Maduro wil spelen in VS of Australië

BVeenstra, 01-07-2017 om 13:05, 2673 views, Omroep Flevoland |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Hedwiges Maduro hoopt zijn loopbaan te kunnen vervolgen in de Verenigde Staten of Australië. Dat heeft hij laten weten aan Omroep Flevoland. De middenvelder zit zonder club nadat hij kortgeleden moest vertrekken bij FC Groningen.

'Ik wil mijn conditie bijhouden, in de vakantie moet je altijd wat doen. Je kunt niet niets doen. Je moet conditioneel top zijn als je weer aan het nieuwe seizoen begint', vertelt een voor zichzelf trainende Maduro, die baalt van zijn laatste periode bij FC Groningen. 'Achteraf kon je ook zien dat de resultaten er niet voor waren. Ik denk niet dat het een goed jaar was voor FC Groningen. Het kon veel beter en ik denk dat ik daarbij persoonlijk had kunnen helpen', aldus de middenvelder, die in zijn laatste seizoen bij FC Groningen nauwelijks in actie kwam.

Maduro wordt in het nieuwe seizoen 33 jaar, waardoor het einde van zijn loopbaan nadert. 'Ik wil nog een avontuur doen. Dan denk ik wel dat het einde in zicht is', vervolgt de Almeerder, die vindt dat hij een mooie carrière heeft gehad. Na Ajax speelde hij namelijk ook voor Sevilla, Valencia en PAOK Thessaloniki. 'En het Nederlands elftal, de Olympische Spelen, het jeugd EK gewonnen, Champions League en een WK gespeeld. Veel mensen zouden wel met mij willen ruilen, denk ik.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3*stars*3
Begreep nooit hype na zijn doorbraak.
Vergelijking met Rijkaard en ook snel in oranje.
Toch een hele mooie carrière met Ajax, Valencia en Sevilla op zijn CV.
Hij zat ook in selectie van een WK of EK.

Zeker een sympathieke vent, zou mooi zijn voor hem als hij nog een avontuur kan aangaan.

By the way, ook een heerlijke goal in slotfase in de kuip.
Van 2-1 achterstand naar 2-3 ;-)
0 0
Rujar
Toch heeft hij in zijn periode bij Valencia echt heel goed gevoetbald.
1 0
luiszwaaris
moneyy
0 -3
Ozymandias
So? Hij is aan het einde van zijn carriere en kan toch niet meer op het hoogste niveau mee. Als ik hem was zou ik ook graag naar de VS (voor rijke mensen een geweldig land om te leven) gaan om daar nog een paar jaar te voetbalen.
0 0
Meconium
Inderdaad, Maduro is een typisch geval waarbij het meer dan logisch is dat hij nog even wil cashen in het buitenland. Hij is gewoon niet goed genoeg meer om bij mooie clubs op hoog niveau te spelen, maar hij is nog steeds vrij jong (in algemene zin). Dus het zou zonde voor hem zijn om te stoppen, en een eventuele kans om veel geld te verdienen te laten schieten.
2 0
Bensco
Kun je nagaan dat 2 jaar geleden er nog mensen waren die hem perse wilden halen samen met Rafaël van der vaart en Emanuelson als linksback.. Stekelenburg op keep. Oude vergane glorie, zo zie je maar.
0 0
Suarez16_
Ik had een Van der Vaart graag terug zien komen na the spurs.
2 0
Bensco
Dat zou nog meerwaarde hebben gehad. Van de vaart in zijn begin jaren hamburger SV ook nog wel maar er waren hier mensen die hem perse wouden hebben toen die in zijn broodje hamburger tijd zat en dat zou echt rampzalig zijn geweest.
0 0