijk met zijn teamgenoten te hebben getraind. Van mij mag hij het halen. Een trage speler bij de tegenstander is altijd welkom. Ben benieuwd of hij Breuer er nog kan uitlopen. Dat word echt een race der titanen.
0 0
EuforischeRealist
Even buiten het feit of hij iets toe kan voegen aan dat team van die havenslaafjes, maar kan je zien wat voor geldwolf je binnenhaalt. Jaren in de top van de Premier League gespeeld en je zakken gevuld met centen, dan laat je huidige club je zonder transfersom vertrekken naar de club van je jeugd om je carriere af te sluiten en wat doe je? Dan ga je lopen zeuren en zeiken om de laatste 2,5 miljoen.

RAT!
2 -1
Ferd
Even beter lezen, of beter: even realistisch lezen. Er staat ook "De club wil iets van hem", dus ze willen geld zien, niet van Feyenoord maar van Van Persie zelf, dat is dus niet "zonder transfersom".
0 -1
insectenverdelg
van Persie verdient zon 6 mlijoen per jaar bij Fener. Dat betekent dat er een salaris gat is van zo'n 3 miljoen. Fener kan dit afkopen, maar wil niet de volle mep betalen. e zullen t met zn 3e moeten delen. van Persie moet wat wegdoen, feyenoord zal wat bijleggen en Fener zal wat oprotpremie moeten meegeven. Hier wordt over gesteggeld dus.
0 0
EuforischeRealist
Ik denk dat je het zelf niet juist leest. Fener wil dat hij afziet van het resterende deel van z'n salaris, terwijl hij dat juist nog wel wil ontvangen. Daar gaat het nu juist over deze dagen.
0 0
Lazell
Waarom denkt v Persie recht te hebben op die resterende 3 miljoen? Hij maakt toch een transfer? Als Fener hem moet betalen, kunnen ze hem net zo goed zelf houden. Zelfs als 3e spits ofzo.
0 0
Redrum
Ik vraag me sowieso af wat Feyenoord zelf eigenlijk verwacht van Robin van Persie. Kan me niet voorstellen dat ze hem in de spits zetten, want dan beland zo'n beetje de enige speler met enige waarde op de bank. Het alternatief is dan dat hij op 10 komt te spelen, maar ik heb niet het idee dat Robin van Persie dat nog kan belopen. Ik verwacht niet dat het een succes gaat worden.
5 0
HeavenlyDivine
Waarschijnlijk Jorgensen op 10 en vPersie in de spits. Ook dat zie ik geen succes worden, een spits op 10. Wat een saai, saai, saai elftal hebben ze toch al jaren.

En anders gewoon Van Persie op de bank.
0 0
Tpes
wellicht weer 442 spelen.
overigens een van Persie gratis is toch wel het proberen waard voor fey
0 0
Ricoo
Die wanhopige Rotterdammers kennende nemen ze hem ook mee als ie nog niet eens meegetraind heeft. Dus stel dat ie morgen rond komt, zal ie alsnog wel mee gaan.
0 0
TikkieTerugJaap
Volgens mij kan hij al niet meer mee, want je moet vrijdag voor een bepaalde tijd ingeschreven staan bij de KNVB voor dat je bij de wedstrijdselectie mag.
0 0
jollie18
Hij is al akkoord met Feyenoord misschien hebben ze hem wel ingeschreven. Maar die jongen is niet wedstrijdfit dus verwacht het niet
0 0
mickey2602
Op teletekst staat weliswaar dat hij akkoord is met Feyenoord maar dat hij maandag tekent. Dus is hij er sowieso niet bij.
0 0