'We zijn niet bang en zullen niet bang zijn'

BVeenstra, 22-02-2017 om 19:25, 3306 views, Legia Warschau |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Legia Warschau-trainer Jacek Magiera heeft ter voorbeschouwing op de Europa League-wedstrijd tegen Ajax verklaard dat men bij de Poolse club vol vertrouwen toeleeft naar het duel. Afgelopen weekend ging de nummer drie van Polen nog met 1-3 onderuit tegen Ruch Chorzow, maar dat zou juist extra motiverend kunnen werken.

'Ik ben erg blij dat we vier dagen na die wedstrijd alweer mogen spelen. Europese wedstrijden zijn natuurlijk anders, maar we zijn er klaar voor', citeert de officiële clubsite van Legia Warschau zijn trainer. 'Ons doel is om de achtste finale te halen en we zullen er alles aan doen dat het team vol vertrouwen het veld opgaat om een goed resultaat te halen.'

'We willen onze huid morgen duur verkopen en we voelen bovendien geen enkele druk. Waarom niet? We zijn niet bang en we zullen niet bang worden. Moed in de sport is het begin van een succes. En wij hebben die moed', aldus Magiera, die net als Ajax niet trainde op strafschoppen. 'Omdat we morgen doelpunten moeten maken. Mocht het toch tot strafschoppen komen, zijn we er klaar voor.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ben
Zoiets zeg je ook alleen maar als je bang bent.
0 0
chrisjuhhh
Wij ook niet !

Een 0-0 in een Europese uitwedstrijd wordt veelal als een moeilijke uitgangspositie beschouwd voor de return. In ieder geval qua resultaat blijkt dat voor Ajax nauwelijks op te gaan. Zes keer eerder speelde Ajax uit met 0-0 gelijk. Tegen Hajduk Split, Bayern München, Strasbourg, Red Boys Differdange, en KAA Gent kwam het goed, alleen tegen FC Kopenhagen ging het mis.
0 0
AFCAsphere
Ik heb ze nu al iets van 3 keer horen praten over "wij zijn niet bang", maar wij waren de bovenliggende partij in Warschau. Als de arbitrage zijn werk had gedaan, dan hadden wij met een overwinning van het veld gestapt. Dus ze hebben alle reden om bang te zijn.
0 0
Kunstgrasmaaier
wij zijn ook niet bang
0 0
Red Devil
Laat maar lekker dromen.
Ajax stapt met een 3-0 zege van het veld morgen.
0 -1
boris
We gaan zien of ze niet bang zijn voor Ajax. Ik verwacht dat ze gewoon met 11 man op eigen helft met 2 muren gaan spelen. En dat doe je alleen als je bang bent.
1 0
NouriVandeBeek
Wel bang genoeg om er geen open wedstrijd van te maken.
4 0