Weinzierl: 'Vroeg doelpunt zeer wenselijk'

BVeenstra, 19-04-2017 om 16:05, 2067 views, Voetbal International | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?

Schalke 04-trainer Markus Weinzierl heeft nog altijd volop vertrouwen in een goede afloop van de Europa League-kwartfinale tegen Ajax. De Duitsers moeten een 2-0 achterstand zien goed te maken en volgens de trainer is dat zeker mogelijk.

'We zullen agressief moeten spelen en Ajax niet in de wedstrijd laten komen. Een vroeg doelpunt is alleen daarom al zeer wenselijk', citeert Voetbal International de trainer tijdens de persconferentie van woensdagmiddag. Weinzierl ziet wel in dat Ajax absoluut niet onderschat mag worden. 'Ze hebben veel sterke punten. Vooral hun buitenspelers maakten een goede indruk op mij in de heenwedstrijd. We moeten ons goed voorbereiden om hen in toom te houden.'

Spits Guido Burgstaller, die vorige week nog redelijk onzichtbaar was, heeft eveneens vertrouwen in zijn team. 'Iedereen heeft een droom. Wij willen die van ons in leven houden, ook al zijn we nu de underdog. Thuis zijn we sterk. We moeten voortbouwen op ons verleden. We hebben hier mooie wedstrijden gespeeld en moeten nu dit klusje klaren', klinkt de aanvaller vastberaden.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
insectenverdelg
Had er vorige week op de wedstrijddag al een geod geveol over en nu denk ik dat iedereen t veel lastiger maakt dan t is. T Schalke van vorige week kan toch niet opeens een ownderpleog zijn die dit Ajax de wil op gaat leggen? Ik denk dat Ajax erg simpel zelfs door gaat naar de volgende ronde. Ik zeg niet alleen dat Ajax wint, maar ook makkelijk en ruim wint. 1-3 voor Ajax.

Schalke heeft al een matige verdediging en nu moeten ze ook nog meer gaan proberen te komen. geloof er echt niets van dat ze t Ajax opeens zo lastig gaan maken.
0 0
gras
De risico's zijn nu wel uitgekauwd. Ja, ze spelen thuis in een stadion dat kolkt, ja, ze hebben niets anders meer dan EL om hun seizoen te redden, ja, ze zijn weggespeeld en op hun zieltjes getrapt, ja het blijven Duitsers.

Zolang Ajax maar geen enkel respect laat zien in het veld en er bovenop zit. Dan wordt het sowieso weer genieten. Op die manier een ploeg in eigen huis bestrijden is ouderwets en episch tegelijkertijd. Vraag me af of ze al zo ver zijn.
0 0
Mikes
Wij hebben ook baat bij een vroeg doelpunt. Weten we al snel dat we naar de halve finales gaan!!!
0 0
Redrum
Een snelle goal van Ajax zou heerlijk zijn! Dan is het eigenlijk al meteen gespeeld
0 0
Asociaal
Valkuil is wel dat ze er dan misschien tr makkelijk over denken. Hopelijk blijven ze gewoon geconcentreerd bezig, wat de situatie ook is
0 0
chrisjuhhh
welnee het besef dat je bij Duitsers nooit op halve kracht kan spelen is heus wel aanwezig .
0 0
Asociaal
Valkuil is wel dat ze er dan misschien tr makkelijk over denken. Hopelijk blijven ze gewoon geconcentreerd bezig, wat de situatie ook is
0 0