Exit Leicester; Real door na verlenging

JipVR, 18-04-2017 om 22:20, 3187 views, AS | Maak kans op een gesigneerde cap van Nouri of Kluivert.

Leicester City kan de Champions League met opgeheven hoofd verlaten. De kampioen van de Premier League speelde in eigen huis gelijk tegen Atletico Madrid, dat de thuiswedstrijd met 1-0 won en zodoende door is naar de halve finale.

Real Madrid - Bayern Munchen was een waar gevecht, waarbij het falen van de arbitrage echter de meeste aandacht kreeg. Op liefst vijf beslissende momenten besliste de wedstrijdleiding niet correct. In de verlenging scoorde Cristiano Ronaldo de 2-2 vanuit buitenspelpositie en ook bij de 3-2 leek het op buitenspel. Desondanks gaan de Madrilenen door naar de halve finale van het miljardenbal.

FT Leicester City - Atletico Madrid (1-1)

Scoreverloop:
0-1 Saul Niguez (26')
1-1 Jamie Vardy (61')

FT Real Madrid - Bayern Munchen (4-2)

Scoreverloop:
0-1 Robert Lewandowski (53' pen.)
1-1 Cristiano Ronaldo (76')
1-2 Sergio Ramos (78' e.d.)
2-2 Cristiano Ronaldo (105')
3-2 Cristiano Ronaldo (110')
4-2 Marco Asensio (112')

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxamersfoort
lekker voor Bayern weten ze ook eens hoe het is #knipoogkroaat
0 -1
AjaxCitizen
Hoezo lekker voor Bayern?
Die profiteerde niet van de knipoog Kroaat.
1 0
blava
hongaarse scheidsrechter of roemeense?
0 0
Bensco
Jezus he, net die fouten allemaal gezien van de arbitrage bij real Madrid. Oke, sommige kaarten waren terecht (2e gele kaart Vidal) maar 2 overduidelijke buitenspelgoals (alsof buitenspel uit stond) en Casemiro had ook van het veld gestuurd moeten worden.
1 -1
MichelAngelo66
Zeg jij nou echt dat de 2de gele kaart voor Vidal terecht was?
Er bestaan brillenwinkels voor jouw probleem, dat weet je toch wel he?!
0 -1
LinkseRechtspoot
Waarom CL kijken met de verwachtte uitkomst als je ook kan genieten van de EL?

Ja het zijn kwalitatief mindere namen, maar nooit staan er dezelfde teams in de knock out ronde. Ja Sevilla was gewoon ff een periode waar je niks aan kon doen. Maar nu Ajax, Anderlecht, Genk, United, Celta, Besiktas, Schalke. Veel leuker toch en je kan niet voorspellen wie er gaat winnen.
0 0
Cisco
Nou, vanavond alleen nog Barca helpen en de UEFA heeft weer wat ze willen.

3 spaanse teams bij de laatste 4, Gefeliciteerd.
0 -1
RusselWestbrook
Hoe zou dat de UEFA helpen? Wat hebben ze daar aan?

De UEFA zou veel meer hebben aan halve finales met 1 Spaanse ploeg, 1 Duitse ploeg, 1 Italiaanse ploeg en 1 Engelse ploeg.
1 -1
Cisco
Weet ik veel, ze zullen er wel meer aan verdienen zo.

Elk jaar worden weer dezelfde teams voorgetrokken, kan geen toeval zijn.
1 -1
RusselWestbrook
Ze verdienen veel meer geld met 1 club uit elk van de 4 grote voetballanden dan met 3 uit 1 land. Het land dat ook nog eens het minste geld besteed aan TV rechten van die 4 grote landen.

Volgens mij zien wij elk jaar weer dat scheidsrechters gewoon niet goed genoeg zijn. Of beter nog: niet goed genoeg kunnen zijn omdat scheidsrechter gewoon een onmogelijk beroep is voor een mens, net als grensrechter.

Ook zien we elk jaar weer, en hier in Nederland elke keer als Feyenoord thuis speelt, dat ze heel erg sterk beïnvloedbaar zijn door sfeer en status. Volgens mij is er ook uit onderzoek gebleken dat scheidsrechters vaak onbewust in het voordeel van de grote club fluiten bij twijfel, zeker als deze clubs thuis speelt. (en dat ze, als ze zich hiervan bewust zijn of gemaakt worden, juist bewust de andere kant op gaan fluiten).

Video referee is de enige uitkomst hier.
1 0
DeWijsneus
Prima betoog, helemaal mee eens.
0 0
Cisco
Barca vorige ronde enorm geholpen zodat ze door gingen, Atletico onterecht een penalty gekregen waar door ze door gaan, Real hebben we gisteren kunnen zien.

Toeval? Lijkt me niet.
0 -2
RusselWestbrook
In dezelfde wedstrijd kreeg Bayern een onterechte penalty.

Hebben we nu bewezen dat de UEFA Bayern voortrekt? Lijkt me niet hè?

