Feyenoord maakt geen fout en wint

SJvanveen, 19-03-2017 om 14:20, 16906 views, AS | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Feyenoord heeft geen fout gemaakt in de strijd om de titel. De Rotterdammers wonnen hun duel met SC Heerenveen ternauwernood met 2-1. Dit door doelpunten van Nicolai Jörgensen en Tony Vilhena.  

FT | SC Heerenveen - Feyenoord (2-1)

Doelpunten:
1-0 Reza pen. (18')
1-1 Jørgensen (56')
2-1 Vilhena (70')

FT | Go Ahead Eagles - PEC Zwolle (1-3)

Doelpunten:
1-0 Chirivella (3')
1-1 Menig (5')
1-2 Warmerdam (83')
1-3 Van Polen (88')

FT| AZ Alkmaar - ADO Den Haag (4-0)

Doelpunten:
1-0 Dos Santos (7')
2-0 Dos Santos (18')
3-0 Van Overeem (34')
4-0 Friday (60')

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RusselWestbrook
Nog steeds 2-1 voor Heerenveen?

Lol.
0 0
WyZynDeBeste
Ja! We zijn een punt ingelopen! 2-1 Heerenveen.

Staat nu al 3 uur verkeerd. Prutsers.
0 0
Robeerke
Fucking nice, Heerenveen Feyenoord 2-1 we kunnen weer inlopen!.......................................
0 0
3*stars*3
Mag niet gebeuren maar all eyes on De Ligt natuurlijk.
Jammer dat dit hem nu zo moet overkomen.

Hopen dat we dit kunnen ombuigen want vraag me af of Ajax genoeg lucht heeft om minimaal 95min door te gaan maar ik zie (onzichtbare) Klaassen wel weer tevoorschijn komen als jack in the box...
0 -1
WyZynDeBeste
Er staat gewoon nog steeds 2-1 Heerenveen.

Ongelooflijk.
1 0
MosesD
Ik kijk nu naar de wedstrijd tegen Excelsior en er zijn nog altijd mensen die beweren dat we kampioen worden, want Fnoord gaat nog punten verliezen. Optimisme prima, maar realisme is ver te zoeken. Fnoord staat al 27 wedstrijden bovenaan en zijn bovendien heel hongerig. Conclusie: Fnoord wordt helaas terecht kampioen.
1 0
godezonensuper
Precies dit. Een beetje realisme kan geen kwaad. Ik ga er wel vanuit dat wij winnen in de Arena maar waar moeten zij anders nog punten verliezen.
0 0
RusselWestbrook
Jij had natuurlijk al wel aan zien komen dat Feyenoord punten zou gaan laten liggen tegen Go Ahead Eagles en Sparta.
0 0
godezonensuper
Nee. Alleen zie ik het nu niet meer fout gaan voor hun. Ze mogen 2x verliezen en dan moeten wij alles winnen. Geloof jij er nog in?
0 0
MosesD
Ze mogen 2x verliezen en dan moeten wij alles winnen en 12 doelpunten inlopen. Ze moeten dus eigenlijk 2x verliezen en 1x gelijkspelen. Kansloos.
0 0
godezonensuper
Jup
0 0
31xAjax
Wat een Calimero's hier allemaal! Feijenoord stevent af op een record aantal wedstrijdpunten.

Als dat gebeurt, dan ligt dat aan Feijenoord en aan niets en niemand anders. Niet aan de KNVB, niet aan Ajax, niet aan Peter Bosz en ook niet aan WiIlem II of Roda thuis. Of aan de EL.

Feijenoord is erg constant en top fit. Zoals ik voor het seizoen al zei, liever 2e met Ajax voetbal dan Kampioen met FdB voetbal dat niet om aan te gluren is. Hoewel het huidige voetbal ook nog steeds beter kan en moet....

Ajax moet proberen 2e te blijven en misschien zit er nog iet leuks in de EL pot....

