Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bosz onder indruk: 'Zonder de bal een beest'

BartVeenstra, 13-09-2017 om 13:10, 9087 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Borussia Dortmund-trainer Peter Bosz is nog altijd enorm gecharmeerd van Davinson Sánchez. Laatstgenoemde maakte enkele weken geleden de overstap van Ajax naar Tottenham Hotspur. Met die club treft hij woensdagavond het Borussia Dortmund van Bosz, zijn trainer van vorig jaar in Amsterdam.

'Wat mij heeft verbaasd is dat Sánchez de Copa Libertadores heeft gespeeld. Die won hij. En zonder vakantie sloot hij bij Ajax aan', begint Bosz zijn lofzang tijdens een persconferentie. 'Na één week speelde hij een heel seizoen. Hij was nooit geblesseerd, trainde altijd hard. Hij is sindsdien een betere speler geworden.'

'Met name aan de bal is hij beter geworden, zonder de bal is hij een beest', vervolgt Bosz. 'Hij is sterk in de lucht en hij is snel. Aan de bal moest hij zich aan het spel van Ajax zien aan te passen, daarin boekte hij progressie', aldus Bosz, die hem afgelopen zaterdag zag spelen tegen Everton. 'Dat deed hij goed. Het is een goede speler, ook al is hij nog erg jong.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Leprechaun
Zou Bergkamp, wanneer hij 's avonds onder de wol kruipt, oprecht denken: "Poe, wat een gouden greep om Bosz te laten gaan. We hebben onze zaakjes nu echt veel beter op orde."
0 0
Noxin
En water is nat.
0 0
3*stars*3
Zonder de bal zeker een beest en daarom vond ik altijd dat hij beter in PL of Serie A zou passen, ipv La Liga.
Nu hoeft hij zich niet echt zorgen te maken om opbouw en in Engeland is het geen schande om de bal het stadion uit te knallen.
2 0
Bouke
eigenlijk zegt Bosz dat hij Sanchez beter heeft gemaakt, de stiekemerd , ha ha ... egoooooo..
0 -2
Robinjo1988
Ik mis beide heren..
14 0
Marcoryn
Stel je toch eens voor.. Beide nog bij Ajax. Eeuwig zonde dat ze zijn vertrokken.
1 0
Ajacied33
Klinkt misschien vreemd maar mis Sanchez echt niet. Ik hield vaak mm hart vast als hij opbouwend aan de bal kwam. Verdedigend was het trouwens ook niet altijd even goed. Hiermee wil ik niet zeggen dat hij helemaal niets kan. Hij is jong en heeft zijn postuur mee en genoeg potentie. Ik wens hem het beste. Iemand anders missen doe ik wel...De trainer Peter Bosz
4 -14
MokumInMeHart
Ik mis Bosz wel meer dan Sanchez. Maar was toch zeer blij geweest als ze allebei nog in Amsterdam zaten.
3 0
Ajacied33
Dat sowieso ja
1 0
henwildie
Haal dat misschien maar weg
1 0
SvenGeurtsen
Iedereen mag een mening hebben.
Ik mis beide heren zowel Bosz als Sanchez.
1 0
Ajacied33
Dat mag jij vinden. Zeg alleen hoe ik het zie/voel
0 0
Redrum
Zonder de bal een beest, met de bal een middelmatige simpele voetballer. Had zich op dat gebied nog kunnen ontwikkelen bij Ajax, maar goed, we weten allemaal hoe het gelopen is.
5 -4
AIR-S
United maakte dankbaar gebruik van zijn onkunde in opbouw. Lieten hem heel de tijd indribbelen.

Maargoed, in een verdediging van Jan, Toby en Sanchez hoeft hij dat ook helemaal niet te doen. Gewoon inleveren bij Jan en dan komt t wel goed.
4 -2