En nogmaals: wat heeft de UEFA er aan om 3 Spaanse ploegen door te zetten?
1 -1
afca95
Poppenkast! elke wedstrijd weer wordt Real in het zadel geholpen door de Uefa.. Het levert zeker de meeste kijkcijfers op.
0 -1
strafschop
In die rhetoriek kan de UEFA beter de Engelse clubs helpen, daar komt veruit het meeste geld van de tv-rechten vandaan.
0 -1
afca95
Het gaat toch niet om de inkomsten van de permier League.. Daar heeft de UEFA niks mee te maken. Uefa verdient geld aan de CL niet aan de Premier League.
1.Real 2.Barca zijn de populairste clubs op het moment die het meest opbrengen.. Zegt genoeg lijkt mij.
1 0
strafschop
De Engelse TV stations betalen veruit het meest voor de tv rechten van de CL, zelfs de Italianen betalen meer dan de Spanjaarden.
0 0
RusselWestbrook
Hou eens op met die feiten, joh! Mafkees :p

;)
0 0
ajaxminimax
Niks van gezien. Maar heb het alweer gehoord en gelezen... wat mij opvalt is dat spaanse ploegen bijna altijd de scheidsrechter meeheeft. Het is namelijk niet alleen Real, Barca wordt ook vaak geholpen door de arbitrage. Kijk maar naar de wedstrijd tegen PSG. Het meest kwalijke is dat de uefa gewoon doorgaat met die 5de en 6de man. Dat is echt een schande voor het voetbal. Wordt nu echt nodig tijd, voor videoarbitrage. Het voetbal wordt op deze manier kapot gemaakt. Ben erg benieuwd naar de reactie van de uefa...
3 -1
..::Rootje::..
Onterechte uitslag!

Over twee wedstrijden gezien had het minimaal 9-2 moeten worden voor Real Madrid. Maarjah daar staat dan ook één van de beste keepers onder de lat; Manuel Neuer. Echt een klassekeeper, die zijn ploeg in beide wedstrijden in leven hield.
0 -13
ClanCruijff
Ik vond de grens en scheidsrechter ook sterk spelen. Passen goed in de speelwijze van Zidane.
10 -1
..::Rootje::..
Echt he?
Je vergeet trouwens Vidal, die vorig week expres die penalty overschoot richting Ur anus. Volgens mij zat hij ook in die complot. En niet te vergeten Martinez die in drie minuten tijd twee gele kaarten pakte. Volgens mij zit zijn bankrekening nu extra vol.
Neuer ook niet vergeten, die die bal van Ronaldo expres door zijn benen liet glippen.
Naar alle waarschijnlijkheid is de grens ontslagen, die in de heenwedstrijd twee doelpunten van Real Madrid terecht afkeurde!! Het moet echt een keer gedaan worden met die maffiapraktijken in het voetbal, want dit kan niet meer!!!
0 -8
3*stars*3
Volgens mij ben jij een heel klein beetje, echt een heel klein beetje voor Real.
Maakt niet uit maar wel realistisch blijven man...
4 -1
..::Rootje::..
Met mijn reactie probeerde ik alleen aan te geven hoe idioot de meeste reacties zijn. "UEFA wil dat alleen Spaanse ploegen doorgaan", waar slaat dat nou op ?
Vergeten mensen dat Bayern twee onterechte penalties kreeg ? Vidal had de wedstrijd al in hun voordeel kunnen beslissen door de 2-0 te maken in de heenwedstrijd. Is Vidal dan geïnstrueerd door de UEFA, om die penalty huizenhoog over te schieten ?

En ja, Madrid kreeg twee onterechte doelpunten in hun voordeel en Casemiro had een tweede gele kaart moeten krijgen. Dat ontken ik nergens.

De reacties zijn net zo lachwekkend, als toen Barcelona met 6-1 won van PSG. Misschien nog erger.
1 -1
Sjaakvaak
Volgens mij zit je op de verkeerde website Rootje. Toen wij een goede pot speelde tegen Real maar keihard werden genaaid door de arbitrage, zat je toen ook stiekem te juichen voor Real? Volgens mij ben je meer Real supporter dan Ajax supporter.
0 0
..::Rootje::..
Ik vind eerlijk gezegd een hele vreemde reactie. Zoals ik al hierboven zei, probeer ik alleen aan te geven hoe ridicuul de meeste reacties zijn en dat dir nergens op gebaseerd zijn. Het gaat mij dus niet zo zeer of mensen haten op Real Madrid.
En nee, ik zat helemaal niet stiekem te juichen, als ik juich dan doe ik dat uitbundig. Maar ook dat was niet het geval.
0 0
jhgw79
Wat een totale schande. Wederom! Maar vooral geen technische hulpmiddelen gebruiken, hoor.

UEFA=MAFFIA
2 0
SnakeDoc
Ze willen geen video scheids want dan gaan de grote clubs niet meer door. Kut Real moest weer winnen vandaag. Sinds die wedstrijd tegen Ajax heb ik echt een schijthekel aan Real.
4 0
..::Rootje::..
Waarom heeft Bayern dan twee penalty's gehad ? En waarom heeft de arbiter Vidal niet zijn tweede gele kaart gegeven, en hem alleen met een waarschuwing laten gaan ?

