Beugelsdijk: 'Beuk erin tegen die gasten'

JipVR, 15-09-2017 om 20:48, 4170 views, Omroep West |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Aanstaande zondag staat ADO Den Haag - Ajax op het programma en voor de club uit de Hofstad is er zoals altijd alles aangelegen om de Amsterdammers in eigen huis te verslaan. Tom Beugelsdijk laat tegenover de regionale omroep weten dat ADO zijn huid duur zal verkopen. 

'We hebben veel fysieke kracht in de ploeg en volgens mij is dat de enige manier om Ajax te bestrijden. Want als je ze laat voetballen, wordt het natuurlijk een lastig verhaal', vertelt Beugelsdijk aan Omroep West. Bij zijn debuut scoorde de verdediger tegen Ajax. 'Er zijn altijd nog mensen die dat nog weten. Het was een fantastisch moment, maar het is alweer vijf jaar geleden. Tijd dus om het nog een keer te doen.'

Beugelsdijk weet dat er aan Ajax' zijde ook het nodige scorend vermogen rondloopt. De cultheld moet namelijk Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg zien af te stoppen. 'Het zijn allebei fantastische spitsen. Het is aan mij om de beuk erin te gooien tegen die gasten. Gewoon keihard de duels in en dan gaan we het uitvechten.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
waayop
orginele tekst ook: gewoon de beuk erin. Zegt ie nu, voetballen kan ik niet maar schoppen wel?
0 0
Pierre Heno
Tegen Sanchez had hij niet zo snel een grote bek. Maar ja tegen deze achterhoed is het al snel Kat in Bakkie. Bij een flinke schop gaan ze al huilend het veld af want 'uitdelen' hebben ze nooit geleerd.
0 0
Van Reenen
Er is alleen één probleem. Je moet wel aan de bal te zien komen en dat op zich zal al moeilijk genoeg zijn. De bal rondtikken en die Hagenezen zich leeg spelen voor rust en na de thee, toeslaan. Mag ook al binnen 5 minuten. Maar dat zie ik niet zo snel gebeuren. Misschien bedoelt Beugelsdijk met zijn uitspraak snel een rode kaart pakken.
0 0
eenamsterdammer
Ja hoor, de beuk erin tegen Huntelaar, hij mag dan blij zijn dat hij morgenavond niet hoeft te eten met behulp van een rietje.
0 0
DKUnited
Cultfiguur uit Den Haag, mooi toch? Net zoals die Sjaak Polak van Sparta, ook leuke gast. Hoop natuurlijk wel dat Beugelsdijkie ff een paar van zijn bekende foutjes maakt.
2 0
GvanderK
Verschrikkelijke gozer
0 -2
maikelklaassen
eerste helft blijven de kaarten op zak en wordt ajax vogelvrij verklaard door nijhuis vanaf minuut 70 gaat ie ineens overal kaarten voor geven. penalties wuift ie sowieso weg. maar ik verwacht wel een dikke overwinning, zeker nu we niet europees hebben hoeven spelen. no excuses!!
0 0
Juichtoon
En helaas zal Nijhuis ADO ook alle ruimte geven tot over de grens te spelen. Andersom zal Nijhuis alles precies waarnemen en fluiten. Echt al een miljoenmiljard keer van Basje gezien. Onbegrijpelijk dat Ajax zich zo gemakkelijk Basje als arbiter laat aansmeren. Deze man benadeelt Ajax aantoonbaar, hier zijn de cijfers heel duidelijk in.
2 -2
Willem410
Ik wilde het net zeggen, toch lekker als je speler bent van Ado en je weet dat Nijhuis fluit als je dit plan heb.
Ik denk dat hij zen uitnodiging voor maandagavond bij VI alweer binnen heeft, kan hij daar voor de zoveelste keer weer met een grote grijns vertellen hoe hij Ajax heeft genaaid.
0 -1
aietos
Ben benieuwd met welk plan Hennie Spijkerman dit keer komt. Wordt het plan A of B? of heeft Hennie dit keer een plan C?
1 -1
Ajacied33
Leuke gast deze Beugelsdijk,maar hij gaat morgen natuurlijk verliezen met zijn ploegje
1 0
Gonzo
Grote bek, kan beter leren voetballen. Zelfs voetbal inside kotst hem inmiddels uit.
1 -2
NouridolbergNeres34
Die word zondag weer helemaal dronken gespeeld
6 -1
kleinedraaicirkel
Mooie vent toch. Heeft wel gewoon respect voor zijn tegenstander en gooit altijd wel lekker de beuk erin, maar na afloop altijd goede vrienden.

Niet dat ik een nederlaag verwacht.
8 -2
AjaxIsrael
Tommy heeft weer teksten..
Struikelt in de eerste minuut over zijn eigen poten al waarschijnlijk.
2 0
Dexy
Rustaaaagh aan, Tommie.
2 -1