[Update] Milik hervat groepstraining Napoli

BvdPloeg, 12-01-2017 om 15:10, 1509 views, Goal.com | Het thuisshirt van Ajax is nu met 30 procent korting te koop.

Arek Milik is bezig aan de laatste fase van zijn herstel bij Napoli. De Pool raakte maanden geleden geblesseerd aan zijn knie, maar na een succesvolle operatie en lang revalideren lonkt een rentree bij de groep.

Milik zal snel getest worden en als de resultaten goed zijn, kan hij weer met de groep trainen. De chirurg die Milik behandelt laat zich ook positief uit. De oefeningen die Milik moet doen, zullen in de sportschool zijn. 'Daarna is het aan de trainer.'

De oud-Ajacied, die afgelopen zomer voor veel geld verhuisde naar Napoli, raakte op 8 oktober geblesseerd bij de nationale ploeg van Polen. Tot dat moment was hij goed bezig bij Napoli, waar hij zeven keer scoorde in slechts negen wedstrijden. 

Update - 15.05 uur (12 januari 2017)
Arek Milik heeft donderdag voor het eerst weer meegedaan met de groepstraining bij Napoli. De Pool slaagde voor de fysieke tests op woensdag en kan zich nu echt gaan richten op zijn entree. 

 

Same dobre wieści dzisiaj ? Mam pozwolenie od lekarza i wracam do treningów z drużyną! Bardzo, bardzo się cieszę ?? Ciężkiej pracy ciąg dalszy, bo już nie mogę się doczekać, kiedy wejdę na boisko ??? Ten trudny czas minął strasznie szybko, a wszystko to także Wasza zasługa, bo mocno podtrzymywaliście mnie na duchu ☺️ Dziękuję wszystkim i mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się na stadionie!! E si! Posso allenare con squadra! Sono contentissimo e non vedo ora di tornare al campo ? Grazie a voi per vostro sostegno. Ho sentito cosi ogni giorno! ???

Een foto die is geplaatst door Arek Milik (@arekmilik) op

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied1989
De wonderdoktoren uit Italië doen weer eens stilletjes van zich spreken. 3 maanden na het afscheuren van een kruisband weer mee kunnen doen met de groepstraining is bij normale behandeling zo goed als onmogelijk.
2 0
Ajax34
Staat normaal 8 maanden voor.
0 0
Timlee117
Hopen dat hij snel weer kan spelen en kan schitteren!
0 0
gi0vanni
Ben erg blij dat Dolberg het prima doet. Maar ondanks dat Milik in potentie een mindere spits was was ik erg tevreden. Een spits die behalve hard werken ook prima loopacties maakte, goed kon koppen, vooral met zijn linker een klinische afmaker was en hij had af en toe ook oog voor medespelers. Als hij bij Ajax vleugels had gehad die hem gevoed hadden was hij in de ED een doelpuntenmachine geworden.
1 0
Kingoffdatoilet
Milik was toch ook in potentie een topspits en dat is het nog steeds. Hij gaat echt een grote worden
1 0
gi0vanni
Milik was toen al in potentie een topspits dus is het bijna niet te geloven maar Dolberg heeft een nog hogere potentie. Potentie is niets waard totdat je het waar maakt maar toch fijn om een aanvaller te hebben die een serieuze kans heeft beter te worden als Milik.
0 0
Kingoffdatoilet
Iedereen heeft de kans om beter te worden dan iemand. Ik denk dat de potentie van Milik en Dolberg ongeveer hetzelfde is. Alleen Dolberg is jonger
0 0
FCMax
FCMax is Comfort lid
Milik was geweldig, ben altijd een groot fan van hem geweest. Al is het maar omdat hij het tijdperk-Sigthórsson afsloot :')
2 0
gi0vanni
Velen gaan het niet meer weten maar voor Sigthórsson blessures bij Ajax kreeg hij in de eerste wedstrijden voor Ajax als oordeel dat hij goed voetbalden maar nog geen goals maakte. Na een paar wedstrijden begon hij met scoren. In die tijd had ook hij goede loopacties kon redelijk goed afmaken en geweldig koppen. Na z'n blessures was hij duidelijk een stuk minder.
0 0