Wat een overtrokken reactie zeg!
0 -9
AFCSANCHEZ
Nou, volgens mij kreeg Vidal die tweede gele kaart wel hoor. Wat een belachelijke beslissing was. Casemiro mocht wel blijven staan...
1 0
..::Rootje::..
Hij kreeg hem pas nadat Bayern kon scoren uit een penalty. Dat terwijl Vidal eigenlijk ook zijn tweede gele kaart had moeten krijgen veel eerder in de wedstrijd, maar de scheids hem dat niet wilde aandoen.
0 -1
DaniAjax
Het gaat hier om miljoenen he... en maar nee blijven zeggen tegen de videoscheids.

Je kunt zeggen wat je wil, maar voetbal moet hier echt een voorbeeld nemen aan het hockey. Er zit gewoon een scheidsrechter in een hok, met 5 tv's en een headset. Twijfelt een veldscheidsrechter over een beslissing of wil de aanvoerder van een team dat de scheids naar beelden kijkt, hup, naar de videoscheids. Tijd stil, duurt maximaal 2 minuten. De herhalingen die de videoref ziet, zie je ook op tv en in het stadion. Hoe eerlijk wil je het hebben?

Daarbij hoor je bij hockey op tv ook de scheidsrechters met elkaar praten, waardoor het meteen duidelijk is waarom wel/niet een beslissing wordt genomen.

En zet dan de headset, 5 tv-schermen en een videoref waar je alles mee kunt zien af tegen een doellijntechnologie systeem van 3 ton aanschaf per stadiom. 1 camera in de hoek van het goal is voldoende.
1 0
Ajaciedforaltij
Een videoscheidsrechter moet naar mijn mening alleen gebruikt worden als het uitsluitsel kan geven, maar dat doet het in veel gevallen niet. Buitenspel echter wel, want daar zit een bepaalde grens waar het systeem zich aan kan houden. Dubieuze tackles blijven echter zelfs na een videoscheidsrechter vaak discutabel en het oordeel blijft gedeeltelijk subjectief. In de studio bij analyses na een wedstrijd blijft er ook na bekijken van beeld nog steeds gediscussieerd over of het een penalty was of niet. Daarom is het ook niet een perfect systeem.
0 0
DaniAjax
Klopt, maar ik vind dat er bij een (mogelijke) verandering van het spel (denk aan een 2e gele kaart/rode kaart, wel/niet buitenspel, penaltymenten) er een mogelijkheid moet zijn tot een controle of het juist is. Als een scheidsrechter die tackle van Vidal met geel beoordeelt, moet de videoref daarna kunnen zeggen dat hij de bal speelde en het dus geen 2e gele kaart was.

En op het moment dat ook de videoref geen uitsluitsel kan geven, is het heel simpel: de oorspronkelijke beslissing van de scheidsrechter blijft gewoon staan!
0 0
Ajaciedforaltij
Ja maar dat kun je toch niet maken? Dat is marchanderen. Oorspronkelijke beslissingen blijft staan betekent dat niet is bewezen of het terecht is of niet en toch iemand eraf sturen... maar als je weer het voordeel van de twijfel geeft dan benadeel je weer de tegenstander. Ik vind het niet zo'n goed idee, maar meningen verschillen natuurlijk. Het is wel eerlijker maar niet volledig eerlijk en dat is wel het doel van de technologie
0 0
WyZynDeBeste
https://soundcloud.com/allsportsradio/van-een-mug-een-olifant-maken-bv-sport

Spoel door naar minuut 20. Johan Cruijff Arena in stroomversnelling.
0 0
WyZynDeBeste
Zelfde 6 tot 8 teams, jaar na jaar. Met 1 en heel soms 2 verrassingen. Boring.

Kijk al twee seizoenen niet meer naar de CL. Benieuwd of anderen dit gevoel ook hebben?

Europa League meer kijkplezier.
6 -2
strafschop
Vier clubs in de CL kwartfinale die vorig seizoen ook in de CL kwartfinale zaten.

Juventus, Dortmund, Monaco en Leicester vorig seizoen niet.

In de jaren 90 stond er in 10 opeenvolgende seizoenen 9x één Italiaanse club in de finale.

In de jaren 70-80, in de 11 seizoenen t/m het Heizeldrama, 9x een finale met één Engelse club.

Ook in de jaren 70, vier finales op rij met een Duitse club, vijf finales op rij met een Nederlandse club.

In de jaren 50/60, in 12 opeenvolgende seizoenen, 10x één Spaanse club in de finale.
1 -1
Dexy
Ik vind de EL al jaren veel leuker dan de CL. Meer verrassingen, elk jaar weer andere clubs in de finale.
3 0
strafschop
Vijf van de laatste zeven EL finales zijn gewonnen door Spanjaarden, waarvan de laatste drie door Sevilla...
1 0
3*stars*3
Idd zelfde teams in k.o fases, met af en toe wat anders erbij.
Maar toch ga ik jaarlijks weer er voor zitten omdat de beste van de beste, tegen elkaar spelen op clubniveau maar dit is natuurlijk niet meer gezond.
Hele wereld kijkt toe en ziet hoe de ene, na de andere ploeg benadeeld worden.

