'Van der Wiel gaat tekenen bij Cagliari'

BVeenstra, 21-08-2017 om 15:15, 3812 views, Gianluca Di Marzio |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Gregory van der Wiel lijkt zijn loopbaan te gaan voortzetten bij het Italiaanse Cagliari, zo meldt Gianluca DiMarzio. De rechtsback heeft zojuist zijn medische keuring, die drie uur duurde, met succes doorstaan en binnen afzienbare tijd zet hij zijn handtekening.

Voor hoe lang Van der Wiel tekent bij de Italiaanse club, die vorig jaar elfde werd in de Serie A, is nog niet bekend. Bij het Turkse Fenerbahce was de Amsterdammer op een zijspoor beland en was er geen toekomst meer voor hem weggelegd.

Van der Wiel debuteerde in 2007 bij Ajax en zou tot 2012 in het eerste elftal van de Amsterdamse club spelen. In totaal speelde hij 130 wedstrijden voor Ajax, waarin hij twaalf keer trefzeker was. Daarna vertrok hij naar Paris Saint-Germain, waarna hij in 2016 een transfer maakte naar Fenerbahce. Het avontuur in Turkije werd zoals bekend geen succes.

Een foto van het moment na zijn medische keuring is hier te zien.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
prachtige club, hoewel ik niet echt weet hoe ze er nu voorstaan. prachtig shirt. dit is geen cynisme! Bloedfanatieke fans, de sardijnen zijn trotse mensen. Sardinie: prachtig eiland, ben er meermaals op vakantie geweest. Die Greg is n grote bofkont, als t ook nog n beetje schuift met deze transfer.
0 0
MokumInMeHart
Ook gewoon een zwaar overschatte voetballer. Hoorde in eerste instantie al niet bij een club als PSG thuis. Hoef m - buiten al zijn instagram diva-gedrag - als voetballer ook niet bij Ajax te zien.
2 0
AFCAsphere
Same for me.
1 0
3*stars*3
Lekker op Sardinië chillen en af en toe voetballen, lekker Greg.

Door zijn mentaliteit, heeft hij het echt verpest.
Anders zat hij nu nog bij een PSG en was hij nog steeds vaste rechtsback van oranje.
Echt zonde.
2 0
Piejotter
Mocht Ajax geïnteresseerd zijn geweest, weet niet of dat zo is, dan denk ik dat Gregory altijd voor het geld zou kiezen en het betere klimaat in Zuid Europa. Voor mijn gevoel niet iemand die echt alles voor zijn sport over heeft , vandaar de matige persoonlijke successen van hem de laatste jaren.
3 0
ajaxinho
Goed zo, Mino!
2 0
WesleySonck
vette stad om te wonen hoor. natuurlijk wel een matige ploeg en elke uitwedstrijd met het vliegtuig, maar ja, de villa met uizicht op de baai zal veel goed maken
6 0
Redrum
Aangezien het voetbal voor Greg al jaren bijzaak is zal dat inderdaad een hoop goed maken.
5 0
Piejotter
Geld en het weer bedoel je?
0 -1
Patrick78
Cagliari? Een matige ploeg voor een matige speler.
2 0