'De Jong wilde zelf absoluut naar Duitsland'

giobelloni, 12-01-2018 om 07:20, 8064 views, Algemeen Dagblad | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Nigel de Jong wilde zelf absoluut naar Duitsland. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Jan de Visser in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ook De Jong zelf is blij dat er voor hem nog een transfer naar de Bundesliga in zat.

Het lijkt er dan ook vrijwel op dat de 33-jarige al een tijdje met een terugkeer bij onze Oosterburen in zijn hoofd zat. 'Het is toch een van de topcompetities in Europa. Ik hou van de Duitse Pünktlichkeit en van het team heb ik een duidelijk beeld. Mainz is een georganiseerde ploeg en ze proberen aanvallend te spelen.'

De controleur denkt ondanks zijn leeftijd echter nog niet aan afbouwen in Duitsland. 'Ik wil me laten zien. Ik voel me fit en ben wat mij betreft nog lang niet klaar. Het zou leuk zijn als technisch directeur Rouven Schröder me straks een nieuw contract aanbiedt.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kleinedraaicirkel
Logisch dat hij naar Duitsland wilde, zijn business zit daar.
1 0
RaynoFischer
Helemaal prima was hier overbodig geweest
1 0
Ajax27
In Duitsland in een competitie die 100x sterker is dan de kak eredivisie mee kunnen draaien, maar overbodig zijn bij Ajax. Uhhhh... ja jij snapt er ook veel van. Al was ie er maar om de jonge talentjes op de grond te houden, een dergelijke sterke speler met zo'n mooie carrière is altijd een meerwaarde in je team. Maja, da's een generatie dingetje, dat snap je over 10-15 jaar pas wanneer de helden van nu op dat punt zijn aangekomen.
0 0
Ajax#1900
Wat een nare manier om te reageren. De Jong kon bij La Galaxy en Galatasaray amper nog meekomen. Zit in een vergelijkbare situatie als Heitinga.
0 0
kaashaas
Hey nigel! Thats a big money smile!
Die bentleys komen niet goedkoop..
1 0
AFCA1510
Die Nigel lijkt me echt een prima gast die daar niet zozeer meer mee bezig is. In tikitakatouzani reed die gwn in een doodgewoon familiebusje en kwam die als een verstandige relaxe man over. Lijkt me een topprof en een voorbeeld voor jongere voetballers.
2 0
kaashaas
Hij het recht.. gun het hem ook... maar die grijns in de combinatie met de tietel vind ik grappig
0 0
mvdk
Tietel is ook grappig.
1 0
davidsglory
Net Mayweather
1 0
Mr.P.
volgens mij had hij al een bentley en spaart hij nu het geld op voor een 200 meter jacht
2 0