Maar gaat om money, money, money en clubs als Bayern en PSG zien ook wat er aan de hand is maar waarschijnlijk krijgen hun bestuursleden een dikke cheque van UEFA en gaat alles doofpot in.
1 -1
AjaxCitizen
Inderdaad. Voel precies hetzelfde. Veel leuke wedstrijden gezien, zoals vorig jaar Liverpool-Dortmund. De afgelopen keren wel dezelfde winnaar, maar Sevilla was dan ook gewoon erg goed. Dit jaar is ons Ajax lekker bezig en mensen zijn ook onder de indruk van ons spel. We kunnen tenminste dromen dat we dat toernooi misschien winnen. De CL zijn we een keer keihard genaaid en het verliest zijn charme gewoon.
1 0
Tufono
Helemaal mee eens, de echte clubs krijgen de kans niet, alleen de koopclubs!!
2 0
MeerscheHeld
Stel je eens voor dat dit met Ajax gebeurt..
0 0
godezonensuper
Is gebeurt tegen Real paar jaar terug.
0 -1
Dexy
Inderdaad. Drie loepzuivere goals van Ajax die onterecht afgekeurd werden. Sinds die wedstrijd gun ik dat Real helemaal niks meer.
1 0
DeBaarsjes
ey sorry man, kword wel leip in het uitvak als dat donderdag gebeurt... man kmoet er niet aan denken!
0 -1
MeerscheHeld
Snap het, ik ben geeneens fan van Bayern en was al woedend. Dan in het uitvak met een Ajax-hart.. brr
0 0
NouridolbergNeres34
Is al gebeurt groningen uit. Toen hadden wij ook zo een (topscheids)!
0 0
MeerscheHeld
Tuurlijk, maar dat is wat anders. Neemt niet weg dat het heel kut was.
0 0
Tufono
Commercie heeft voetbal kappot gemaakt! Het voetbal moet weer worden teruggegeven naar de steunpilaren van de clubs!
1 0
Restored
Die vlaggen bij leicester zien er veel beter uit dan die witte vlaggetjes in de ArenA..
0 0
DavidAFCA
jongens ik heb een vermoeden! Maar ik kan het niet bewijzen. Nogmaals een vermoeden. Misschien zat er wel een bel Chinees op de tribune.
4 -1
Dexy
Matchfixing, vermoeden van matchfixing ;)

Kan Marcel Blaak geen aangifte doen tegen de UEFA?
0 0
ClanCruijff
Ik kan niet zeggen dat ik er bewijs voor heb want dat is er nie
1 -1
Ajacied33
Laten we hopen dat Monaco iets leuks kan doen...
0 0
AjaxCitizen
Gun het die ploeg ook, aangezien ze een beetje hetzelfde als Ajax zijn. Goede mix van talent en ervaring. Daarnaast ook aanvallend ingesteld. Hoop op een stunt van deze club.
0 0
ClanCruijff
Grootste mondiale sport en dan keer op keer dit soort schandalige dingen.
Waar is die Van Basten nu? Tijd voor verandering aub.
0 -1
AjaxCitizen
Waar is die 'Marco Pannekoek' schreeuwer als je hem nodig hebt? Alleen die kan de beste man wakker schudden.
1 -1
JPMorgan
Als ik die taferelen voor de zoveelste keer zie is het voor mij toch wachten op het moment dat Basje Nijhuis zijn lipgloss op doet, zijn benen scheert en in een strakke leren broek voor het kantoor van de FIFA maffiabaas gaat staan. Tien minuutjes onder de bureaustoel en hij mag volgend jaar de CL finale fluiten. Basje heeft op nationaal niveau namelijk meermaals laten zien te kunnen gehoorzamen - nu nog de Europese baasjes.
3 0
Ajacied33
Ik zie nu nog meer blunders die ik net niet zag. Buiten de 2-2 was de 3-2 ook buitenspel, Lewa werd onterecht afgevlagd bij 0-1 terwijl hij op Navas afliep, Vidal speelde dus de bal en kreeg zijn 2e geel en die klote Casemiro had 3 overtredingen zonder zijn 2e gele prent te krijgen. Ik hoop dat Barca zondag met 0-4 die kut Real vernederd in Madrid. Schaam je kapot Uefa/Fifa
5 0
AjaxCitizen
Nou hopen dat een Dortmund of AS Monaco het toernooi wint. Alleen dan zou dit toernooi nog enige glans hebben. Anders Juve de winnaar, maar dat ligt hier nog gevoelig na de finale van 1996. Opnieuw een Spaanse finale of winnaar, met de arbitrage die ze in het zadel helpt, moet ik niet aan denken. Dan is dit toernooi geen ene zak meer aan.
2 0
Ajacied33
Dan maar Juventus, echt waar. Alles beter dan Real. Die doping van Juve ligt 20 jaar achter ons
2 -2
NouridolbergNeres34
Monaco is ook mooi een keertje , juve niet meer na 1996 .
0 0
Ajacied33
Je hebt gelijk. Behalve Real mogen we Juve ook niks gunnen.
1 0
Dexy
Idd, die laffe counterclub uit Madrid die op de meest gekke manieren (zowel in de competitie als in de CL) wedstrijden wint, die gun ik niks.
2 -1
3*stars*3
Nou, dan liever Real maar Juve verdiend imo geen 1 CL beker meer.
Ze moeten al heel blij zijn met 2...

