Plaaggeest Klich: 'Verwacht dat wij winnen'

BartVeenstra, 11-03-2017 om 08:45, 3846 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

FC Twente-middenvelder Mateusz Klich heeft veel vertrouwen in een goede afloop van de wedstrijd tegen Ajax van aankomende zondag. De Pool zorgde eerder dit seizoen in het duel in Enschede voor de zege van de tukkers (1-0).

'Ik verwacht dat wij gaan winnen', vertelt Klich met een knipoog in De Telegraaf. 'Serieus, ik denk echt dat we best kans maken. Thuis hebben we gewonnen en we hebben laten zien goed voetbal te kunnen spelen', herinnert hij zich de wedstrijd van afgelopen december. In dat duel schoot Klich vlak voor tijd de winnende 1-0 binnen vanaf de penaltystip.

In principe speelt FC Twente nergens meer om. De club zal niet degraderen, maar het mag ook niet meedoen aan de play-offs voor Europees voetbal. 'Maar we hebben veel jonge spelers, die erop gebrand zijn om zich in dit soort wedstrijden te laten zien. Ook op bezoek bij PSV (1-1, red.) hadden we kunnen winnen. Tegen de goede teams hebben we tot dusver prima gespeeld. Hopelijk lukt dat morgen ook.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAsphere
Haha, en dan loopt half Nederland te janken dat Ajacieden arrogant zijn.
0 0
ambtenaar
Hij "verwacht" dat ze winnen ?
0 0
gras
Goeie speler en ik denk dat Twente nu inderdaad profiteert van in de luwte spelen. Niettemin denk ik dat Ajax toch wat gaat rechtzetten.
0 0
AFCA-CBS
Die uitwedstrijd tegen twente speelde Ajax slecht, maar het was zeker niet zo dat twente beter was of ook maar enigzins aanspraak maakte op een overwinning. Die penalty kwam uit de lucht vallen.
0 0
insectenverdelg
Helemaal mee eens. Twente heeft nooit echt willen voetballen (wat overigens hun goed recht was) En Ajax oogde zeer machteloos die pot. Een bloedeloze 0- was warop het af stevende en wat de wedstrijd eigenlijk ook verdiende. Alleen hoor ik nu uit Twnte kamp steeds dat ze zo goed mee voetbalde met Ajax.

Ook Hake zegt vreemde dingen zoals dat ze tegen Ajax de ruimte krijgen om hun eigen spel te spelen. En dat ze lekker kunnen voetballen.

Nu kan ik je al verzekeren, morgen staan er gewoon 2 bussen en gokt Twente op de Counter. Nogmaals hun goed recht, maar de uitspraken snap ik niet zo goed. Tenzij dit is wat Hake bedoelt met hun eigen spel spelen.
0 0
Ricoo
Het enige verschil is dat je nu in de Arena speelt, dat wil nog wel eens verschil maken, meneer Klich.
0 -1
NouridolbergNeres34
Vind dat maar een eng mannetje .
0 0