Broer Lukoki: 'Graag met Jody naar Ajax'

giobelloni, 10-11-2017 om 08:18, 8727 views, Voetbalzone |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jody Lukoki hoopt in de toekomst ooit nog met zijn broer Madjer bij Ajax te spelen. Dat vertelt hij in een interview met Voetbalzone. De Congolees speelt momenteel al drie seizoenen bij het Bulgaarse Ludogorets, Madjer speelt bij de amateurs van Quick Boys.

Alhoewel Jody zijn debuut maakte in het eerste van Ajax, brak hij nooit echt door. Toch heeft hij een goed gevoel overgehouden aan zijn tijd bij Ajax. 'Ik ben een Amsterdamse jongen, ik was trots om bij Ajax te spelen. Daarnaast ben ik Frank de Boer ook heel dankbaar voor de kansen die hij mij heeft gegeven. Maar na mijn verhuur bij Cambuur moest ik in het tweede voetballen, dat was natuurlijk kut. Maar over het algemeen kijk ik terug op een mooie tijd, waarin ik met goede spelers heb gespeeld en twee keer kampioen ben geworden.'

Wat Jody al bereikt heeft, is voor Madjer nog steeds een droom: spelen voor Ajax. Maar dan wel met zijn broer. 'Ajax is voor mij de club van Nederland. Mocht ik ooit nog prof worden en Ajax meldt zich, dan zou ik daar graag met Jody heen gaan. Maar momenteel is dat niet erg realistisch.' De broers hebben altijd al samen willen spelen in een elftal. Maar omdat ze niet voor dezelfde club spelen en omdat Madjer niet wordt opgeroepen voor het nationale elftal van Congo, is die droom ver weg.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
YochananAFCA
Doet het aardig bij z'n clubbie in Bulgarije!
0 0
GvanderK
Haha
0 0
insectenverdelg
met Jody had je tenminste nog lol op de tribune als t voetbal niet aan te gluren was....
0 0
Piejotter
Waarom zegt Messi of Ronaldo dat niet? Jody blijf lekker dromen, maar je weet dromen zijn bedrog.
0 0
mvdk
Ik wil niet voor Ajax spelen, doe mij maar Telstar.

...
0 0
gebruikersnaam
"Momenteel is dat niet echt realistisch." Nou maak daar maar gewoon van: "Maar dat is natuurlijk niet realistisch" Of hij moet het hebben over Ajax Amateurs.
0 0
Ajaxvooraltijd
Lukoki heb ik nooit echt slecht gevonden maar hij paste niet in het trage spel van Frank de Boer zonder enige vorm van diepgang net als de Sa en Becker. Allemaal supersnelle jongens die voorzetten konden geven en de diepte konden gebruiken zonder bal maar op de verkeerde kant hopeloos faalden. Rechtspoot op rechts en linkspoot op links had voor hun veel verschil gemaakt. Ik zeg niet dat ze Ajaxmateriaal zijn maar de manier waarop ze nu worden afgeschilderd vind ik onterecht. Ze hebben allemaal niet voor niets de opleiding van ons doorlopen. Ik heb ook weleens het idee dat veel buitenspelers niet slagen in ons Nederlandse topvoetbal komt omdat ze allemaal naar binnen moeten trekken tegenwoordig. Daarbij hebben we dan ook geen fatsoenlijke backs die erover heen gaan als ze dan toch aan de verkeerde kant staan. Tel uit je winst! Gemankeerde vleugelverdedigers en buitenspelers en dus gewoon bijna met 7 man spelen omdat er 4 verkeerd staan. Ik vind dat vooral een Nederlandse ziekte.
2 0
Sterretje73
Valide punten...
0 0
Ferd
Dat ze de opleiding van Ajax doorlopen hebben zegt niets, dat heeft Dijks ook, en veel anderen die nu evengoed niet op profniveau spelen.

Lukoki was een blinde draver, snel maar daarmee hield het wel op
1 0
Ferd
Jody was al niet goed genoeg voor Ajax, zijn broertje is blijkbaar nog minder want geen prof en geen international, en toch dromen om samen bij Ajax te spelen. Het zal bij dromen blijven denk ik zo maar.
0 -1
gi0vanni
Dat moet geen enkel probleem zijn....................... in fifa 18. :d
0 0
DannTheDon020
Sinds wanneer zit Quick Boys in fifa 18?!?
1 0
Afcascheme015
Lol
0 0
TvdH
Als we nog verder afglijden (wat te verwachten is) zou het zo maar kunnen!!
2 0
Restored
Idd we spelen inmiddels al gelijk tegen Telstar Jody kom er maar in
3 0
Mundus
Ik heb geen broer. Maar de kans dat ik ooit samen met hem in Ajax 1 speel is even groot als bij de broers Lukoki.
15 -1