Vertrek Van Rhijn: 'Bekijken mogelijkheden'

FinnDekker, 19-06-2017 om 21:08, 6990 views, Het Nieuwsblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Na een jaar lijkt Ricardo van Rhijn al te vertrekken bij Club Brugge. De wens van de oud-Ajacied om ergens anders te gaan voetballen was al bekend, maar na uitspraken van Vincent Mannaert lijkt een breuk tussen club en speler dichtbij. Van Rhijn wil garanties voor volgend seizoen, maar krijgt deze niet.

'Ricardo heeft aangegeven dat hij garanties wil om te spelen. En die kunnen wij hem niet geven. We bekijken en bespreken samen de mogelijkheden', aldus de Algemeen Directeur van de Belgische topper tegenover Het Nieuwsblad. Mochten de twee eruit komen, dan gaat de rechtsback al een jaar nadat hij van Ajax werd gekocht weer weg.

Over zijn toekomst is er niets concreets, wel zou er belangstelling zijn uit zowel Portugal als Frankrijk. Competities waar Van Rhijn graag aan de slag gaat. Volgens Walfoot is er echter nog een opvallende gegadigde in de race voor de rechtspoot, namelijk Feyenoord. De rivaal van Ajax ziet in de Nederlander de opvolger van Rick Karsdorp, die naar AS Roma verkast.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
A Cohen
Wat is v. Rhijn aan het doen ?
Waarom forceert hij nu weer een breuk in Brugge.
Garanties voor volgend seizoen.
Die moet je op het gras afdwingen en niet aan tafel.
Lastig mannetje, beetje hoog in zijn bol.
2 0
amthree
Een schijthekel hebben aan ons maar toch spelers/oud spelers willen hebben. En dan met reacties komen van "met ons worden ze wel kampioen en winnen ze prijzen" Echt man ze kunnen niet zonder ons. Het calimero gehalte is groot in 010.
1 -2
Finidi en Nwanko
Rustigggggg
0 0
A-west
Van Rhijn is niet slechter dan Karsknotje,. Wat een idioot van een verdediger is dat. Als een blinde maar wat hollen. Maar daar waar die voor staat doet hij niet. En dat is verdedigen. Van Rhijn doet dat wel. Alleen gun ik 010 kakkers geen Ajacied.
Zie je het voor je: de verdeling met van Rhijn , vd Heijden, en Dijks. Maar wel een hekel hebben aan Ajax. Lik toch mijn bolle reet!
0 0
klompv
Vermeer
0 0
Bonno1978
Ricardo is een goeie gast. Geen idee of hij openstaat voor een terugkeer, maar ik vind hem best een goede optie wanneer Veldman en Tete vertrekken. Daarnaast altijd positief geweest over de club, zelfs toen hij op de bank zat. Heeft in Jong Ajax na de opmars van Tete zeker draken van wedstijden gespeeld, maar was in de begintijd juist weer veel beter dan Van der Wiel. Dit heb ik altijd een heerlijk filmpje gevonden: Interview met hem in de Kuip met dreigende Feyenoord fans:

https://www.youtube.com/watch?v=hw3PaZCvqIQ
2 -1
Bennyben
Ajax 2 is weer lekker aan het shoppen, lopen daar meer ex Ajacieden in de basis dan eigen jeugd.
0 0
ProfessorX
wie dan ?
0 0
Ferd
Van der Heijde is de enige basisspeler, dan hebben ze ook nog Vermeer en heeft vejnovic ook niet in de Ajax jeugd gezeten?
0 0
wt4ajax
Tuurlijk niet: https://m.youtube.com/watch?v=hw3PaZCvqIQ
0 0
Rommy
Ik had Ricardo graag in het centrum willen zien spelen. Denk dat hij daar beter tot zijn recht komt.
0 0
Bram410
Kan hij verdedigen dan?
0 -1
gebruikersnaam
Haha, precies wat ik dacht, laten we iemand wiens zwakste punt in het verdedigende aspect lag centraal zetten.
1 -1
Joseph
Zou niet goed zijn voor de Nederlandse competitie, kan beter kijken bij Utrecht oog Alkmaar
0 0
Ozymandias
Van Rhijn speelde tot zijn blessure wel degelijk erg goed voor Club Brugge. Hij had dan ook drie doelpunten en vier assists achter zijn naam staan in zeventien wedstrijden. Daarna heeft hij door het goede spel van (zijn vervanger) Palacios geen vaste basisplaats meer kunnen veroveren. Als Ajax een rechtsback van Club Brugge wil halen dan moeten ze voor Palacios gaan.
0 0
EVH
Naar feyenoord gaan.
Lekker op twee meter afstand dekken met de handjes op de rug. Ideaal.

Hopelijk halen ze ook nog Boetius.
0 -1
RH1900
Dan zou al m'n respect weg zijn voor hem. Vond hem altijd een geweldige persoonlijkheid, jammer dat ie als speler zo ver wegzakte.
1 0