'Europa League-kunstje herhalen met Everton'

BVeenstra, 19-06-2017 om 12:50, 3655 views, Everton | Schoolspullen van Ajax al in huis?

Voormalig Ajacied Davy Klaassen hoopt komend seizoen ook met Everton de finale van de Europa League te bereiken. De middenvelder bereikte onlangs als aanvoerder van Ajax de finale van het toernooi en volgens de Hilversummer was dat een geweldige ervaring.

'Dat zou een geweldig einde zijn van mijn eerste seizoen bij Everton', begint Klaassen op de website van de Engelse subtopper. 'Het was in het vorige seizoen een geweldige ervaring. Hoe verder je komt in het toernooi, hoe mooier het wordt. Het was voor ons als jong team een geweldige ervaring en ik denk dat we er veel van geleerd hebben.'

Met Ajax speelde Klaassen niet alleen in de Europa League. Ook speelde hij geregeld in de Champions League met de Amsterdammers. 'Ik denk dat mijn kennis in de Europa League én Champions League mij zal helpen om mij aan te passen. Je kunt de Nederlandse competitie niet vergelijken met de Premier League, Champions League of Europa League. Het is een enorm verschil. We zullen zien hoe het gaat, maar ik kijk er erg naar uit. Het is de grootste competitie en thuis keek ik er altijd naar. Iedereen in Nederland kijkt de Premier League.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Everton is niet de club waar ik wakker van zou liggen.
1 0
Turbo
die komen niet eens door de poulefase heen. Engels voetbal is leuk in de Engelse competitie.
6 0
Ozymandias
Everon zal de Europa League erg serieus nemen aangezien het hun enige kans is om Champions League voetbal te halen. Zolang ze geen Champions League voetbal spelen kunnen ze de aansluiting bij de top zes niet vinden. Als ze de Europa League winnen kunnen ze doordat ze Champions League voetbal gaan spelen de spelers halen die voor die aansluiting kunnen zorgen. Everton is een club met een enorm potentieel maar die laatste stap zetten is erg moeilijk doordat er zo veel topclubs in de Premier League zijn.
0 0
OKP-AFCA
Inderdaad, zodra ze van hun eiland afkomen zijn ze het kwijt.
0 0
InOost
Van wie hebben we ook al weer verloren in de Europa League finale?
1 -4
Turbo
van een club uit de absolute elite wat betreft financiën en mogelijkheden. een club die zich door de EL heeft gestrompeld ondanks dat ze qua mogelijkheden de CL zouden moeten kunnen winnen. was ook meteen de enige Engelse club die dit seizoen niet voor lul heeft gestaan buiten Engeland.
1 0
MFox
Van 700 miljoen, een laffe Portugees en lelijk voetbal...
4 -1
AFCAsphere
Van een ploeg die een bijna 10 keer hogere omzet heeft dan ons, meer dan 7 keer hoger dan die van Everton, en een coach heeft die een laffe tactiek hanteert met zijn ploeg waarvan één speler al meer waard is dan onze gehele selectie. Overigens mag je het Bosz ook wel een beetje aanrekenen dat hij niet op tijd heeft ingegrepen tijdens de wedstrijd.
4 0
gi0vanni
Niet doorheen te komen. Die lozers speelden met 10 man achterin. Je zou zelfs 2-4-4 tegen ze kunnen spelen. Maar waar hebben we het over. Te triest voor woorden dat Man.Unt.

Hadden ze met goed voetbal gewonnen zou ik balen maar het respecteren maar nu is elk goed gevoel van die club bij me weg.
0 -1
AFCAsphere
Het is inderdaad best zielig dat de identiteit (eigen spelers opleiden en dominant voetbal spelen) langzaamaan verdwijnt met Mourinho aan het stuur. Sinds Sir Alex Ferguson is vertrokken is het niveau echt drastisch gedaald bij die club. Erg zonde!
1 -1
gi0vanni
Erg jammer vroeger was het een mooie club.
0 0
Mr.P.
bijna geen engelse bij die club :L) dus is het wel een engelse club/ engels voetbal dat heeft gewonnen? ;p
1 0
OKP-AFCA
Bijna net zo'n uitschieter als een Nederlandse club in de finale ;)
0 0
ram
Zou zomaar kunnen. Goeie ploeg met mooie spelers!
0 0
chrisjuhhh
Alleen als Ajax na de winterstop nog in CL zit dan mag het .
4 0
RaynoFischer
Ze mogen best in de finale komen, tegen ons maar dat wij nu dan wel winnen ;)
2 0
MFox
Dat gaat wel een trauma voor Davy betekenen. Of zou 'ie dan toch een beetje blij voor ons zijn? :P
1 0
chrisjuhhh
Vooruit plus 1 :) en ja dan mag dat hahahah
2 0