Voor mij is het seizoen dan geslaagd....
1 0
Johan1
Alleen is het voetbal, op 3 wedstrijden na, ook niet om aan te gluren.
0 0
Tinus
Vandaag was bijzonder slecht, veel andere wedstrijden ook. Maar zeker niet zoveel als onder Frank. Hoewel het nog te weinig lukt zie ik iig wel de intentie om vooruit te spelen.
Verder heb ik zeker al veel meer leuke wedstrijden gezien als voorgaande seizoenen. Het is frustrerend dat die kakkies weinig punten verliezen en Ajax meer, maar voorafgaand aan het seizoen wilde ik meer vermaakt worden. Dat is in ieder geval gelukt. Er is nog hoop, maar de realiteit is helaas wel, dat we nog moeten vrezen voor plek 2.
0 0
gwn_rj
Zo.. De knvb heeft hun zin weer. vilhena mag weer gewoon spelen en scoort uiteraard de winnende.. Wat een grap. Alles moet wijken om die gasten kampioen te maken..
2 -1
jarenfan
Gelukt dacht ik ,zie heereveen 010 ..... 2-1

Hard gelach,......
0 0
Cello
Ik lach me stuk om sommige forumgenoten, die nu al het kampioenschap opgeven en het LEF hebben om Fnoord al kampioen te noemen. Na 27 wedstrijden????????.

Sporen jullie wel?. Als ajacieden?.

Het kampioenschap is pas vergeven als het onmogelijk is om de nummer 1 te achterhalen. En met de huidige stand zou dat pas na speelronde 33 het geval zijn.

Echt lachwekkend dat sommigen hieronder al de handdoek gegooid hebben. Belachelijk!.
3 -3
MosesD
Cello, jij gelooft er na vandaag nog werkelijk in? Optimisme en een roze bril kan ik je niet ontzeggen, realisme helaas wel.
0 -1
AFCAsphere
Het is lachwekkend, want velen van ons dachten kampioen te zijn na 34 wedstrijden afgelopen seizoen, maar verspeelde dat in de laatste wedstrijd. Alles is nog mogelijk zolang die 4 punten officiëel niet meer in te halen zijn.
0 0
Restored
Doe je rode ajax bril af en wordt wakker man. Onder andere AZ, Heerenveen, PSV, 2x schalke in 21 dagen volgende maand, het wordt gewoon lastig om al die wedstrijden te winnen terwijl Feyenoord veelal tegen clubs uit het rechte rijtje speelt. Ze zijn zeker nog geen kampioen maar door deze winst op Heerenveen en de kwartfinale van Ajax wordt het er niet makkelijker op om kampioen te worden...
1 -1
3*stars*3
Normaal gesproken moet ik jou idd gelijk geven op zo'n reactie maar ik zeg gewoon JA hun worden kampioen en hoop natuurlijk op beste voor ons.
Geen hoge verwachtingen en gewoon hopen dat onze jongens aan het eind van seizoen met een mooie prijs staan.

