De Boer in beeld bij Club Brugge

JesseTH, 22-05-2017 om 08:12, 3354 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bronnen rondom Club Brugge melden dat Frank de Boer in de picture is als opvolger van Michel Preud'homme. De bronnen melden tevens dat De Boer er niet onwelwillend tegenover staat, maar dat hij nog geen definitief besluit heeft willen nemen.

Club Brugge zou niet de enige club zijn die naar de diensten van De Boer heeft geïnformeerd, zo meldt De Telegraaf ook. Naar verluidt weegt hij alle voorstellen af en wil hij pas in juni gaan bepalen wat zijn volgende club wordt als coach. De zaakwaarnemer van De Boer, Guido Albers, heeft bevestigd dat er belangstelling is, maar wil verder geen clubs noemen.

Na zijn periode bij Ajax kende De Boer een behoorlijk teleurstellende tijd bij het Italiaanse Internazionale. In augustus trad hij aan als coach, maar drie maanden later mocht hij alweer vertrekken uit Italië.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
henwildie
Ben benieuwd hoe het frank als trainer vergaat. Ronald Koeman had ik ook afgeschreven voor hij naar 010 ging.....en vanaf dat moment geweldig gepresteerd
0 0
EVH
Frank zijn carriere gaat niet zoals verwacht ..
0 -1
BGB
Vind Bayer Leverkusen een veel mooiere club voor Frank
1 0
Wimmel
Oops... Arme Denswil en van Rhijn haha. En dan loopt daar ook nog Lexie "we gaan op jodenjacht" Immers.

Die voelen de bui al hangen.
2 -1
geDaante
Ik heb het idee dat De Boer bij een volgende club na alle lof voor Bosz, zal willen bewijzen dat hij ook echt die intentie had zó druk te zetten, en uit gaan van aanvallend en verzorgd, aantrekkelijk goed voetbal op basis van een goede direct opbouw en met spel via en op het middenveld.

Dit probeert hij namelijk te verkopen de laatste tijd, dat hij dezelfde intenties had als Bosz. Iedereen met een klein beetje voetbalverstand trapt daar natuurlijk niet in, maar hij zal het willen aantonen, en zo afstappen van zijn tikkie breed en terug voetbal.
Ik denk dan ook dat hij dan meer a la Red Bull Salzburg zal gaan spelen; nog steeds niet met een goede opbouw van achteruit, en geen spelmaken op het middenveld, maar de bal naar voren pompen, dan vol druk zetten, en zo de tegenstander zeer hoog op het veld tot fouten dwingen en deze afstraffen. Kan ook aantrekkelijk zijn, maar goed voetbal is het niet. Maar daarvoor mist De Boer denk ik ook het inzicht, om goed op te bouwen, goed aanvallend positie- en combinatiespel te spelen. Óf dat, óf hij durft het niet aan.

Hij zou bovenstaande speelwijze kunnen hanteren, óf hij moet echt afstappen van de verouderde Van Gaal filosofie, meer verdiepen in visie Cruijff, en durven te voetballen. Zijn extreme drang naar zekerheid, controle en veiligheid los proberen te laten, want dat is vooral wat hem in de weg staat zijn teams vrij, aanvallend, frivool, gedurfd en goed te laten spelen.

Óf hij moet 'trouw' blijven aan zichzelf, zijn aard accepteren, en meer een tacticus worden, die ook geen mooi en goed aanvallend voetbal nastreeft, want dat hoeft ook niet (bij Ajax uiteraard wel, dus geen goede match). Van Gaal is na '95 ook steeds meer een tacticus geworden, dan iemand die zijn teams goed aanvallend en dwingend voetbal kon laten spelen, omdat hij is blijven hangen in die speelwijze van '95, die allang niet meer werkt. De Boer houdt ook van foefjes en tactiekjes toepassen, aanpassen aan de tegenstander is hij ook niet vies van. Dus De Boer, accepteer je aard en blijf jezelf trouw, en doe jezelf niet voor als een aanvallend ingestelde, avontuurlijk coach, óf ga in de leer bij een Cruijffiaan, en laat de controlfreak in jezelf los.
1 -2
3sterrenAjax1
cruijff visie is het enige juiste pad! van gaal visie leidt naar de hel!
0 -1
Ferd
Uefa Cup, CL, wereldbeker en nog een CL finale met fantastisch voetbal noem jij hel?
0 0
Sterretje73
Of een EC 1 natuurlijk...
0 0
3*stars*3
Hij hoopt natuurlijk op iets grotere clubs of competitie maar Club lijkt geen slechte stap om weer in voetbalwereldje te stappen.

