Milik terug op trainingsveld Napoli

giobelloni, 15-01-2018 om 15:35, 3596 views, Napoli | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Arek Milik heeft maandag te horen gekregen dat hij mag beginnen met individuele trainingen. Dat meldt zijn club Napoli maandagmiddag. De Poolse spits raakte eind september zwaar geblesseerd aan zijn knie.

De club meldt dat Milik de medische revalidatie succesvol heeft doorlopen en dat hij er nu weer alles aan kan doen om zo snel mogelijk terug te keren in de selectie van de Napolitanen. Hij zal uiteraard eerst met individuele trainingen beginnen voordat hij daadwerkelijk aan kan sluiten bij de groep.

Sinds zijn overstap naar Napoli heeft het de Pool nou niet per se meegezeten. De spits liep tot tweemaal toe een zware knieblessure op. Daardoor kwam hij slechts tot achttien officiële wedstrijden in Italië.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Adam24
Half jaar huren? Hij kan hier banken en revalideren en wij hebben een 2e/3e spits.
0 0
Ajacied33
Nee man,wij hebben Cassierra ook nog he..
0 0
Suarez16_
Toch gek dat hij daar van zware blessure in zware blessure rolt. Hier had hij nooit ergens last van.
1 0
Ajacied33
Je hoort/ziet het vaak bij spelers die net getransfereerd zijn naar hun nieuwe club en zich dan willen bewijzen of zo,en raken dan juist geblesseerd. Ik noem een Virgil van Dijk,Osmane Dembélé en Coutinho van Liverpool/Barça. En dan vergeet ik er nog een heleboel
0 0
Champy
Zo zie je maar hoe sterk Van Nistelrooij mentaal is geweest door na twee van zulke blessures nog een wereldster te worden. Al moet erbij gezegd worden dat beweeglijke en technische spelers hier meer last van hebben.
1 0
Suarez16_
Dan heeft Milik er dus geen last van ;).
0 0