[Update] Maduro tekent bij Omonia Nicosia

BVeenstra, 20-07-2017 om 16:25, 3287 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hedwiges Maduro heeft naar verluidt zijn nieuwe club gevonden. De oud-Ajacied lijkt te gaan tekenen voor Omonia Nicosia, dat uitkomt in Cyprus. Maduro werd nog niet gepresenteerd door de club, maar zou al wel een principeakkoord hebben bereikt, zo weet Voetbal International.

Bij Omonia Nicosia komt de ex-international hoogstwaarschijnlijk een landgenoot tegen, waar Piet Velthuizen op het punt staat ook naar Cyprus te gaan verhuizen. De club komt uit op het hoogste niveau in Cyprus en eindigde het afgelopen seizoen op een respectabele vijfde plaats in de competitie.

Maduro maakte in 2015 de overstap naar FC Groningen, maar dat liep voor beide partijen uit tot een teleurstelling. Het afgelopen seizoen kwam hij in de Eredivisie tot slechts vier duels voor de Noorderlingen en wist daarin niet betrokken te raken bij een doelpunt.

Update - 16.30 uur (20 juli 2017)
Oud-Ajacied Hedwiges Maduro heeft zijn transfer naar Omonia Nicosia afgerond. De middenvelder tekent voor twee jaar bij de club uit Cyprus, zo meldt Voetbal International. Maduro is overigens niet de enige Nederlander bij Omonia Nicosia. Ook doelman Piet Velthuizen tekende onlangs een contract bij de club.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Die gaat nog even een zak geld ophalen en dan zal hij wel stoppen want hij is over the hill al een paar jaar en beland overal op de bank.
0 0
Leviathan
Toch ook nooit echt zijn talent waar kunnen maken.
1 0
Ferd
Voor een net iets te trage en onwendbare voetballer heeft hij toch maar mooi bij de Nederlandse en Griekse top gevoetbald, mooie clubs in Spanje gehad en international geweest.
0 0
kleinedraaicirkel
Over nachtkaarsen gesproken..
1 0