Ligeon dankzij Sana op stage bij Aarhus GF

BvdPloeg, 05-12-2017 om 23:25, 2200 views, Tips Bladet | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ruben Ligeon heeft mogelijk een nieuwe club gevonden in Denemarken, zo meldt Tips Bladet. De verdediger, die momenteel zijn conditie op peil houdt bij Jong Ajax, mag een week op stage komen bij AGF uit Aarhus.

Ligeon zit zonder club sinds hij zijn contract bij Slovan Bratislava liet ontbinden. Hij kwam in contact met AGF dankzij Tobias Sana, die er sinds dit seizoen onder contract staat. De Zweed speelde samen met Ligeon bij Ajax en tipte zijn ploeg dat de rechtsback zonder club zit.

De inmiddels 25-jarige Ligeon krijgt een week de tijd om zich te laten zien. Coach David Nielsen kijkt uit naar zijn komst. 'Het is altijd leuk om een goede speler te bekijken en we zullen dit een hele week kunnen doen.' Ligeon werd tijdens zijn tijd bij Ajax verhuurd aan NAC Breda, Willem II en FC Utrecht, maar in 2016 vertrok hij definitief uit Amsterdam. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Wereld
Zou deze jongen niet gewoon een Schaken 2.0 kunnen zijn?
0 0
trainerdv
Tsja, het is wat je verwacht van een back. Ligeon was beetje net als Tete: vrij goed in de tegenstander uitschakelen. Maar als je de beter voetballende ploeg bent in het merendeel van de wedstrijden, is dat niet genoeg.
0 0
ajaxinho
Ligeon is juist meer een aanvaller dan verdediger.

Hij paste gewoon niet in het systeem van Frank zonder risico's.
1 0
oudzuid2
Ligeon, ook zo'n speler die (o.a. door Spaan) de hemel in werd geprezen toen ie nog in de jeugd v Ajax speelde. je kunt een hele waslijst van 'talentvolle' jeugdspelers opnoemen die uiteindelijk te licht bleken voor het eerste.
0 0
ajaxinho
Ligeon kan nog steeds een topspeler worden in de Eredivisie.

Als hij de kans krijgt zoals Sinkgraven die heeft gehad...
1 -2