Scorende Zlatan velt scorende Van der Hoorn

SJvanveen, 06-11-2016 om 23:05, 4858 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Zondag kwamen weer verschillende oud-Ajacieden in actie. Het meest in het oog springende duel was Mike van der Hoorn versus Zlatan Ibrahimovic. Laatstgenoemde won.

Mike van der Hoorn, Zlatan en Daley Blind
In Wales kwam Manchester United op bezoek. Zlatan begon in de basis, Blind op de bank, en de club uit Manchester had weinig moeite. Het werd 3-1. De Zweedse topspits scoorde twee goals, Van der Hoorn zelf redde de eer voor de thuisploeg. 

Luis Suárez
Suárez heeft bijgedragen aan een hele belangrijke overwinning van FC Barcelona. Uit bij een goed spelend Sevilla werd er met 1-2 gewonnen. Lionel Messi en El Pistolero zelf maakte een goal van Vitolo ongedaan. Barca staat tweede in La Lige en volgt op twee punten van Real Madrid. 

Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil en Marvin Zeegelaar
Van Rhijn begon, zoals bijna elke week, weer in de basis bij Club Brugge. Beide ex-Ajacieden speelden negentig minuten, waarin ze thuis met 1-1 gelijkspeelden tegen KAA Gent. Wat zuidelijker in Europa, speelde Marvin Zeegelaar weer mee bij Sporting Lissabon. De mogelijk aanstaand international van Nederland, won met 3-0 van Arouca. 

Rafael van der Vaart en Robert Muric
Van der Vaart stond in de basis bij FC Midtjylland, werd na 62 minuten gewisseld en zijn team won met 1-5 bij AC Horsens. In Italië kwam Ajax-huurling Robert Muric weer niet in actie bij Pescara. De Kroaat zat negentig minuten op de bank en zag Pescara thuis dik verliezen van Empoli: 0-4. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EVH
Van der Hoorn is geen verdediger. Van der Hoorn is een spits.
Vraag maar aan Frank
0 0
Leprechaun
Sneu dat Muric zelfs bij Pescara op de bank zit. Maar voor ons een goed signaal naar de ongeduldige jeugd. Blijf bij Ajax, werk hard en je kansen komen vanzelf!

Het gras is zelden groener bij de buren.
0 0
ajaxinho
Zeegelaar mogelijk international?

Concurrentie voor bolle Willems.

Eindelijk goeie scouting.
0 0
MankeNelis
Wat is er met Muric is hij niet fit? Die komt niet meer terug, mits zij hem terug sturen.
0 0
Ajax#1900
Wel fit, maar krijgt gewoon geen kans.
1 0
waynelove
Muric terughalen.
1 0
Suarez16_
Gaat ook wel lekker Muric! Nu zit hij op de bank bij Pescara. Hij had nu zeker een kans gekregen. Daar ben ik van overtuigd.
1 0