[Update III] Cillessen start in basis bij Barca

BVeenstra, 11-01-2017 om 20:05, 8721 views, Mundo Deportivo | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Jasper Cillessen ziet naar verluidt wat speelminuten voor FC Barcelona de komende weken aan zich voorbij gaan. Mundo Deportivo weet te melden dat de goalie geblesseerd is teruggekeerd van zijn vakantie.

Het Spaanse medium schrijft dat de voormalig keeper van Ajax een dijbeenblessure heeft opgelopen. Met deze kwetsuur staat de international van Nederland waarschijnlijk drie weken buitenspel. Het tweeluik in de Copa Del Rey met Athletic Bilbao komt te vroeg.

Cillessen transfereerde afgelopen transferzomer van Ajax naar FC Barcelona. De doelman speelde een keer mee in de competitie en twee keer in het bekertoernooi. Cillessen moet de Duitser Marc André Ter Stegen voor zich dulden.

Update - 14.43 uur (9 januari 2017)
Voormalig Ajax-keeper Jasper Cillessen is hersteld van zijn kuitblessure. De doelman heeft de training bij zijn club FC Barcelona hervat, zo valt te lezen op de officiële clubsite. Aankomende woensdagavond spelen de Catalanen de return in de Copa del Rey tegen Athletic Bilbao en mogelijk maakt de Groesbeker dan zijn rentree. In de uitwedstrijd werd overigens met 2-1 verloren, waardoor FC Barcelona aan de bak moet.

Update II - 12.24 uur (11 januari 2017)
Jasper Cillessen is daadwerkelijk opgenomen in de selectie voor de bekerwedstrijd tegen Athletic Club de Bilbao. Of de goalie ook meteen mag spelen, is nog onduidelijk. De wedstrijd wordt om 21.15 uur gespeeld in Camp Nou. Barcelona moet daar een 2-1 achterstand uit de heenwedstrijd zien goed te maken.

Update III - 20.04 uur (11 januari 2017)
Voormalig Ajax-keeper Jasper Cillessen start woensdagavond in de basis bij FC Barcelona, dat in eigen huis een bekerwedstrijd speelt tegen Athletic Club de Bilbao. De Catalanen, die ook starten met oud-Ajacied Luis Suárez, moeten een 1-2 achterstand uit de heenwedstrijd zien goed te maken.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Piejotter
Ik lees alweer negatieve reacties op Cillessen. Allereerst heeft hij prima gekeept in zijn Ajax tijd, staat buiten kijf. Al is hij nog geen Neuer of Buffon. Maar Cillessen kan wel mooi zeggen dat hij gekeept heeft bij Barcelona. Als dat geen droom is van elke keeper. Als Nederlander mag je daar best trots op zijn. En dat ie moet wennen is een understatement.
5 0
gi0vanni
Cillessen was een prima keeper voor Ajax die alleen in zijn laatste jaar wat minder speelde. Blij dat hij voor ons heeft gespeeld maar ook blij met Onana. Die is in POTENTIE nog beter.
0 0
Mr.P.
past bij barca, goede stopper, meer hebben ze niet nodig
0 0
Marcao
Fout op fout in de verdediging. En Sergi Roberto laat zijn tegenstander al twee keer identiek scoren. Exit, tijd voor een vervanger.
1 -1
MickS
hoe kan het dat die saborit zo vrij staat....
0 0
Ajax4life16
Onana heeft Cillessen nu al doen vergeten naar mijn mening. We zijn er ten opzichte van vorig jaar volgens mij op vooruit gegaan.
0 -1
Redrum
Een keeper met de uitstraling van een stronk broccoli die de schuld geeft aan zijn verdedigers als hij weken op rij staat te grabbelen. Ik heb hem nog geen seconde gemist!
2 -12
EVH
Goh wat missen we Jasper niet heh.. heerlijk die 14 miljoen
2 -9
Ferd
Dat zegt toch eigenlijk wel genoeg, dat hij helemaal niet wordt gemist. En niet omdat Jasper een slechte keeper was, want dat is hij niet, maar omdat zijn kleurloze uitstraling totaal geen indruk maakte en er nu een prima keeper op doel staat die ook buiten het veld indruk maakt met z'n prettige en extroverte persoonlijkheid. Het contrast had niet groter kunnen zijn.
0 -5
ryolic
barca zelf meldt 2 weken...
0 0
ajax0916
Zege dat barca hem heeft gekocht zo.
1 -1
EVH
Hahahaa
0 -1
gi0vanni
En nog mooier dat we Onana voor de 3x nx van Barca hebben gehaald. Ondanks dat hij af en toe een foutje maakt doet hij het geweldig en vooral op zo'n jonge leeftijd. Ajax heeft in Krul ook een aardige keeper maar als Onana zo door gaat mag Krul lekker op de bank. Boer is niet heel geliefd maar hij zeurt nooit en we zijn geen Real dat er een te goede keeper 3e keus wil zijn voor jaren. Cillessen is bedankt voor bewezen diensten en we wensen hem het beste.
0 0
Cisco
Boer is de sfeermaker op de trainingen, kantine, trainingskampen.

Zo iemand kan je er prima bij hebben, lekker gezellig.
0 0
Suarez16_
Mwah. Zeker een betrouwbare sluippost die ons een paar keer echt heeft gered zoals in de kuip of bij psv. Maar dit seizoen hadden we idd net zo goed een zak haagsel in het goal kunnen zetten.
1 -1
gi0vanni
Mijn punt blijft dat als je een goede 3e keeper wil je niet bij Ajax moet zijn. Bij Real Madrid hadden ze Dudek (Een van Feyenoords beste keepers van de afgelopen 20 jaar.) als 3e keeper. Die gast had het jaar ervoor de finale van de CL beslist maar nam zonder problemen plaats op de bank. Had hij naar Ajax verkast (:d) dan had hij een basisplaats willen hebben.

0 0
HeavenlyDivine
Nee dat was 3 jaar ervoor, bij Liverpool speelde hij op t einde ook bijna niet meer.
En Barcelona had volgens mij een hele tijd die Pinto als 2e keeper

Je kan het echt wel erger doen dan Cillessen als 2e keeper
0 0
gi0vanni
Nee Dudek moest weg bij Liverpool maar moest in de CL finale keepen. Na een 3-0 achterstand tegen Milaan kwam Liverpool terug tot 3-3. In de penalty reeks werd Dudek de held van de avond maar moest nog steeds weg. Hij ging naar Real Madrid waar hij 3e keeper werd. Wanneer he precies was maakt niet uit want mijn punt blijft dat een aardige keeper zonder problemen bij Real 3e keeper werd terwijl hij dat bij b.v. Ajax nooit gedaan had. Maar noem jij anders een paar echt goede keepers die zonder probleem 3e keeper bij Ajax willen zijn. Misschien Stekelenburg of Zoet? :d
0 0
Kingoffdatoilet
Krul
0 0
HeavenlyDivine
Ik begreep je verkeerd
Ik dacht dat je bedoelde dat als je een goede keeper wilt kopen, je niet bij Ajax moet zijn
0 0
gi0vanni
Een misverstand kan altijd, sorry als ik niet duidelijk genoeg was. Maar gelukkig is het nu opgelost.
0 0