Ibrahimovic weer trefzeker voor United

NielsE, 05-02-2017 om 23:02, 3126 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Naast het duel van Ajax om 12.30 uur en de resterende Eredivisieduels werd er ook nog gevoetbald op de buitenlandse velden. Op diezelfde buitenlandse velden kwam een tweetal oud-Ajacieden in actie. Ajax Showtime zette het op een rijtje.

Belgie:
In België is uitsluitend Stefano Denswil in actie gekomen. De oud-verdediger van Ajax trad met zijn club Brugge aan tegen Sporting Charleroi. De robuuste verdediger zag zijn ploeg een moeizame wedstrijd spelen, desondanks wist de ploeg uit Brugge ternauwernood een 1-0 overwinning over de streep te trekken. 

Engeland:
Ook in Engeland kwam er slechts een enkele oud-Ajacied in actie. Zlatan Ibrahimovic moest met Manchester United op bezoek bij Leicester City. De regerend kampioen in de Premier League werd kinderlijk eenvoudig met 0-3 opzij gezet. Dit mede door toedoen van Ibacadabra, die voor de 2-0 tekende. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JesusZoonVanGod
Leicester zit wel in de hoek waar de klappen vallen zeg, die zijn geen schim meer van wat ze vorig jaar waren. Ook deels hun eigen schuld, want er is nauwelijks geïnvesteerd in de verdediging, enkel in de aanvallende posities is geld gestoken. De verdediging die er nu staat is mijns inziens niet PL waardig.
0 0
strafschop
En toch missen ze van de basis van vorig seizoen alleen een middenvelder, nl. Kante.

Ze hebben vorig seizoen 14 wedstrijden met slechts 1 doelpunt verschil gewonnen, dat is hun kwetsbaarheid.
0 0
RusselWestbrook
Nwoah. Leicester lag vorig jaar ver voor de winter al uit alle bekers en had zich überhaupt niet geplaatst voor Europees voetbal. Dat is in de loodzware competitie die de PL is zo'n voordeel, dat een matige club als Leicester er kampioen door kan worden.

Konden elke week weer het beste team opstellen, waar de achtervolging nog in meerdere competities actief was. City bijvoorbeeld heeft nog bijna CL deelname verspeeld door alles op de echte CL te gooien, werden door dit geintje nog bijna 5e.
0 0
strafschop
Nwoah. PL clubs spelen pas voor de FA Cup vanaf de 3e ronde in januari.

Dankzij die 6 CL wedstrijden tegen Kopenhagen, Brugge en Porto hebben zij pas vier wedstrijden meer in de benen dan vorig seizoen rond deze tijd.

Vorig seizoen had Jamie Vardy begin februari in 15 van 24 wedstrijden gescoord, nu pas in drie. Mede daarom heeft Leiceister nog geen wedstrijd gewonnen waarin zij achter kwamen.
0 0
RusselWestbrook
Lagen in oktober (!) al uit de League Cup. Inderdaad in januari pas begonnen in de FA Cup, maar meteen er uit.

Al hun directe concurrenten speelden Europees voetbal. Tottenham en City tot ver in het seizoen.

De enige reden dat ze nu pas 5 wedstrijden meer gespeeld hebben (je bent de Community Shield vergeten :p) is omdat ze het dit jaar presteerden om al in september uit de League Cup geknikkerd te worden.

De ploeg heeft vorig jaar bijna het hele jaar maar 1 wedstrijd per week gespeeld. Dat is een gigantisch voordeel in de PL, waar bijna geen zwakke broeders zijn en een b elftal opstellen dodelijk. Iedereen onderschatte ze ook tot ver in het seizoen, waar iedereen ze nu ontvangt als kampioen. Dat is anders voetballen.
0 0
DaniAjax
Waarvan de laatste met een B-opstelling tegen Porto. Mahrez en Vardy zijn gewoon geen schim van wat ze vorig jaar waren.

Zou trouwens wel een enorme stunt zijn als ze verder komen in de CL dit jaar.
0 0