Dortmund gaat het niet meer redden en dan hoop ik op Monaco of desnoods Atletico.
1 -1
AjaxCitizen
Ben gewoon klaar met heel die Spaanse overheersing in de Champions League. Als je dat penalty moment van Atletico van vorige week ook bekijkt, dan moet je gewoon concluderen dat Spaanse clubs gewoon worden voorgetrokken. Dit seizoen gaat echt helemaal nergens meer over met beslissingen die vallen bij duels van Spaanse clubs in de CL.
0 0
3*stars*3
Ik was vroeger een Real fan maar dat gevoel is totaal verdwenen.
Is idd tijd dat er idd andere clubs die CL winnen maar maffiaclub Juve gun ik helemaal niks.

Voetbal is gewoon doodziek man...
0 -1
AjaxCitizen
Ja. Juve is niet iedereens favoriet en dat is wel begrijpelijk. Maar ze hebben wel een aardig elftal en gun iemand als Buffon nog een leuke prijs. Voor de rest boeit heel dat CL mij eigenlijk niet meer en kijk ik liever uit naar morgen. De EL vind ik persoonlijk een leuker toernooi en we maken kans om hem te winnen.
0 0
Ajax4life020
die casinero had veel eerder rood moeten hebben dan vidal en beide rood had je hele andere wedstreid 2 of 3 foals buitenspel van real
0 0
Dexy
Walgelijke bende, die Champions League. De UEFA wil gewoon dat Spaanse clubs (Real, Barcelona en Atletico) zo lang als mogelijk doorgaan en de scheidsrechters fluiten dan ook alles in het voordeel van deze clubs. Corrupt zooitje.

Net als het feit dat er nog geen videoref is op dit niveau. Belachelijk eigenlijk.
3 0
JCr14
Als dit niet meer omgekocht is dan weet ik het niet.
Niet geheel toevallig weer Real die zoveel voordeel hebben.
Rokwaldo 2 keer buitenspel.

UEFA kan echt niet meer
10 -1
3*stars*3
Xabi Alonso en Lahm hebben natuurlijk aardig wat gewonnen in hun
loopbaan en hebben ook een wereldbeker maar zo afscheid nemen op hoogste clubniveau is wel zuur.

Pfff, zie nu fout, na fout, na fout want zelfs die 3-1 was buitenspel...
5 -2
Dexy
Inderdaad, twee keer stond CR7 ruim buitenspel. Maar Lewa die hooguit een half metertje buitenspel stond wel afvlaggen. Stumpers.

Net als Casemiro die rood had moeten krijgen, maar Vidal die gewoon fair de bal speelt wel zijn tweede geel geven.

De UEFA wil gewoon dat Spaanse clubs doorgaan en zullen er dan ook alles aan doen om dat te bewerkstelligen. Een paar weken geleden hadden we al die even misselijkmakende scheids bij Barcelona-PSG, en nu dit.
0 0
Patrick78
BREAKING: Kassai naar Feyenoord. Snel meer....
4 0
Dexy
Die geeft Feyenoord het laatste zetje richting het kampioenschap, door een buitenspelgoal tegen Vitesse over het hoofd te zien.
1 0
Napolitaan
Is Van Basten nog van plan iets te willen veranderen aan de eerlijkheid?
Of is ie bezig met de afmetingen van de cornervlag en het invoeren van 3 corners penalty.
4 -1
Tinus
Als je een beetje opgelet had, dan had je geweten dat VBasten al eens voorgesteld heeft om buitenspel af te schaffen. Dan was dit onrecht dus niet gebeurd. Ipv San Marco belachelijk te maken kun je dus beter je pijlen richten op de mensen die niets met aanbevelingen doen. En anders op figuren als Jurgen klopp of Johan Derksen die het spel niet willen veranderen, maar in plaats daarvan vernieuwende ideeën belachelijk maken.
0 -4
NouridolbergNeres34
Van basten wil 7 tegen 7 spelen zonder keeper
2 0
JPC40
Van Basten is in de pocked van FIFA, ze hadden het geprobeerd bij Cruijff die trapte er niet in, maar Marco wel.
3 0
AFCSANCHEZ
Of het afschaffen van buitenspel. Bij de UEFA willen ze de sport niet helpen dmv van bijvoorbeeld videoscheids, maar alleen maar verpesten met onzin dingen.
3 -1
gofee
Het is gewoon simpel, Real was over beide wedstrijden de betere ploeg ( overigens wint niet altijd de beste !) maar de arbitrage heeft duidelijk zijn stempel gedrukt. En hoe je het wendt of keert, Ronaldo blijft een scoringsbeest
1 -8
Willem Alexander
Totale afschuw voor de sport.
1 -1
JPC40
Walgelijk.
4 0
Patron
Leo Oldenburger is boos
1 0
NouridolbergNeres34
Bij barca hoorde ik leo niet tegen psg
1 -1
DannTheDon020
Gelijk heeft ie
1 0
Rsv
Schandalig slechte arbitrage zeg. Onterechte pingel, Casemiro had rood moeten hebben, onterechte tweede geel voor Vidal, 2-2 en 3-2 buitenspel doelpunten. Dat dit kan op dit niveau is weerzinwekkend.
7 0
JPMorgan
De arbitrage heeft haar werk juist uitstekend gedaan. De wedstrijd net zo lang manipuleren totdat Real door is. Missie volbracht, lijkt me. Rapportcijfer: ruim voldoende.
0 0
Napolitaan
Mister Ronnie Onzichtbaar stond gewoon 2x buitenspel.
Schande, Uefa.
10 -1
AFCSANCHEZ
Waarom denk je dat die videoscheids er niet is? Dan word het spel te eerlijk. En dat wil de UEFA MAFFIA niet. Ook geen toeval dat Real een van de grootste tegenstanders was van de videoscheidsrechter. Kunnen ze de boel niet meer omkopen, dat moeten ze natuurlijk niet hebben. Alles aan die club is verkeerd.

