Van de Looi: 'Revancheren tegen Ajax'

BartVeenstra, 08-05-2017 om 13:30, 5062 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Willem II-trainer Erwin van de Looi wil komende zondag het seizoen afsluiten met een goed resultaat tegen Ajax. De Tilburgers zijn al uitgespeeld, maar kunnen wel voorkomen dat Ajax alsnog kampioen wordt.

'Volgende week kunnen we tegen Ajax weer drie punten pakken. Dan kunnen we ons revancheren. Het is nog niet klaar', aldus Van de Looi na afloop van het verloren duel met Roda JC (1-0) tegenover de NOS. Ajax heeft door de nederlaag van Feyenoord zondag nog altijd kans om kampioen te worden. De achterstand op de Rotterdamse koploper bedraagt één punt. 'Het geeft een hoop tumult en het gevoel dat er iets moet gebeuren. Dat kan alleen maar goed zijn.'

Het duel tussen Willem II en Ajax begint zondagmiddag om 14.30 uur. Tegelijkertijd speelt Feyenoord in eigen huis tegen Heracles Almelo.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dexy
Willem II is de ploeg met het op één na laagste aantal goals van alle clubs. Ze scoren dus niet veel. Ze boeken hun resultaten puur op al die reddingen van Lamprou (maakt volgens mij de meeste saves van alle Eredivisie-keepers!). Anders hadden ze echt veel lager gestaan.

Zelfs met drie dagen rust moet Ajax deze partij gewoon winnen. Gewoon je eigen spel spelen, gevarieerd en dynamisch aanvalsspel tonen en Willem II vanaf de eerste minuut bij de strot grijpen en die gasten zijn helemaal nergens.
0 0
mdeV
Ajax moet zich juist revancheren voor de thuis nederlaag,bosz moet gewoon de beste opstellen,en dan maar hopen dat het goed komt,HERACLES come on!!!!
1 0
chrisjuhhh
Stel dat Heracles gelijk speel of win in Rotterdam .
Hoe zuur zou het dan zijn als je met je zogenaamde B garnituur wint van Willem 2 ?
Beste is je 11 fitste spelers opstellen , want motivatie moet omhoog en zeker als je door gaat naar de finale EL .
0 0
jollie18
Gezien de beker zouden we ruim kunnen winnen. Maar gezien de wedstrijd in de competitie kan het fout gaan. Ben benieuwd met welke spelers Bosz zondag komt.
0 0
Red Devil
Blablabla maar verder niets presteren die kruikenzeikers.
Gewoon lekker met een 0-5 van het veld sturen die losers.
0 0
JPC40
Zo hoog mogelijk doelsaldo anders ga je dat verschil krijgen.
We moeten niet krampachtig gaan doen, het verschil moet echt ruim zijn, het gezeik van vorig jaar met 1 doelpunt verschil niet nog een keer.
0 -1
Tinus
Kun je nu niets meer aan doen. Doelsaldo speelt als Feyenoord verliest en Ajax speelt gelijk. Maw, doelsaldo hadden we tegen GAE moeten verbeteren. Gewoon winnen, maar dat zal heus niet eenvoudig zijn.
0 0
meerzicht
Dan telt alleen met hoeveel Feijenoord verliest, want bij een gelijk spel krijg je nl net zo veel doelpunten mee als tegen enis het saldo dus altij 0.
Als Feiejnoord met 0-6 verliest en Ajax speelr gelijk dan is Ajax kampioen. Maar in alle scenario s zie ik dat toch echt niet gebeuren. AJax moet gewoon winnen en Fnoord gelijk spelen of verliezen
0 0
3*stars*3
Doelsaldo gaat geen verschil meer maken chef.
Als die kakkies gelijkspelen en wij ook, is het al gedaan want hoe moeten wij op doelsaldo hun voorbij, als we gelijk staan?

Gelijkspel in kuip of nog mooier, een overwinning voor Heracles en wij moeten gewoon winnen.
1 0
JPC40
Ik ga niet blind vanuit dat het gelijk spel word, zie dus liever een stevig score dan gelijk spel.
beter te veel dan te weinig doelpunten.
0 -2
Danivr
Je snapt het volgens mij niet helemaal. Ajax moet winnen anders wordt Feyenoord kampioen. Als Ajax wint en Feyenoord wint niet dan wordt Ajax kampioen. Doelpuntensaldo gaat geen verschil meer maken dus het maakt niet uit of we er 10 of 1 maken. 10 is hooguit fijn voor het idee of voor de zenuwen.
2 0
klopper
Nee, maar het is wel lekker als Ajax de wedstrijd snel op slot gooit, dan kun je het daar in ieder geval niet laten liggen. Voor de rest kunnen we alleen maar hopen dat Feyenoord bezwijkt onder de druk. Donderdag is wat dat betreft veel belangrijker. Daar heeft Ajax zelf nog invloed op.
0 0
ginonator1
wat moet hij anders zeggen, anders hebben we de poppen aan het dansen. ze doen maar, wij revancheren ons voor het begin van dit seizoen
0 0
JesusZoonVanGod
Ach ja, dit zijn de standaard dingen die een trainer uitspreekt voorafgaand aan een dergelijk duel. Hij kan moeilijk zeggen dat ze Ajax geen strobreed in de weg gaan leggen. Ik verwacht overigens niet al teveel problemen voor ons tegen Willem II. Anders dan aan het begin van het seizoen blaakt Ajax nu van het zelfvertrouwen en heeft de ploeg zijn draai gevonden. Ik denk 0-3.
2 0
FCMax
Doe maar niet
1 0
skaradonna
Denk eerder revancheren tegen Willem II na de thuisnederlaag in het begin van het seizoen.
Even laten zien dat dit incident was... .
8 0
3*stars*3
En voor misgelopen titel in 2007.
Heel hoop fans in Tilburg hadden toen ook fun omdat PSV met 1 goal verschil titel binnen haalde.

Zit trouwens niet lekker tussen fans van Willem II en kakkies want voor winterstop was er ook tumult op tribune tussen de fans en werd er een kakie naar beneden gesmeten.
Maarja de spelers moeten het doen en hopelijk beseffen die jongens dat het niet een walk over gaat worden, op halve kracht.
Zou mooi zijn als pot in Lyon snel beslist gaat worden, in ons voordeel natuurlijk ;-)
0 -1
AFCAsphere
Volgens mij leeft er een lichte rivaliteit tussen Tilburgers en Eindhovenaren vanwege Brabant. Tussen die fanatiekelingen van Willem II en Feyenoord ging het ook niet al te best inderdaad, kerel werd van de tribune gesmeten. Willem II wordt volgens mij ook beschouwd als het Ajax van Brabant.
0 0