[Update] Ligeon verdient contract bij PEC

JipVR, 16-01-2018 om 18:00, 9932 views, De Stentor | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ruben Ligeon gaat zijn carrière wellicht in de Eredivisie nieuw leven inblazen. De ex-Ajacied gaat mee met PEC Zwolle tijdens het trainingskamp in Spanje. Daar kan hij een contract verdienen. 

De vleugelverdediger is sinds augustus clubloos, nadat hij bij Slovan Bratislava vertrok. John van 't Schip zal te prestaties van Ligeon de komende tijd gaan beoordelen, om in te schatten of hij goed genoeg is voor de goed presterende club uit Zwolle. 

In december liep hij nog stage bij de Deense AGF Aarhus, maar daar kreeg hij uiteindelijk geen aanbod. Bij Jong Ajax hield Ligeon tevens zijn conditie op peil. 

Update - 18.06 uur (16 januari 2018)
Ruben Ligeon heeft zijn proefperiode bij PEC Zwolle met succes afgerond. De voormalig Ajacied heeft zodoende een 2,5-jarig contract verdiend bij de huidige nummer vier van de Eredivisie. Onder trainer (tevens ex-Ajacied) John van 't Schip zal de vleugelverdediger zich in de basis moeten spelen. 

'Hier ben ik heel blij mee en dit was natuurlijk het doel van mijn stageperiode. Vanaf het eerste moment voel ik me erg prettig bij PEC Zwolle. Ik ben goed opgevangen en zowel de staf als spelers gaven mij tijdens het trainingskamp het gevoel dat ik er echt bij hoor', aldus Ligeon op de website van PEC Zwolle.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hziyech14
Ligeon verdient contract bij P zag ik staan,
Ik had PSV verwacht.
0 0
AlexIbarra
Ik heb het altijd jammer gevonden dat deze jongen 3 maanden geblesseerd was, net op het moment dat vRhijn een dra-ma-tische periode kende.
Niet dat we met hem wél een Europacup hadden gewonnen maar na 1,5 jaar goed presteren bij Jong gunde ik hem zijn kans om het een tijdje in het eerste te laten zien.

Mocht later ineens een keer als linksback op komen draven waarbij hij volledig door het ijs zakte, daarna was het wel klaar.
1 0
DJMokum
Succes Ruben!
4 0
kaashaas
Die speelt zich wel in de basis
1 0
Champy
Die gaat toch niet snel spelen met die Ehizibué voor hem.
0 -1
Oliveira
Zou verbaasd zijn als hij het niveau van Zwolle niet aan kan. Hij heeft namelijk in jong Ajax gespeeld en dat niveau moet toch wel vergelijkbaar zijn.
2 -5
Ajaxido
Hoe dom kan een opmerking zijn zoals die van jou.
1 0
4xEC1
Het ergste ervan is dat er minimaal nóg 2 zijn die hetzelfde denken..
0 -1
DavidFerr
Dus voor de toendertijd nummer 12 van de Jupiler League spelen is hetzelfde niveau als de nummer 4 in de eredivisie?
5 0
johnd
Dat niveau kan hij makkelijk aan.
0 0
gras
Nog zo'n zekere international volgens Spaan. Die kerel heeft echt geen pepernoot verstand van voetballers. Overigens gun ik Ligeon het beste en een contract bij PEC.
4 0
Web
Kan Ehizibue naar Ajax.
Deze speler is door van Schip omgeturnd van rechtsbuiten naar een moderne rechtsback
1 -7
Afcadam14
Normaal doen.
1 0
Web
Toch eens goed naar PEC kijken, deze speler heeft het loopvermogen om de hele rechterkant te bestrijden. Wel handig als Neres naar binnen trekt. En heeft ook nog een goede voortzetting.
3 -3
Dolberg25
Het spijt me, maar met zulke middelmatige voetballers gaan we echt niet beter worden. Alleen PSV en Feyenoord horen zulk soort matige spelers te kopen, niet wij.
2 -1
Kingley
Ik vind kingley 30x beter als Veltman
1 -3
Stuyvesant
Het is beter DAN! En daarnaast is deze post complete onzin....
0 0
kaashaas
Wtf is dit voor een account
0 0
Ferd
Maar wat jij vindt is helemaal niet belangrijk. Het gaat er om wat de technische staf en scouts vinden.
1 0