Vd Vaart onderuit tegen oud-club Dolberg

BartVeenstra, 01-12-2016 om 22:15, 2668 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Oud-Ajacied Rafaël van der Vaart heeft donderdagavond met zijn ploeg FC Midtjylland verloren bij Silkeborg. Tegen de oud-club van huidig Ajax-spits Kasper Dolberg werd het 2-1.

Nicklas Helenius en Kian Hansen brachten de thuisclub op een veilige 2-0 voorsprong. Direct na de 2-0, in de 64e minuut, werd Van der Vaart ingebracht. Met de voormalig Ajax-middenvelder in het veld werd het dankzij een treffer van Paul Onuachu nog wel 2-1, maar desondanks verloor FC Midtjylland.

Door de nederlaag blijft FC Midtjylland met 32 punten op de derde plaats steken. De achterstand op nummer twee Bröndby IF bedraagt zes punten. FC Kopenhagen gaat ruim aan kop met liefst 47 punten uit negentien duels.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TikkieTerugJaap
Wat kan ons die vd Vaart nou schelen
0 -1
WinstonWeed
Herinneren we ons de zwakzinnige user VanDerVaart nog hier op AS?
Met z'n ode aan Raffie en zijn beweringen dat Raffie het wel ff ging doen voor ons....
Echt heel zielig was dat zeg...
0 -1
Redrum
De hele situatie van Raffie bij Midtjylland is gewoon echt extreem gênant. Meneer had zo'n grote mond en wilde zo graag bewijzen dat hij nog steeds op hoog niveau kan voetballen en vervolgens is hij zelfs in een baggercompetitie geen basisspeler meer. Hij staat gewoon verschrikkelijk voor lul en ik ben blij dat wij niet met hem opgescheept zitten.
3 -1
nuff-said
Hoe kan je 10 verliespunten hebben als nummer 1 en alsnog ver voor staan van de rest. Die divisie slaat nergens op. En vd vaart staat wissel in zo'n divisie. Maar hij wou niet naar Ajax komen, wat 10 keer betere divisie is. Niet dat ik em wou hoor
1 0
Fredschuit1
Raphael wou heel graag terug komen. Ajax heeft echter nooit intresse getoont..
0 0
Clarence
Misschien omdat de nummers 2 t/m 7 erg aan elkaar gewaagd zijn? Dat zegt toch niks over de kwaliteit van een divisie?
1 0