Fährmann: 'Donderdag ander gezicht laten zien'

JesseTH, 19-04-2017 om 08:18, 3137 views, Sport1.de | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!

Ralf Fährmann, de doelman van Schalke die zijn ploeg in Amsterdam nog enigszins op de been hield, beseft dat het een zware kluif voor zijn ploeg gaat worden om nog door te gaan naar de halve finales. Wel houdt hij vertrouwen, omdat hij zijn team eerder op heeft zien staan in moeilijke periodes.

'In deze beslissende fase doet het erg veel pijn als je niet slaagt. Toch hebben we nog een kans tegen Ajax, al wordt het wel erg lastig. Ik hoop en denk dat we tijdens deze moeilijke periode samen op zullen staan en donderdag een ander gezicht laten zien', spreekt Fährmann hoopvol in gesprek met het Duitse Sport1. 'Als je verliest, is er altijd frustratie. Onze prestatie was gewoon niet goed. Van de eerste tot de laatste minuut kwamen wij niet in de wedstrijd en lieten Ajax het spel maken. Ik put er nog wel hoop uit dat we pas op de helft zijn. We hebben nog negentig minuten om de slechte prestatie uit Amsterdam goed te maken.'

'Kijkend naar de Europa League, was dit onze enige slechte wedstrijd. De rest van de wedstrijden speelden we goed en soeverein. Ik hoop dat we de negatieve spanning die nu in de lucht hangt om kunnen zetten naar positieve energie. Daarmee kunnen we Ajax vanaf de eerste minuut onze wil opleggen en laten zien dat we het echt willen. Dan kunnen wij het wonder verschaffen om nog door te gaan tegen Ajax.' Of het seizoen dan gered is? 'Het gaat altijd wedstrijd per wedstrijd. We moeten daarom niet te ver vooruit kijken. Als we doorgaan tegen Ajax, kunnen we natuurlijk wel een bepaalde euforie losmaken. We hebben een beetje geluk nodig.' 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax34
Als niemand naast zijn schoenen gaat lopen en iedereen geeft 200% bij Ajax dan halen we de ½ve finale.
1 0
Myers
Veel te veel ik houd de moed er in teksten. Ze geloven er zelf al niet meer in. Dus ik gok dat het niet zo'n hels karwei wordt als sommigen vrezen. 1-2
1 0
RusselWestbrook
Als zijn ploeg dan goed speelt en Fährman zelf alles doorlaat (ander gezicht, toch?) vind ik het prima.
4 0
RaynoFischer
Haha precies dit dus :)
2 0
EenAjacied
idd zou mooi zijn als Fährman morgen ook een ander gezicht zien dan vorige weekxD
2 0
De Stift
Gewoon weer vanaf de eerste minuut erop klappen. Die gasten bij de strot grijpen. Zelfs al scoren ze in de eerste minuut. Want morgen is de aanval de beste verdediging. Zodra wij scoren is die halve finale van ons.
2 0
AFCAHOOLIGAN
Ik hoop dat AJAX snel een doelpunt maakt het liefst binnen 45minuten. dan MOETEN hun er 4 maken om door te gaan. En hoewel dat niet onmogelijk is kijkend naar barca lijkt me dat eigenlijk uitgesloten!
0 0
Joseph
Als die keeper de vorige wedstrijd een ander gezicht had laten zien, was het waarschijnlijk 6-0 geworden. Dus ik juich dat alleen maar toe donderdag..
2 0
3*stars*3
Keepte de pot van zijn leven en zag statistiek van die wedstrijd en Ajax schoot 12x op doel(!) en deze man hield 11 ballen tegen.
Iedereen vond het geweldig hoe Lyon tefen Az speelde en die wonnen met 7-1 maar Ajax kon ook zo'n uitslag neerzetten.
En dan konden we morgen met Jong Ajax spelen.
En ja tuurlijk als telt niet maar erg zonde dat wij niet scherper waren.
2 0
RS01
Hoe kan het dan 2-0 zijn geworden?
1 0
3*stars*3
1 goal uit een aanval en 1 pingel.
1 0
Erik1966
Het blijven Duitsers
0 -1
mistermiyagi
Ajax is niet minder als Schalke, 3-0 is veel om te winnen van Ajax.
0 -1
Ajax4life16
Waarom zouden ze überhaupt winnen? Ajax is dit seizoen juist veel beter dan Schalke
1 0