Riedewald 'degradeert' naar wisselteam CP

BVeenstra, 13-11-2017 om 14:30, 7969 views, Crystal Palace | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Het wil vooralsnog niet helemaal vlotten met Jaïro Riedewald bij Crystal Palace. De verdediger, die in de afgelopen zomer overstapte van Ajax naar de Londense club, speelt maandagmiddag een wedstrijd mee bij de beloften.

Crystal Palace Onder 23 speelt maandag een wedstrijd tegen Watford en Riedewald is een van de elf basisspelers. De enige andere bekende naam is die van Papa Souaré. Hij komt terug van een blessure die hij opliep tijdens een ernstig auto-ongeluk.

Voor Riedewald, die twee jaar geleden nog in Oranje speelde, is het opnieuw een tik. Sinds Frank de Boer werd ontslagen lijkt er even geen toekomst meer te zijn voor de verdediger bij Crystal Palace. Opvolger Roy Hodgson maakt amper gebruik van de oud-Ajacied.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FrankRijkaard4
Riedewald sukkel zonder hersens en daarnaast een op geld beluste zaakwaarnemer. Karma
0 0
amthree
Riedewald in winter naar de lampen?
0 0
Web
Erg jammer.
0 0
Ajaxvooraltijd
Maar wel je zakken gevuld, dat wel.
0 0
Ajax27
De keuze bij Crystal bij Frank de Boer was natuurlijk perfect.
Nu Frank weg is gauw een andere ploeg zoeken. Wellicht net als Denswil in Belgie jezelf weer in de kijker spelen, of bij een NL club als AZ
1 0
Labrador
Zonde zonde zonde.
1 -1
EVH
Voor een appel en een ei terugkopen.
2 -6
AJAIXIXIXI
Ik had hem bij ons nog wel een kans gegeven op 6 maar het tweede team van Crystal palace is ook fantastisch natuurlijk.
2 0
Barra
Ja ik zie in hem ook veel meer een 6 en daar heeft hij bij ons ook een aantal goede wedstrijden gespeeld.
0 -1
AjaxPassion
Een van de vele voetballers van Ajax die voor een compleet verkeerde vervolgstap heeft gekozen. Riedewald is echter een apart geval, aangezien Frank daar zat en hij daarom daarheen ging. Maar hoe kun je je toekomst nou af laten hangen van ee trainer, of een bestuur zonder fylosofie?

Er blijkt enorm veel mis met het zelfbeeld van NL voetballers en daarbij lijken ze hun eigen kwaliteiten niet goed te kennen en/of slecht in te kunnen schatten hoe deze het beste aansluiten bij hun nieiwe clubs...

Ook nóg een reden van de dramatische toestand van het NL voetbal...
7 0
Dexy
Triest dat Riedewald in korte tijd zo snel is afgedaald. Van basisspeler bij Ajax en Oranje-international naar wisselspeler bij de nummer laatst van de Premier League.

Laat het een goede les zijn voor andere jonge spelers: Ga niet direct naar het buitenland zodra je even op de bank terecht komt. Mocht Jaïro nu nog bij Ajax hebben gezeten, dan denk ik zomaar dat hij momenteel onze 1e linksback zou zijn geweest (gezien de minieme bezetting daar). Hij is beter dan Dijks en Viergever op linksback. En met de slepende blessure van Sinky lijkt het mij aannemelijk dat hij daar nu zou hebben gespeeld...

Affijn, we hebben het nooit geweten, omdat hij ongeldig was en besloot te vertrekken. Dood- en doodzonde! Want laten we wel zijn, Jaïro is een hele goede voetballer die eigenlijk wekelijks verdient te spelen.
2 -1
wladimir
Zal PSV hem oppikken deze winter (op huurbasis)?
0 0
Dexy
Zou mij iig niet verbazen dat PSV hem gaat proberen binnen te hengelen.