Off- https://www.vi.nl/nieuws/van-der-vaart-strijdvaardig-ze-willen-van-me-af

Triest geval met Raffie...
0 0
Myers
Tja, met zulke teksten wordt het ook niet beter lijkt me. Ik blijf, ondanks wat de club wil...
Hij had gewoon terug moeten komen toen Ajax hem benaderde. Had nog prima mee gekund. Nu is hij een soort hoer van zijn eigen portemonnee geworden, door naar allerlei clubs te gaan, waar hij niks te zoeken heeft. Dood en dood zonde.
0 0
3*stars*3
Precies maar toen voelde hij zich te goed en kwam hij met kutsmoesjes, zoals in buurt van opa en oma voetballen.
Nu is hij nog verder weg van opa en oma...
0 0
Babangida83
Op zich kan hij daar iets 'realistischer' voetbal spelen. Dus een goede match. Bovendien heeft hij daar niet zo'n groot taalprobleem. Interessante optie voor De Boer om ook in het buitenland betere ervaring op te doen.
Alleen misschien niet zo'n goede opstap naar de premier League. Misschien dat ie eens in Spanje moet gaan kijken een tijdje.
0 0
Mung
Daar in Brugge zijn het toch notoire Ajax-haters, hij zal niet door iedereen direct omarmd worden.
1 0
Sterretje73
De voorzitter van de Belgische Ajax fanclub woont ook in Brugge. De man runt een geweldige BB. (BB Hoeve Westdijk) Dus met die haat in die omgeving valt het best mee.
0 0
Redrum
Tja, er zijn zoveel clubs die pretenderen Ajax te haten. Toch spelen daar regelmatig ex-Ajacieden of huurlingen van Ajax vreemd genoeg. Het woord Ajax de bek niet uit krijgen, maar wel op de banken staan klappen als er een Ajacied voor hun scoort. Heel Nederland zit vol met dat soort hypocriet pauper volk. En ook bij Brugge spelen nu ex-Ajacieden, dus ook hun haat blijkt wel mee te vallen.
0 0
Mung
Toch wel even een verschil tussen Stefano Denswil en een Ajax-boegbeeld als Frank de Boer. Vergelijk het maar met de komst van Jol en Bosz. Toen liep ook niet iedereen over van enthousiasme. Maar goed, als je wint heb je vrienden.
0 0
Ferd
Ze haten de club Ajax, niet de individuele spelers.
0 0
Ajaccus
Een flinke stap achteruit voor hem.
1 0
NouridolbergNeres34
Ja lijkt mij niet echt wat voor frank inderdaad, die kan toch wel in duitsland of ebgeland terecht bij betere clubs .
0 0
DevilOfExciteme
Denswil ziet hem al aankomen, die ziet de bui al hangen.
8 0
BennJii020
haha, dacht precies hetzelfde
1 0
Bensco
Wat dacht je van van Rhijn dan?
1 0
NouridolbergNeres34
Met van rhijn had hij wel een goede band alleen hij belande op de bank door tete. Denk bij brugge speelt hij alles ook onder frank.
0 0
JesusZoonVanGod
Club zou best een interessante optie zijn om zijn carrière weer even goed op de rails te zetten. Je speelt in principe gewoon mee om de landstitel en aan het eind van de rit kun je gewoon CL voetbal halen. 2 a 3 seizoenen goed presteren en dan weer kijken voor een stapje hogerop. Inter is de laatste jaren een trainerskerkhof gebleken, waar je al na korte tijd als vuil aan straat wordt gezet. Nooit begrepen waarom hij daar voor koos.
0 0
Ferd
Dat meespelen om de titel valt wel mee, minder titels dan Feyenoord
0 0
JesusZoonVanGod
Ze zijn sinds het jaar 2000 slechts 2 keer buiten de top 3 geëindigd, aantal keer kampioen geworden en een aantal 2e plaatsen gepakt. Ze hebben ook ieder jaar een van de betere selecties in de Belgische competitie. Dit jaar hebben ze het bijvoorbeeld zelf kinderlijk verspeeld in de play-offs.
0 0
Ferd
In de laatste 20 jaar slechts 3 keer kampioen. Wat is al zei: het Feyenoord van België, bijna altijd in de top 3 maar ook bijna nooit kampioen.
0 0