Albers overtuigd: 'De Boer kan wereldtop halen'

BVeenstra, 16-02-2017 om 16:40, 2509 views, Harald | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?

Zaakwaarnemer Guido Albers heeft veel vertrouwen in de toekomst van voormalig Ajax-trainer Frank de Boer. De oefenmeester staat mogelijk in de belangstelling van Rangers FC, waardoor het Schotse medium The Harald contact zochten met de belangenbehartiger van De Boer.

Allereerst vertelt Albers dat het absoluut niet is uitgesloten dat De Boer aan de slag gaat bij de recordkampioen van Schotland. 'Als hij geen interesse zou hebben om bij de Rangers te gaan werken, had hij dat wel gezegd. Dat heeft hij niet gedaan. Als hij er een goed gevoel bij heeft, is alles mogelijk. Nu is het echter nog te vroeg. In mei zal hij alles opties op tafel leggen en een beslissing gaan nemen', aldus Albers, die daarmee wil zeggen dat De Boer niet midden in het seizoen ergens zal instappen.

Verder zou Albers de oud-trainer van Ajax graag zien samenwerken met zijn broer Ronald de Boer. 'Dat zou een ware voetbalvisie met zich meebrengen. Bij Ajax werkte dat, want hij kreeg daar de tijd om zijn visie te creëren en ik denk dat als hij ergens de tijd krijgt, hij bij elke club succesvol zijn. Ik ben er absoluut van overtuigd dat De Boer een van de beste trainers in de wereld kan worden. Waarom? Omdat ik hem succesvol heb zien werken bij Ajax waar er altijd druk is om succesvol te zijn met Nederlandse spelers.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Oh...ik dacht Koos Albers...maar dat is inderdaad Alberts. Tja...en wàt is nu eigenlijk 'wereldtop' vraag je je dan meteen af.
0 0
Ferd
Bij de juiste club zou het best wel kunnen, waarom niet? Trainers genoeg die met saai voetbal een topprestatie hebben weten te halen.
0 0
VierdeSterIn2023
Geweldige zaakwaarnemer: "ik weet niet of Frank interesse heeft in Rangers, maar hij heeft niet gezegd dat hij geen interesse heeft, dus heeft hij interesse". Wat een wijsgeer.
0 0
nightgoat
Nee.
1 -1
Dwergje48
Niet dat ik Albers zijn redenen nou zo sterk vind, maar waarom dan niet?
0 0
WinstonWeed
De belangenbehartiger van De Boer prijst De Boer...
Sure....
Heel objectief natuurlijk.
2 -1
Simon1
Ja alles kan...
1 -1
Civilengineer
Sommige dingen moet je als zakenwaarnemer niet zeggen. Dit is er een van!
5 -1
EVH
Wauw ....
0 -1