De linksback-positie is momenteel dun bezet in Eindhoven. Brenet is eigenlijk een gemaakte linksachter, want rechtspoot op links (voor een back niet handig). En Paal is van oorsprong een middenvelder en viel bovendien erg door de mand begin dit seizoen.

Riedewald heeft zowel bij Ajax als bij Oranje bewezen prima op linksachter uit de voeten te kunnen. Goede passing, zoekt altijd de weg naar voren. Heeft niet het loopvermogen om continu naar voren te denderen, maar door zijn goede positionering weet hij dit aardig te compenseren.
0 0
AjaxPassion
Riedewald is alles behalve een LB, hooguit een gemaakte (zoals Veltman, Aké, TFM, Viergever etc. etc. Dat is ook nóg een reden waarom het zo dramatisch gesteld is met het NL voetbal.

Riedewald is puur een CV en hooguit een CVM (waar hij nog veel voor had moeten leren). Riedewald is verpest door Ajax, Ajax heeft hem idd misbruikt als LB en hem geen vastigheid gegeven als óf CV, of CVM. Dat blijkt funest voor zo'n jong talent en Riedewald in deze.
0 0
luiszwaaris
Triest man
0 0
AIR-S
Huntelaar en Neres deden ook mee met JA tegen telstar....
3 -4
godenzonenssuper
Wel tevreden over zijn rugnummer?
13 0
GvanderK
Haha is toch lachen dit, eerst niet willen knokken voor je plek bij Ajax om vervolgens te vertrekken naar Engeland vanwege Frank (poen) en denken dat je te goed bent voor de Eredivisie en nu gaat 'ie net als zijn velen voorgangers flink op zijn arrogante snufferd. Had Riedewald's zijn verstand hoger in geschat een paar jaar geleden. Tot volgend seizoen bij ADO.
7 -1
Ruff Rhythim
Laat dit nou voor eens en altijd eens een waarschuwing zijn voor al zijn leeftijdsgenoten.

Ga eerst eens zorgen dat je bij de club waar je groot gebracht bent een paar jaar een fatsoenlijke basisspeler bent en ga vooral niet gelijk miepen als je eens naast de basis staat, wat ook de reden daarvan mag zijn en ongeacht of dat nou terecht is of niet.
3 0
Heiko
Ik hoop dat Frenkie meeleest.
1 0
ajaxinho
Voor een keer dan: LOL
2 0
AjaxBaggio
Snap ook niet waarom Riedewald is vertrokken.
Er is een nieuwe trainer, hij had gegarandeerd kansen gekregen en dan vertrek je vanwege een rugnummer.

Nu val je vies door de mand in Engeland.

Tja, eigenschuld...

Misschien speelt tie in de winterstop nog een oefenduel tegen Jong Ajax.
9 -1
Suarez16_
Clickbait titel. Het was waarschijnlijk gewoon voor ritme tijdens de interlands. Hij speelt geen basis meer, maar zit wel altijd op de bank. Zelfde dat Neres een keertje met Jong mee deed tijdens de interlands, maar dan zat hij ook niet gelijk in Jong Ajax.
4 0
AIR-S
Precies!

Ik krijg er 4 minnetjes voor , maar gelukkig is er nog iemand die het snapt.

Huntelaar en Neres speelden afgelopen wedstrijd ook tegen Telstar. Betekend niet dat ze verbannen zijn naar Jong Ajax.
1 0
SPRKY020
Sneu voor Riedewald.. Laat het voor de rest een voorbeeld zijn dat je eerst moet knokken voor je plek en niets te “eisen” heb :-)
1 -1
Redrum
Goh, wie had dat gedacht. Leek even bij Ajax op weg naar een nieuwe rol als spelverdeler vanaf de zes-positie, maar al snel kwam de ware aard van Riedewald weer naar boven: te slap. Zonde, deze jongen heeft een goeie techniek, maar mist echt een heleboel passie en agressie in zijn spel. Zeker in Engeland kom je daar niet mee weg.
12 -1