Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Magiera: 'Vooraf had ik getekend voor 0-0'

BvdPloeg, 17-02-2017 om 09:20, 2301 views, SE | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Jacek Magiera kon na afloop van Legia Warschau - Ajax niet anders dan blij zijn 0-0. De coach van de Poolse club had vooraf getekend voor een doelpuntloze remise en dat kwam eruit.

'Voor de wedstrijd zei ik dat als we niet zouden winnen, dat ik dan zou tekenen voor 0-0. Dat kwam ervan en daar ben ik blij mee', begint Magiera tegenover SE. 'Als je niet kunt winnen, moet je in ieder geval zorgen dat je geen doelpunten tegen krijgt. We hebben veel goede momenten gehad en ik ben ervan overtuigd dat ons spel alleen maar beter zal worden. We gaan naar Amsterdam om een goede wedstrijd te spelen en om de volgende ronde te halen.'

'Het plan was om de eerste helft á het eerste uur goed te verdedigen. Ik kan alleen maar blij zijn dat mijn spelers een hoog niveau haalden en dat de concurrentie in de selectie groot is. Niemand is geblesseerd geraakt, dus heb ik alle spelers beschikbaar voor de return. Miroslav Radovic zal niet spelen, maar hij gaat wel met ons mee naar Amsterdam.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RobbertB
https://www.ajaxshowtime.com/article/voetbalnieuws/102473/ajax-wil-domineren-wij-hebben-een-plan

Ze hadden een plan... (Custer ook)

Als Legia straks in Amsterdam de bus parkeert en uit een vieze counter scoort of nu WEL scoort uit een foutje van ons, dan hebben zij dus wel een uitdoelpunt... Het is nog geen gedane zaak. Maar we hebben wel een heel goede kans om door te gaan. Een luidruchtige uitverkochte ArenA zal helpen!

Ja en natuurlijk goed voetballen... Bijvoorbeeld door kansen af te maken. In Amsterdam moet de eindpass op de juiste snelheid en in de juiste richting gegeven worden, dat gaat de sleutel worden tot succes. (Kostte ons twee doelpunten in Polen :) Younes te hard op Ziyech, Younes te dicht op de voeten van Dolberg (alhoewel die nog wel maakbaar was)

Als wij er onverhoopt uitvliegen, dan is dat wel weer belachelijk zuur hoor. Niet alleen voor Ajax, maar ook voor Nederland met het oog op de punten voor het UEFA-klassement.

Wat mij trouwens nog steeds dwars zit qua UEFA-punten is dat die lui uit Deventer in 2015/2016 het Fair Play-ticket accepteerden. Dat scheelt dus gewoon 1.066 punt. Snap niet dat de KNVB hier niet een stokje voor gestoken heeft met het oog op het algemeen belang.

Als Ajax trouwens alle komende Europese wedstrijden inclusief de finale wint, komt Nederland op 31.863. Dat is nog altijd niet voldoende voor rechtstreekse toelating aan de CL voor Ajax als Nederlandse kampioen van dit jaar.

Als Ajax nu nog wat meer punten haalt en Sparta Praag verliest thuis van Kopenhagen, dan komt het volgend seizoen misschien wel goed...

Met de huidige punten gaan we volgend jaar als nummer 11 Europa in (Tsjechië 24.472, Zwitserland 23.700, Nederland 24649 . Als we dat consolideren, die 11e plek, dan gaat Ajax als kampioen van volgend seizoen gewoon rechtstreeks de CL in.... (Mits de Champions League winnaar van 2016/2017 zich via de competitie plaatst)
0 0
Sjaakvaak
Volgens mij heb je ook voor de 0-0 getekend met die cheque naar de officials toe..
0 0
RobbertB
Denk dat die cheque door één van de drie ruziënde Legia-eigenaren is getekend. ;)
0 0
NouridolbergNeres34
Totaal niet onder de indruk van deze ploeg oude trage bonkige spelers die dolberg wel lastig maakten met hangen en beuken, maar in amsterdam scherper zijn met de kansen die je krijgt en dan ga je gewoon door, en als ziyech zo blijft spelen stel nouri een keer op die verdient dat ook. En veltman is er dan ook weer bij, neres misschien invalbeurt komt goed.
1 0
Redrum
Logisch dat hij blij is met 0-0 ja. Zelfs met tien man bleef Ajax eigenlijk nog de betere partij. Maar ja, Ajax heeft zoals gewoonlijk de tegenstander in de hoek gedrukt zonder de knock-out uit te delen. Weer blijft een tegenstander in leven, terwijl ze bij vlagen weggespeeld werden. Volgende week kan je er gewoon zomaar uitvliegen omdat zij een vies goaltje maken. Dolberg kan ik nog wel vergeven, dit is pas de eerste keer dat hij een grote kans mist, maar ik heb meer moeite met het verschrikkelijke slechte spel van Ziyech, Schöne en Klaassen. Ons complete middenveld heeft in 90 minuten voetbal ongeveer 3 goeie ballen gegeven en de rest was allemaal direct inleveren bij Legia. Hoe is dat toch mogelijk?
1 0