UEFA MAFFIA.
10 -1
AFCAsphere
Wat ben ik blij dat mijn eigen club zijn tegenstander van de mat kan spelen zonder de hulp van de arbitrage.
1 0
NouridolbergNeres34
Daarom champions league is geen reet meer aan laatste 8 kan je elk jaar zo opnoemen begin van het toernooi , ben zelfs blij dat we europa league spelen daar maken wij teminste kans op een finale plek en in de el spelen minder poenclubs.
0 0
AFCAsphere
Ik ben ook zeer blij met de Europa League. Ten minste, tot nu toe dan. Wie weet denk ik daar donderdag weer anders over.
1 0
3*stars*3
Smerige boel...

Nou is het wel zo dat aardig wat Duitsers hier ook om kunnen lachen om ''FC Hollywood'' zo op hun bek te zien gaan omdat Bayern in Duitsland ook vaak geluk heeft of op merkwaardige manier overwinningen en titels pakt maar dat is in Duitsland.

Maar Real en Barca hebben in EU gewoon heel vaak arbiters mee en UEFA doet er jarenlang alles aan om die 2 clubs voor te trekken.
Geloof mij, hun doel is gewoon om ooit Barca en Real in een finale te krijgen en dat gaat hun nog een (paar) keer lukken ook.
1 -1
DeBaarsjes
Marcos Asensio maar goed.. omdat ze bij Veronica erop geilen: 'Marcos Asensio WILLEMSEN voor de duidelijkheid.....
3 -2
Napolitaan
Zo heet hij ook gewoon.
Spanjaarden dragen beide achternamen.
1 -2
DeBaarsjes
die beide achternamen draagt hij idd ook achter op zijn shirt....
1 -1
GinoAFCA
Hoeft niet persee mijn vader heeft bijv alleen de achternaam van zijn vader en niet van zijn moeder
1 0
amthree
Real is het psv/feyenoord van spanje hulp nodig hebben van de scheids en counteren is hun beste spel.
4 -1
Leviathan
Vind counteren wel meevallen onder Zidane hoor. En Real is verder meer t Ajax van Spanje.. Iedereen haat Real Madrid net zoals in Nederland gunt iedereen Barca het puur om t feit dat Real gewoon de grootste club van Spanje is
0 0
Jeffreym
Jij snapt het! Begrijp die Real haat niet. Het is een prachtige club.
0 0
gofee
Barca werd tegen PSG ook geholpen !!!,
5 -2
amthree
Alle spaanse clubs.
4 0
gebruikersnaam
Die clubs die, sinds het WADA de dopingcontroles bij de bonden heeft belegt, nooit meer op doping zijn gecontroleerd. Clubs uit hetzelfde land waar de rechter alle patientdossiers van dopingarts Fuentes heeft laten vernietigen ondanks dat bekend was dat er ook dossiers van voetballers bij zaten.
0 0
Patron
Ja jongens. blijf lekker minnen wanneer ik het over complottheorieën heb.. dit is overduidelijk
2 -3
JPMorgan
Ten eerste begrijp ik niet waarom je het uberhaupt over "minnen" hebt en ten tweede: complotten bestaan overal - ook in het voetbal.
2 -1
Patron
In het voetbal horen die dingen niet.
0 -2
gofee
Het gebeurt OVERAL !!!!
2 -3
AFCAsphere
Voor de tweede keer: dat maakt het niet minder erg.
1 0
MichelAngelo66
Ja dus?
1 -1
Milan95
He Real Madrid heeft weer eens mazzel. Big surprise...
2 0
Napolitaan
Walgelijke club dat hele Real.
4 -1
Restored
Het is een schiettent nu, jammer dat Real weer doorgaat. 't zal wel weer een finale tussen Real en Atletico worden..
0 0
NouridolbergNeres34
Finale word Real - Juve denk ik
0 0
zlatan-beast
hoe kun je nou weer een finale voorspellen met een open loting...
0 -1
NouridolbergNeres34
Ik zeg dat ik dat denk, wil niet zeggen dat het al vaststaat
0 0
gofee
Over und slausen
1 0
IDJosh
Maak me maar wakker wanneer dat Spaanse voetbal eens flink op z'n gat gaat, gadverdamme wat heb ik daar een hekel aan gekregen
2 0
zlatan-beast
ik vraag me af of de uefa hier echt achter zit zoals vele beweren, ik denk dat het gewoon aan het niveau van de scheidsrechters ligt en dat de uefa ze echt niet vantebore gaat opdragen om een club te laten winnen. Voor zover er nog mensen waren die tegen videoscheids waren, DIT KAN NIET LANGER... De voetballerij zou moeten opstaan en met zn alle tegen de fifa/uefa acties moeten ondernemen
3 -2
Restored
De UEFA/FIFA ondersteunt indirect matchfixing door geen videoscheidsrechter in het voetbal te introduceren, er is namelijk geen enkele reden om dit niet te doen..
0 0
gofee
Het geldt toch gewoon overal, dus laten we nu niet dien alsof het alleen in Spanje zo is. Iedere week kan je wel in Nederland ook een wedstrijd aanwijzen.
0 0
Ajacied33
Bayern is helemaal op natuurlijk. Die Vidal mogen ze ook wel bedanken... Kut scheids, kut Real, kuttekop van een Casemiro
1 0
JPMorgan
Matchfixing gevalletje 309531.