Maar het zit die kakkies dit seizoen niet tegen en dan scoort notabene VIlhena de winnende, tja...
0 0
mrbig
Amen. Nog 21 punten te verspelen voor 010. Als wij thuis winnen en ze op 1 punt komen gaat de stress daar wel toe slaan.
1 -1
copaclassic
Ja alleen moet ajax nog na eindhoven dus nee het is gespeeld!
0 -2
ossenaar40
tja Feyenoord krijgt alleen ons en Vitesse nog als 'lastige' uitwedstrijden. En wij moeten nog naar Eindhoven. Zie het sober in. Groningen uit had echt gewonnen moeten worden pff
0 -1
behangdelul
Zwolle uit, Utrecht thuis? Ook de kakkies zijn er nog lang niet. Of je moet het de laatste weken overtuigend vinden
0 0
godofajax1900
Was het 2e doelpunt geen buitenspel?
0 0
Cello
Dat vroeg ik me af bij de eerste goal. Volgens mij stond Jorgensen achter Mulder en met nog één verdediger naast hem is het dacht ik gewoon buitenspel.
0 -1
amthree
Dus al die punten die wij hebben gehaald dit seizoen in europa zijn we nu dus ook kwijt.Denk je nou echt dat die gasten punten gaan pakken in de CL? met dit voetbal???
0 0
ajax500
Ach een tweede plaats voor Bosz tijden z'n eerste seizoen en minimaal de kwartfinale in de Europa League is toch wel een redelijke prestatie. Volgend seizoen echter moet de beker de titel wel een normaal vooruitzicht worden, anders kunnen er wel vragen worden gesteld ja.
2 0
copaclassic
Die vragen kunnen er nu al komen geen titel geen cl geen el geen beker?
Zijn rare opstelling met traore neres niet.
Als hij niks behaald dit jaar weg ermee was zelf nooit voorstander van bosz al was het maar van wegen zijn010 verleden
0 -3
mrbig
Wat een opportunisme bij Fox zeg. Er zijn nog 7 westrijden te gaan en 21 punten te verspelen voor 010. De stress gaat daar echt nog wel toe slaan. Helemaal als we op 1 punt komen na een thuisoverwinning. Gewoon vertrouwen blijven houden. Het is nog niet gespeeld!!!!!!!
0 -1
AjaxDordt
In deze wedstrijd had het moeten gebeuren, nu worden ze wel kampioen. Wat een grafzondag, nu al....
0 0
AJAX1996
Zult zien dat Vilhena gewoon tegen ajax mag meedoen en dat ze dan ook nog Nijhuis laten fluiten
2 0
J00DT0TMIJND00D
Dat die halve paddestoel nog op het veld staat haha, donder op alles zit die tering club mee.
1 0
Barra
De procedure voor een schorsing verloopt al jaren zo en dan gaan we nu allemaal zielig lopen doen over het feit dat Vilhena de winnende scoort. Dat soort gejank past niet bij Ajax
0 0
AbdelhakNouri22
Wat een onzin kraamt die Bruggink uit. Als we vandaag en volgende week winnen is het verschil met die kut kakkerlakken 1 punt...
0 0
copaclassic
Ja denk je dat ajax even wint bij psv? En dat fey nog ergens wat laat liggen? Dan nog met dit ajax weet je nooit of ze een off day van 020 benutten zoals tegen gro!
0 0
afcano1
is nog niet klaar wat een bullshit van jullie als wij dalijk gewoon winnen en de kakkies thuis pakken staan ze zwaar onder druk met nog maar een punt
1 0
Keizer020
Vilhena had geschorst moeten zijn!!!
1 0
copaclassic
De enige wedstrijden die nog spannend zijn van ajax zij de EL wedstrijden.
Daar kan tenminste wel nog wat behaald worden!
0 0
Restored
Tjah je moet realistisch zijn, volgende maand hebben we in 21 dagen 7 wedstrijden waaronder 2x Schalke, PSV, AZ en Heerenveen... kampioen worden gaat gewoon lastig worden dit jaar Feyenoord moet alleen nog uit tegen Vitesse en thuis Utrecht voor de rest allemaal ploegjes uit het rechter rijtje.. zelfs als je thuis van 010 wint over 2 weken moet je nog steeds 3 punten goedmaken en met het bovenstaande programma wordt dat lastig
0 0
Dexy
Tja eerlijk is eerlijk, ik had ook niet gedacht dat Feyenoord wel even zou verliezen bij Heerenveen. In dat opzicht is me een teleurstelling bespaard.
0 0
Ajax_071
Het is klaar. 010 kampioen. Ze waren de gelukkigste dit jaar. En Ajax heeft verzaakt tegen Willem II thuis, Roda thuis en Groningen uit. Eigen schuld.
1 -1
AFCAWZAWZDB
Als ze 2 april van ons winnen, er vanuit gaande dat Ajax vandaag wint, dan zijn ze pas 'kampioen'. Dan zie ik het echt niet meer goed komen. Het blijft voetbal.
0 0
copaclassic
Inderdaad !! Sommige mensen hier leven nog in een andere wereld en denken dat ajax nog kampioen word
0 0
Archy
Kan je 100 situaties voorleggen waarin het onverwacht toch keert waaronder As Monaco en Barcelona dit seizoen, en wie herinnert zich nog afgelopen seizoen waarin we het kampioenschap niet meer konden verliezen
0 0
BrandjeXL
Gewoon thuis van ze winnen en dan wordt Ajax gewoon kampioen. Ze spelen nu nog steeds met in het achterhoofd dat ze zich een misstap kunnen veroorloven. Over twee weken is die gedachte weg.
0 -1
MosesD
Fnoord kampioen. 27 wedstrijden aan kop en hongerig. Conclusie: toch wel verdiend.
1 -3
RusselWestbrook
Volgens mij zijn er nog 21 punten te verdienen voor Feyenoord, en nog 24 punten voor Ajax.

Het verschil is maar 7 punten nu.

Volgens mij zijn ze nog lang geen kampioen.
1 0
Archy
En zo is het!
1 0
Archy
Wil hier nou niet de Calimero uit gaan hangen, maar kan toch niet wachten om die kut kakkerlakken op te rollen in Amsterdam
0 0
ajaxminimax
Uitgerekend vilhena....... ongelooflijk
2 0
RusselWestbrook
Heerenveen heeft nog steeds gewonnen AS?

