Broz lacht: 'Dan was het geen doelpunt'

BvdPloeg, 17-02-2017 om 09:55, 5472 views, Legia Sport | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Łukasz Broz kon na afloop van Legia - Ajax wel lachen om het feit dat Ajax een zuiver doelpunt werd ontnomen. De rechtsback dolde na afloop wat met de media, of hij meende wel degelijk serieus dat hij nog steeds twijfelde over of de inzet van Davy Klaassen achter de lijn was.

'Achter de lijn? De scheidsrechter zag het niet, dus dan is het geen doelpunt', lacht Broz tegenover Sport. 'Ik stond dichtbij en ik had de indruk dat de bal constant de lijn raakte. Volgens mij was hij er niet over en de scheidsrechter kon het ook niet goed zien. Geluk? Misschien een beetje. Als de bal helemaal over de lijn is geweest, is het geluk.'

Over de wedstrijd was de verdediger tevreden. 'Het spel was in evenwicht en helaas hebben we op het einde geen gebruik gemaakt van de man meer-situatie. Het blijft 50-50. Ajax verraste me niet, want we weten ze graag de bal willen hebben. We waren er op voorbereid dat Dolberg veel zou worden gezocht. In Amsterdam zal het wedstrijdbeeld vast hetzelfde zijn; Ajax zal domineren en wij zullen er alles aan doen om de nul te houden en hen te verrassen met een doelpunt.'

Ook Maciej Dabrowski kon wel leven met 0-0. 'We zijn niet bang voor Ajax en dat hebben we laten zien. 0-0 is een goede uitgangspositie en ik ben tevreden met het spel.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ardoe
Chill jongens, in Amsterdam rollen we ze op en krijgen we gerechtigheid
1 -1
Ruff Rhythim
Godver, hoe vaak hebben we de afgelopen jaren plaatsing voor een volgende ronde al uit handen gegeven tegen extreem matige tegenstanders?
Het opnoemen van die clubs en bijbehorend niveau zou mn lunch spontaan naar buiten doen komen, dus dat benoemen laat ik maar even achterwege....

Als we dit volgende week tegen deze beperkte tegenstander weer niet over de eindstreep weten te trekken ga ik heel erg boos worden, dan weten jullie dat vast....
0 0
blowke
Ben er nog steeds ziek van. Wat haat ik onrecht!
0 -1
NouridolbergNeres34
Deze gozer werd helemaal zoekgespeeld door younes.
3 0
mvdk
Even voor de duidelijkheid: Zij hebben nu genoeg aan 1-1. We moeten knallen volgende week!
0 -1
Ruff Rhythim
Bedankt dat je duidelijkheid schept in deze ontzettend ingewikkelde situatie, als we jou toch niet hadden... :P
6 0
Lazell
Ben ik de enige die 3 herhalingen nodig had om het goed te zien? Voor de man op de lijn was het ook bijna niet te zien, omdat de keeper er tussen lag. De enige die ik voor deze afgekeurde goal boos kan aankijken is de UEFA en de FIFA. Met al dat geld hadden ze al lang een systeem op kunnen zetten dat ook voor de kleine clubs betaalbaar is. Zou nog goed voor hun imago zijn ook.
0 0
MankeNelis
Ja de bal was in het moment al achter de lijn te zien. Je zag het ook aan de keeper, die baalde even en pakte het meteen op toen de scheids niet reageerde. We werden even snel zwaar genaaid. Btw ook bij de 2e gele kaart van Kenny.
0 0
WyZynDeBeste
Toen het live gebeurden dacht ik het direct al te zien, maar na de eerste herhaling dacht ik ook die ervoor werd gekeerd. Toen hij uiteindelijk vanuit achter de goal werd getoond was het duidelijk dat hij er wel overheen was.
1 0
gras
Het was lastig te zien, maar zoals gezegd daar sta je als 5/6e man wel voor. En of het nu aan de scheids ligt of niet: Ajax wordt hier zwaar door gedupeerd. En de eredivisie ook doordat je geen punten haalt voor de coëfficiëntenlijst ranglijst.

Verder zat de scheids er ook naast door Radovic slechts geel te geven en Tete een tweede keer geel.

Heeft de wedstrijd daarmee beslissend beïnvloed.
0 0
A Cohen
Het was een wonder dat Ajax niet "zichtbaar" wist te scoren
0 0
Joop50
Wat hebben die gasten met angst. Bijna elk interview wordt aangegeven dat ze niet bang zijn. Dat is toch logisch, het is maar voetbal.
2 0
Simon1
Hopelijk rollen we ze op en hakken ze de poten van die man even doormidden in de 93e minuut. Kan geen kwaad. Doe het als de scheidsrechter niet kijkt, en dan achteraf in de camera zeggen dat het geen overtreding was daar de scheidsrechter het niet zag. Kijken of die het nog eens zal roeptoeteren.
1 -3
Tyfusventje
Lekker pik!
0 0