Cillessen trots op knappe redding in CL

giobelloni, 06-12-2017 om 09:00, 5152 views, Voetbal International | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Jasper Cillessen kijk trots terug op zijn redding op de inzet van Bas Dost in het duel met Sporting Lissabon. Dat vertelt de oud-Ajacied in gesprek met Voetbal International. De Groesbeker speelde dinsdagavond pas zijn derde wedstrijd van het seizoen.

Juist daarom was de 28-jarige doelman zo blij dat hij met een redding belangrijk kon zijn. 'Het was voor mij een speciale wedstrijd. En na zo'n lange tijd is deze redding helemaal speciaal', aldus de Barcelona-doelman die zijn doel schoon hield in het duel met Sporting. 'Het was een lastige wedstrijd, aangezien Sporting een erg goede ploeg heeft.'

Barcelona pakte in de laatste speelronde de groepswinst en geniet daarom tijdens de volgende loting een beschermde status, maar volgens Cillessen zegt dat niets. 'Als je de Champions League wil winnen, moet je iedereen kunnen verslaan.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaccus
De wedstrijden die hij krijgt bij Barca en het NL elftal keept hij sterk. Hij is gewoon te goed om op de bank te zitten.
0 0
Ajax27
Ach ja wat zal hij er ook om geven. Lekker tussen de beste voetballers van de wereld trainen, een dikke cent verdienen, in een warmer land wonen en zo nu en dan eens een keertje een wedstrijd mee kunnen pikken. Lekker leven toch. Zal hierna wel naar Turkije ofzo vertrekken.
1 0
3*stars*3
Denk je?
NL is niet meer wereldtop maar heeft nog steeds een grote naam en Jasper heeft ook een WK achter de kiezen.
Ik zie clubs als Napoli, Dortmund, Lyon, Benfica, Sevilla etc wel klaarstaan.
2 -1
theflyingdutchm
Dat ligt er maar net aan. Hij speelt niet veel en meestal kiezen dat soort teams die jij opnoemt toch voor een keeper die één heel seizoen goed gekeept heeft. Desalniettemin is zo'n redding wel belangrijk naar Barcelona toe en eventueel de clubs die jij opnoemt.
0 0