Toe nou even.
1 0
johnd
Echt vervelend, hart sprong even op toen ik het zag, maar toen keek ik op VI.
0 0
NouriVandeBeek
Ik heb er toch moeite mee dat uitgerekend diegene die niet mee hoorde te spelen de winnende scoort. Kan alleen in Nederland
9 0
Youp020
Dit kan ik volgende keer beter niet doen, kakkerlakken kijken. Wordt er alleen maar gefrustreerd van. behalve over 2 week, dan maak ik een uitzondering
0 0
SnakeDoc
Schande. Als ze kampioen worden mogen ze de knvb ook uitnodigen voor het feestje.
5 0
Barra
Stel je even aan Calimero's hier allemaal
0 -3
godezonensuper
Dat was het dan lijkt me.
Kakkies kampioen 16/17.
3 -6
3*stars*3
Durf het bijna niet uit mijn bek te krijgen maar...JA ze gaan het worden.
Als wij het worden is het niet mooi maar extra, extra, gigantisch mooi.
Het zit hun niet tegen en hun worden gewoon bijna geholpen door KNVB met dat gedoe met Vilhena.

Nooit eerder vertoond in Eredivisie...
1 0
DemBaBa
Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen.
0 -1
Milan95
En nu wel gelijk affluiten. Wat een klootzak.
1 0
FCMax
KNVB MAFFIA, ongelooflijk dat Vilhena vandaag heeft mogen spelen.
7 0
DirkvanDam
precies.... en ik voel gewoon dat hij helemaal niet geschorst gaat worden!!!! vies geluk..
2 0
Arie Vink
Schandalig. Een speler met een schorsing. Schandalig
2 0
Myers
Hahaha, tijdrekken maximaal en voor de 4 minuten om zijn affluiten.
1 0
de-Ajacied
Vilhena had allang geschorst moeten zijn
KNVB neemt geen risico s en doet alles om die orks kampioen te maken
0 0
Keizer020
Als ik Kuyt z'n blije bek zie, dan wil ik gewoon huilen.
2 0
FCMax
godverdomme zeg, die grensrechter is echt he-le-maal de weg kwijt. 2x een Heerenveenspeler ondersteboven getrapt/getrokken maar dan vlaggen omdat er een normaal duel gaande is......
0 0
Afc22
Bij die berghuis lijkt het net alsof de pubertijd halverwege gestopt is.
0 0
FCMax
Bij alle Feyenoorders lijkt het net alsof de geboorte niet helemaal goed is gegaan en ze een heel zware jeugd hebben gehad.
1 0
Kip020
Ik hoop dat feyenooit in paniek raakt als ze van Ajax verliezen
0 0
flyingsoccer
Bij ajaxshowtime zijn ze de weg kwijt het is 1-2 en niet 2-1 was maar waar
0 0
Arie Vink
Dit was de wedstrijd. Op Ajax na laten ze niks meer liggen. Leuk weer..zo een kansloos seizoen
0 -3
P.Russo
Dat is wel erg voorbarig, wie had namelijk gedacht dat ze zouden verliezen bij Sparta? Dat waren er ook niet veel..
0 0
MáximaZorreguieta
Oxazepam aanvragen of iets van een anti depressiva.. kansloos seizoen mijn reet.. voor het eerst deze eeuw bij de kwartfinale europa. Maar goed Feyenoord wordt voor het eerst in 18 jaar misschien kampioen dus het hele leven is kut.
0 -2
Arie Vink
Dat maak jij ervan. Ajax heeft in de ED gefaald waar ze hadden moeten presteren. Kansloos seizoen = ED. Maar overdrijf jij ook maar lekker joh
0 0
MoIukker
Allemaal hopen dat Feyenoord verliest, tuurlijk.. wil ik ook. Alleen heeft Ajax het zelf laten liggen tegen Groningen.. KUT AJAX!
1 -2
GeleenAjax
En Roda. En Willem II. En een zwaar uit vorm zijnde PiSVee thuis...
0 0
mickey2602
En AZ uit en Twente uit.
1 0
copaclassic
Mensen bespaar je de stress leg je erbij neer het is gespeeld.
Fey moet ten koste van alles kampioen worden.
En als ze dan een off day hebben is ajax zelf te zwak om van groningen te winnen wat is onze club afgegleden.
2 -5
MáximaZorreguieta
afgegeleden man. echt wel.. kwartfinale europa behaald.. wat een slecht pokke team.
1 0
Rsv
Helaas, dit is wel gespeeld dit seizoen. Wij gaan toch ook niet alles meer winnen.
1 -2
amthree
Man kan dat clubje gewoon niet failliet verklaard worden?
1 0
copaclassic
Dat hadden ajax zelf kunnen doen door geld in het elftal te steken.
Zodat ze net als psg of bayeren ieder jaar straat lengte voor kampioen worden.
Ajax heeft na de 4x kamp niet door gepakt.
Heeft het bijna ko fey weer op laten staan met als resultaat dat ze nu kampioen worden.
Dat kunnen ajax en psv zich aan rekenen
0 0
GeleenAjax
Beslist. Klassieker om de eer...
1 -10
RusselWestbrook
Ja, want Feyenoord wint van iedereen