En nee, het gebeurt niet alleen in de CL. Vaak genoeg ook hier, in de Eredivisie.
4 0
gofee
Bayern Bayern alles is vorbei
1 -3
Redrum
Volwassen multimiljonairs die samen een dansje hebben ingestudeerd, het is eigenlijk heel erg vertederend
1 0
gofee
En dat is 4
1 -2
NouridolbergNeres34
Slachtpartij word het nog
1 -2
Beer
Het is schandalig dat wedstrijden vaak worden beslist door zulke arbitrale blunders. Het wordt hoog tijd voor videoregistratie.
5 0
amthree
Man die gaat echt niet komen anders kunnen barca en real niet meer door gaan in de CL.
1 0
Stone020island
Is ook moeilijk he met 10 tegen 12... Grafhekel aan dat madrid en barcelona
5 0
Patrick78
12? Ik denk 13...
1 0
Napolitaan
Relnicht Ronnie loopt weer 2x tegen een bal aan. Bahbah
3 -1
AFCAsphere
Ik pauzeer net het beeld, en hij staat gewoon weer een paar centimeter buitenspel. Ongelofelijk dit.
4 0
Ajacied33
Tering Real. Samen met Feyenoord de vreselijkste club op aarde.
3 0
AjaxDaniel
Waarom? Ja, ongelofelijk deze arbitrage maar we zijn toch Barca nog niet vergeten paar weken geleden?
0 0
Dick
Barca is ook een club zonder ziel......is 100% verkocht, helaas voor hun echte supporters die j toch niet naar binnen mogen.....
0 0
3*stars*3
PSV vergeten?
3 0
Dexy
Het Real uit Eindhoven, net zo'n mazzelende counterploeg.
0 0
Ajacied33
Die er ook bij ja. Klote clubs
1 0
AjaxCitizen
En dit is nu de reden waarom ik heel die CL niet meer kijk.
Heel dat toernooi is verneukt, doordat de grootste clubs en landen worden voorgetrokken. 4 team uit eenzelfde land die mee kunnen doen. Hoe kan je het dan nog de Champions League noemen? Noem het dan het 4 landen toernooi of zo. De CL heeft voor mij al haar charme verloren. In mijn ogen al sinds 2011/2012, toen wij werden genaaid.
1 0
IDJosh
Ongelofelijk
0 0
JPC40
godverdomme !!! kut real
2 -1
gofee
Das een mooie goal
1 -2
NouridolbergNeres34
Hoppa afgelopen.
0 0
gofee
Laten we wel zijn, Bayern heeft het thuis compleet af laten weten
1 -2
AFCAsphere
2 keer onterecht rode kaart. Iedereen kan winnen met hulp van de UEFA.
1 0
Restored
2x 10 man, kan toch niet dit
4 0
3*stars*3
Toen moesten ze ook met 10man tegen Real.
1 -1
jhgw79
Valt niet op, hoor......
0 0
Restored
Matchfixing dit... net als Barca PSG
2 -1
Patrick78
Kassai is duidelijk een kakkie...
3 0
3*stars*3
PSG werd geneukt in Barcelona en nu Bayern in Madrid.
Zou mij niet verbazen als Barca morgen ook wat hulp krijgt.
Want een el Classico finale moet en zal er ooit komen...

Ah, ik zie dat een Real fan actief bezig is hier.
Wees maar trots op jouw clubbie kerel...
2 0
Napolitaan
Uefalona! Krijsen de Real fanboys geregeld.

Bah.
1 -1
AFCAsphere
Niet alleen de Real fans, een groot aantal voetballiefhebbers. Maar je hoort ze niet over dezelfde royale behandeling die Real Madrid krijgt van de UEFA.
2 0
AFCAsphere
Allemaal even de UEFA bedanken. Weer een buitenspelgoal van Real Madrid. Die 1-0 va Ramos in de finale vorig seizoen was blijkbaar niet genoeg.
1 0
DavidsFan
Hij keek zelfs verbaasd naar de grens, een vlag signaal verwachtend?
3 0
Suarez16_
Hahahahaha Barca ging op een schandalige manier door tegen PSG, maar Real gaat nu op een schandalige manier door tegen Bayern. 2x onterecht rood voor Bayern deze 2-luik, die Casemiro had al onder de douche moeten staan en nu Ronaldo die een meter buitenspel staat. Echt belachelijk.
2 0
gofee
Precies , bij Barca zat zeker ook 1 buitenspel goal. Maar ik hoor niemand daar over
2 0
gofee
Waarom laten ze hem zo
Vrij staan ?? Sjezusssss
1 -1
Ajacied33
Ik ga me er niet eens druk meer om maken. Bayern wordt keihard genaaid. Real gaat verder en zal de cup wel winnen,helaas
3 0
AFCAsphere
En nog steeds geen videoscheidsrechter, hè. Belachelijk!
0 0
gofee
Los van buitenspel ,maar ze lieten hem toch oook wel Gvd zo vrij als een vogel staan
1 -1
Barra
Dat is het idee van op buitenspel stappen toch juist
4 0
3*stars*3
UEFA;'We gunnen het Real en Barca!'.

