Oud-Ajacied Poulsen stopt met voetballen

BvdPloeg, 29-12-2016 om 14:41, 3606 views, Ekstra Bladet |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Christian Poulsen stopt met voetballen. De Deense oud-Ajacied heeft besloten dat het op zijn 36e genoeg is. Zijn zaakwaarnemer Jorn Bonnesen laat aan Ekstra Bladet weten dat er geen geschikte club meer langskwam. 

'Het is zo gelopen. De kansen en aanbiedingen die voorbijkwamen, waren niet dusdanig interessant dat hij ervoor wilde gaan. Hij heeft ook aanbiedingen gekregen uit China, de Verenigde Staten en India, maar dat was niets voor Christian. Dit stille afscheid past wel bij hem. Ergens is dat raar: op het veld is hij een krijger, maar buiten het veld is hij rustig en nederig', zo vertelt Bonnesen. 

Wat Poulsen nu gaat doen, weet zijn belangenbehartiger niet precies. Hij speelde tussen 2012 en 2014 voor Ajax, waarvoor hij 54 wedstrijden speelde en één keer scoorde. 'Hij is een sociaal en geïnteresseerd persoon. Hij wil iets doen wat hij leuk vindt, maar wil zich ook verder kunnen ontwikkelen.' Poulsens laatste club was FC Kopenhagen. Ook speelde hij 92 interlands voor Denemarken.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kingoffdatoilet
Als iedereen de spelers met mentaliteit en strijd mist in het eerste wil ik ook wel in Ajax 1 spelen hoor. Ik kan aardig schoffelen, strijden voor de bal en daarnaast nog wel een beetje voetballen
0 -3
AFCAMM
Leek niet altijd even goed uit de verf te komen, maar als je binnen een minuut de twee grootste klootviolen van PSV even duidelijk laat zien wie de baas is, om ze vervolgens de hele wedstrijd nog amper te zien, dan ben je een dikke held.

Toivonen en van Bommel zijn die avond beide huilend naar bed gegaan en hebben eerst nog even onder het bed gekeken, om te kijken of Poulsen daar lag.
4 0
WyZynDeBeste
In de toppers tussen 2012 en 2014 stond hij altijd zijn mannetje. Hoogtepunt: PSV-uit april 2013.

3 0
Rinky
Nuttige speler was dat zeg, vond het wel jammer dat hij niet wilde blijven destijds. Hoogtepunt was z'n eerste helft uit bij PSV met een paar heerlijke beuken op Van Bommel en Strootman!
2 0
Ajax412
Heerlijke pot balde hij toen, heb het nog op mijn netvlies staan!
0 0
Yo
Kan miss iets gaan doen bij Ajax? Denk alleen dat hij in Denenmarken wil blijven
0 0