behalve Go Ahead en Sparta
1 0
GeleenAjax
Nee, wij winnen alles....
ALS Feyenoord dan al eens punten verspeeld, doen wij toch vrolijk mee?
0 0
Wereld
Ze moeten nog tegen Utrecht.
0 0
Ajaxgek1980
zingen ze nu echt: de joden gaan eraan?
0 -2
FCMax
Als we ook maar een klein beetje als afgelopen donderdag spelen maken we ze helemaal kapot.
0 0
Biss
Ja

o_O
0 0
WyZynDeBeste
AS werk de competitiestand ook even bij. +3 punten voor Heerenveen.
1 0
Avloecx
jezus pas die titel aan, kreeg ff een hartverzakking. 1-2 dus
2 0
Hziyech22
onana zal geel hebben gehad
1 0
J00DT0TMIJND00D
Bommen op dat uitvak aub
2 -2
Afc22
met zo'n schot kom je er wel...
0 0
FCMax
Wat voor beperking heeft Higler
2 0
Aeter
Welke heeft ie niet?
0 0
Bertus2002
Een gezond verstand.
0 0
IDJosh
Als wij alsnog kampioen worden dan wil ik ook net zoals nu, heel veel beelden van Kuyt zien die jankend op/naast het veld staat. Belachelijk hoeveel op die gozer gefocust wordt door FOX Sports.
1 0
FCMax
Als ze er 2 april met 4-0 afgaan dan staat ie jankend op het veld hoor. Deze man is zwaar autistisch, hij snapt totaal niet hoe de wereld werkt.
1 0
Dexy
Kuyt autistisch noemen is nog beledigend tegenover mensen met autisme.
0 0
IDJosh
Zal hij denk ik niet van wakker liggen want z'n ploeg staat dan alsnog boven ons.
0 0
FCMax
Reken maar dat hij dan zijn broek vol schijt
0 0
BGB
Wat speelt die Larsson slecht zeg
0 0
johnd
Gvd, kreeg hoop van de titel, maar het staat 1-2 geen 2-1...
3 0
ajax1roy
Indd
0 0
WyZynDeBeste
Amateuristisch.
2 0
Arie Vink
Wat een geklungel voorin. Het was te mooi om waard te zijn
0 0
Murph
Larson clown
0 0
vak114
Die Hitler heeft natuurlijk nog wat goed te maken in Rotterdam.
1 -1
J00DT0TMIJND00D
Haha echt he
0 0
Wereld
Was geen buitenspel..
0 0
DirkvanDam
daarom vlaggen ze ook... stel dat Heerenveen de 2-2 maakt.... dat kan toch niet
2 0
FCMax
Lekker grensrechter, pure klasse. Dat je vanavond maar lekker in je kontje wordt genomen door die nazi van een Kramer.
0 0
Bertus2002
Kramer met z'n Hitler snorretje. Bah!
0 0
Ajaxfan16
Natuurlijk weer geen buitenspel.
0 0
godezonensuper
Peter r de Vries en Dirk Kuijt zijn de enige mensen waar ik echt gewoon letterlijk ziek van wordt.
1 -1
vak114
De Vries is grootste engerd van Nederland.
0 0
Murph
dat is toch dat tv Geile mannetje
0 0
pajax
wordt ook misselijk van Jankbek de Jong
1 0
Arie Vink
Als ze nu nog knokken voor dat puntje...het lijkt nergens op wat ze laten zien.
0 0
Keizer020
walgelijke kutclub
0 0
Youp020
Dat afhouden van de bal gaat Jorgensen tegen Sanchez niet lukken, wat gaat dat makkelijk zeg
1 0
Myers
Ontsnapte tbs'er erin.
0 0
WyZynDeBeste
Ach gelukkig staat het 2-1 op Ajaxshowtime. Sukkels. Dacht dat Heerenveen voor stond.
2 0
Ajax-4-ever
Ik was ook al helemaal blij, rotgrap..
0 0
J00DT0TMIJND00D
Ff in de camera kijken Dirk? Vies mannetje!!
0 0
