Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Muric krijgt bij Pescara te maken met Zeman

BVeenstra, 16-02-2017 om 18:15, 2051 views, NOS | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

De door Ajax verhuurde Robert Muric krijgt bij Pescara te maken met Zdenek Zeman. De 69-jarige Tsjech volgt de woensdag ontslagen trainer Massimo Oddo op, zo meldt de NOS.

Muric komt bij de Italiaanse club amper aan spelen toe. Pas een keer dit seizoen maakte hij minuten (welgeteld zes) in de Serie A. Verder kwam hij ook eenmalig in actie in de Coppa Italia. Dat Pescara een andere trainer krijgt, zou mogelijk perspectief kunnen bieden voor de Kroatische vleugelspeler.

Zeman was eerder ook al trainer van Pescara. In 2012 promoveerde hij met die club naar de Serie A. Verder was hij in Italië actief bij twaalf andere clubs, waaronder Parma, Lazio en AS Roma.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RobbertB
Het is eigenlijk gewoon sneu. Muric kan echt wel voetballen.

Die vader en die zaakwaarnemerS (meervoud) o.a. Lemic (gaan we weer....)

Man man man.

Eerst mag hij een hele poos niet voetballen, door contractproblemen met Zagreb. (Hoe is dat contract tot stand gekomen, papa Muric?) Dan kan ie binnen twee jaar na zijn komst in Amsterdam met Ajax 1 meetrainen en in de Jupiler League spelen, maar dat is dan blijkbaar ook niet goed genoeg.

Nee.. Lekker bij de hekkensluiter (ja echt, 20e) in Italië op de bank zitten. Top geregeld allemaal.

Misschien heeft hij hiervan geleerd. Die optie tot koop zal niet gelicht worden door Pescara gok ik. Dus ligt hij bij Ajax nog een jaar vast. Hij moet dus worden verkocht, maar wie wil hem nu? Na dit onzichtbare jaar bij de nummer laatst in Italië... Of hij dient z'n contractjaar uit bij Ajax en speelt gewoon weer een heel jaar niet (want Ajax-beleid muv Lasse)

Hij mag bidden dat Ajax nog toekomst in hem ziet, dat hij kan verlengen tot 2020, en dan zonder huilen in Jong Ajax gaan spelen. Met wat geluk op het middenveld en niet als rechtsbuiten.

Anders is zijn loopbaan al zo goed als voorbij. Met dank aan de mensen om hem heen. Hij zal niet de eerste zijn die door anderen naar de klote wordt geholpen. Hij was echt fantastisch bij Zagreb...

Daarom sneu. Het is gewoon zonde en jammer van dat talent.
0 0
Stefanaladin
Word dat de nieuwe trainer van Pescara 2 dan? neem aan dat hij daar alleen minuten maakt. Zonde vond hem wel een aardige speler en niet minder dan Cerny.
0 0
NouridolbergNeres34
Blijf het zonde vinden hoor geweldige techniek snel , alleen nu hebben we ondertussen neres, en kluivert zit eraan te komen. En we hebben cerny en younes word wel lastig verhaal als hij terug zou komen.
1 0
Aeter
Heb zijn verhuur nooit begrepen. Ik had gehoopt dat hij met Černy de concurrentie aan zou mogen gaan. Van mij mag ie nog steeds een kans krijgen, want die heeft ie niet echt gehad en bij Italiaanse clubs kom je toch niet aan de bak op die leeftijd. Als Traoré weg is in de zomer, hem gewoon de kans geven in de voorbereiding. Misschien leeft ie wel weer helemaal op en hebben we weer een puike buitenspeler.
2 0
HeavenlyDivine
Tenzij hij persé naar Italie wilde, is dit gewoon een domme fout van Ajax.
Had em gewoon verhuurd aan Sparta ofzo
0 0
Ferd
Hij wilde zelf niet meer bij jong Ajax spelen, daarom werd hij verhuurd.
1 0
Rene1990
zo zonde dat het zo gelopen is de klasse droop er van af maar nu is hij het compleet zoek
2 0
Bensco
Ik vind hem persoonlijk beter dan Cerny. Muric is een buitenspeler die variatie en verrassing in zijn spel heeft. Buitenom, binnendoor, slalommend door de tegenstander heen of gewoon een knetterhard schot op doel, hij doet het allemaal
0 0
gras
Zeman, dat is toch ook de coach van Bryan Roy geweest bij Foggia? Die durft dus wel vertrouwen te geven aan flegmatieke buitenspelers met een Ajax achtergrond. Dat klinkt als een kans.
2 0
TikkieTerugJaap
1x mocht ie invallen dit seizoen, echt onvoorstelbaar. Ben nog altijd van mening dat ie beter dan Cerny is.
1 0