Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Buijs hoopt op lef: 'Een of twee goals maken'

HarryVlug, 26-10-2016 om 07:55, 3281 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Danny Buijs wil vanavond niet dat zijn ploeg te bang het veld op stapt en vooral lekker geniet. 'Ik hoop dat we één of twee goaltjes maken. Vooral: niet zo schijterig spelen', zegt de oefenmeester tegen het Algemeen Dagblad.

Buijs staat niet bekend als Ajax-liefhebber en met zijn verleden bij zowel ADO Den Haag als Feyenoord weet hij hoe hij erop staat bij het Amsterdamse publiek. 'Ik snap wel dat ze mij daar niet de meest sympathieke voetballer vonden. Ik heb er weinig aan gedaan om dat te voorkomen.'

Ondanks zijn voorliefde voor de Rotterdamse club heeft de trainer zijn selectie wel netjes uitgebalanceerd. 'Veel Ajacieden hier hoor. Staat Werkendam om bekend. Heerlijk man. Daarom is die wedstrijd van vanavond ook zo mooi, een beloning voor de mensen hier. Ook binnen mijn selectie is het keurig verdeeld, Feyenoorders en Ajacieden.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
V12
Die gozer is net voetballer af en nu al hoofdtrainer bij een topklasser? Bijzonder.
0 0
Luigi020Ajax
2e divisie
0 0
DavidAFCA
Wat een lul is dat zeg.... Bijna nog erger dan kramer..
1 0
RH1900
Goh, ik zag die vent bij een praatprogramma zitten vorige week. Ging het over klassieker en over de laatste klassiekers in de Kuip, kon dat ventje het niet laten om even snel te vermelden dat Ajax goede resultaten boekte door de arbitrage. Even het gevalletje van Younes erbij halen, maar die overtreding van BotoxDirk op Veltman liet hij expres schieten. Wat een triest ventje is dit zeg.
2 0
Redrum
Dat ze nog het lef hebben daar om te zeggen dat wij de arbitrage altijd mee hebben zegt wel genoeg over het totale gebrek aan realiteitszin bij die kakkerlakken.
0 0
Luigi020Ajax
tja we winnen wel 0-20
0 0
A Cohen
Kakkerlak/ooievaar Buijs fff alleen maar voor hem svp met grote cijfers winnen svp.
1 0
Civilengineer
Ajax kan alleen verliezen. De kwaliteit is het verplicht om ze met minimaal 5-0 naar huis te sturen. Lagere cijfers is verlies.
0 0