foroloca
Iedereen wil dat rotjeknordam kampioen wordt volgens mij wat een teringmazzel waar geen einde aan komt, niet normaal meer.
1 0
Ajaxfan16
Echt die Kuyt joh, wat een mafkees.
0 0
nuff-said
AS ik zou echt boos worden als ik niet wist dat het 1-2 voor feyenoord was en ik zie hier 2-1 heerenveen. Maak me blij voor niks
5 0
johnd
Ik was idd ook blij, wat een blunder...
0 0
CaptainDavy
Ja gvd ik was helemaal blij tot ik de comments zag.
0 0
Keizer020
lekker...
0 0
Keizer020
lekker...
0 0
Youp020
Let maar op, Henkie Veerman in de blessuretijd!!
0 0
JordyAjacied
Laatste minuutje 2-2 :)
0 0
Kip020
Zou geweldig zijn
0 0
Rsv
Die Thorsby zit niet op voetbal geloof ik, allejezus zeg.
1 0
FCMax
Hoeveel mensen zouden met hun pik in de broek zitten te kijken naar deze wedstrijd, Higler die alles de kant op van Feyenoord fluit, Kuyt die zogenaamd meeleeft langs de lijn en die pannenkoek van Heerenveen met blond haar die maar beter een andere baan kan zoeken.
0 0
Ajaxfan16
Ohoh Dirkje staat al weer langs de zijlijn, heb je je stopwatch weer bij je.
2 0
Afc22
zal niet raar opkijken als hij die straks weer tevoorschijn haalt.
0 0
Afc22
IK heb wel vertrouwen in Henk
0 0
Aeter
Superhenkie fixt het wel.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Dirk Kut met z'n botox bek weer
0 0
SnakeDoc
En uitgerekend scoort er iemand die geschorst had moeten zijn. Typisch weer.
3 0
IDJosh
Die Thorsby is echt een ongelofelijke drama
1 0
Kip020
Die is idd echt heel slecht
0 0
Keizer020
KOM OP MAN
0 0
Kip020
Kom op veerman!!!! Als het van iemand moet komen ben jij het wel!
1 0
Bertus2002
Als wij nou gewoon in Groningen wonnen en Bas Hoerhuis een degelijke scheidsrechter was, dan hadden we het nog gewoon in eigen hand.
2 -1
copaclassic
Een echt Ajax moet groningen gewoon laten kiezen 3-0 4-0 5-0
Dit ajax is te slecht !!
0 0
FCMax
Of als Higler 2 normaal functionerende ogen had gehad.
0 0
copaclassic
Dan nog met je 3-1 4-1 5-1 winnen daar
0 0
FCMax
Zeneli 80 minuten te laat ingebracht, Streppel pannenkoek
1 0
Aeter
Snap ik ook niet, is toch veel beter dan Slagveer, een simpel dravertje.
1 0
Aeter
Lucky No. 13 erin.
0 0
godezonensuper
Gemakzuchtige debiel die Larsson.
Met buitenkantje rechts denkt meneer het wel even te doen.
0 0
Dexy
Wat een schijtmazzel
1 0
afca87
Wat staat die grafkop van hobbit daar dan

Wat hoop ik op 2-2
1 0
afca4eva
wat een mongool dat larsson die val niet breed legt pfff
0 0
Ajaciedforever
wat een geluk man man.... afstraffen volgende week!!!!!!!!
1 0
klopper
Heb je niks aan.
0 0
FCMax
Volgende week wordt beetje lastig
0 0
Ajaciedforever
haha zware avond gehad, maar idd over 2 weken
1 0
FCMax
Dit is waarom je nog bij heerenveen speelt Larsson, omdat je zo'n debiel bent dat je denkt dat je dat met buitenkantje rechts kan doen.
1 0
Aeter
Larsson koeiekut!
0 0
Toon meer reacties