Te belachelijk dit, pure maffia praktijken...
5 -1
TeamJonk
Aah joh, maar een halve meter.
Niks aan de hand, gewoon doorlopen.
4 0
AJAX1996
Als je de Champions League ziet ga je haast denken dat de Nederlandse scheidsrechters nog wel meevallen
2 -1
Ajacied33
Buitenspel....
0 0
Patrick78
Buitenspel!!! BELACHELIJK!!!!
2 -1
JPC40
buitenspel dat is duidelijk !!
2 -1
DannTheDon020
Bayern word flink genaaid
3 -1
DavidsFan
Buitenspel en hands?
2 -1
AjaxDaniel
Buitenspelgoal, RIP.
2 -1
godezonensuper
Buitenspel
3 -1
gofee
Hoe is het Gvd mogelijk
3 -1
IDJosh
Hoe vaak moet Ronaldo nog tegen hun scoren voordat ze het daar begrijpen bij Bayern, mijn hemel...
1 -1
gofee
Inderdaad, maar dat geldt voor zo veel clubs
1 0
Ajacied33
Kon je op wachten
0 0
NouridolbergNeres34
Hangen!!!!!! Die man blijft maar scoren
0 -1
gofee
En hij doet het weerrrrr!!!
1 -1
JPC40
Robben nog eentje, dan zijn we klaar .
0 -1
godezonensuper
Stel je voor Ziyech en Assensio hadden voor Nederland gekozen..
1 -1
gofee
Dan hadden we er weer 2 bij gehad
0 -2
godezonensuper
Geen speld tussen te krijgen.
2 0
Ajacied33
Man man, geef die Casemiro z'n 2e gele kaart man. Solliciteert er de hele avond al naar
1 -1
Ajacied33
Dit zal Real niet uit handen geven. Die 2-2 gaat nog wel komen helaas. Bedankt scheids
0 -2
gofee
Ik denk dat Zidane straks Ancelotti een kopstoot geeft !!!
1 -1
NouridolbergNeres34
Ramos knikt de winnende binnen in de 118e min.
0 -2
gofee
2x in eigen doel ??
2 -1
gofee
Het zal nooit mijn speler worden maar die Ronaldo scoort toch ook echt overal en altijd. En ik heb gelezen dat hij ook echt heel veel traint. Hij doet er wel wat voor en daar heb ik dan wel bewondering voor
Verder zie ik Messi veel liever
6 0
AFCAsphere
1) Waarom haalt Ancelotti Vidal er in godsnaam niet af? Die kerel is zo lomp in zijn manier van verdedigen, ging geheid rood pakken, ook al verdiende hij geen 2de geel voor het spelen van de bal.

2) De scheidsrechter lijkt Real Madrid een handje te helpen. Als Casemiro al geen geel verdiende voor het veroorzaken van de strafschop - wat hij inderdaad niet verdiende, want het was geen penalty - dan verdiende hij er wel één voor de overtreding die hij daarna maakte op Robben.
0 -1
3*stars*3
Vidal is een tikkende tijdbom.
Bij Juve en Chili was het ook een dolle stier die te vaak domme kaarten pakt.
Van een 30-jarige verwacht je wel wat meer rust en volwassenheid in zijn spel maar als je denkt dat Gatusso zich te vaak liet gaan, heb je nu Vidal...
1 0
AFCAsphere
Precies!
0 0
gofee
Je ken niet van ze winnen , want zij scoren altijd meer
0 -1
3*stars*3
UEFA gunt het de Spanjaarden ''een klein beetje'' -_-
2 -1
gofee
Kijk eens de wedstrijd van real Ajax uit 199? 2 zuivere goals afgekeurd. Ajax speelde real echt kompleet weg. Zelden zo'n wedstrijd van Ajax gezien, in mij ogen de beste ever. En toch nog met 2-0 winnen. Litmanen fantastisch!!!!!!
2 0
svenafca1995
Paar jaar geleden nog, onterechte afgekeurde goal van Anita geloof ik
2 0
DirkvanDam
en jawel suleijmani..... we zouden 2-0 voor hebben gestaan.... vervolgens kregen we 2 buitenspel goals tegen.... waardoor we dus verloren... uiteindelijk bleek dat ons de das om te doen....
1 -1
Mözil
Ja en nog niet zo heel lang geleden ook 2 zuivere afgeleverd! Verloren toen uiteindelijk 3-1 dacht ik. Was dat niet dat jaar van Lyon?
0 0
AFCAsphere
Klopt
1 0
AFCSANCHEZ
Hopen dat Bayern scoort.
2 -1
Toon meer reacties