Video: Goals, Skills & Assists Naci Unuvar

FinnDekker, 24-07-2016 om 16:15, 4813 views, Folactics |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
smokum
Gaat wel een beetje ver hoor, nu al highlights-filmpjes van een 12-jarige. Het zou beter zijn als Showtime hier niet aan meedoet, andere clubs kijken zo alleen maar mee en krijgen onze talenten eerder in de smiezen.
1 -3
Twaal
Unuvar staat inmiddels al in de scoutings rapporten van United, Arsenal en Real. Daar gaat zo een filmpje geen verandering in brengen.
3 0
JohnDylan
Deze jongen staat al in het scoutingsboek van elke Europese topclub, daar kan je zeker van zijn. Dit soort filmpjes zullen daar geen enkel effect op hebben aangezien Unuvar al bij vele internationale toernooien tot beste speler werd verkozen.
3 -1
Redrum
Wat een techniek, wat een gevoel en wat een inzicht. Dit is in mijn ogen het grootste talent wat er rondloopt bij Ajax. Fysiek is hij ook gegroeid, dus nog een paar jaartjes en we kunnen van hem gaan genieten in Ajax 1.
5 0
Twaal
Mee is eens.. Nog een lange weg te gaan natuurlijk, maar dit kan een speler van kaliber Ericsson worden.
1 0
Jhart
Ik ben een enorm fan van creatieve middenvelders, dus ook van Unuvar. Hoop dat hij net zo beslissend wordt aankomend seizoen als in de C2.

Unuvar heeft de potentie om een Nouri.v2 te worden.

Hoop alleen niet dat hij voor Turkije gaat kiezen, Deze fout maken Turkse jongens vaak.
4 0
J00DT0TMIJND00D
Lijkt fysiek ook sterker te worden denk ik. Het is echt genieten om naar hem te kijken, alles gaat 'm zo makkelijk af. Hoop wel dat hij gewoon als aanvallende middenvelder blijft spelen, zou zonde zijn om iemand met zoveel creativiteit in de spits te zetten.
2 0
Ajax27
Lijkt fysiek ook sterker te worden.. 12 jaar he, waar praten we over.
Nouri v.2... het is nog maar afwachten of Nouri het allemaal gaat halen (bijna 100% zeker, maar toch.. hij heeft nog geen minuut in Ajax1 gespeeld tegenover een hoop andere talenten).
0 -1
J00DT0TMIJND00D
Wat is er mis om te zeggen dat hij fysiek sterker lijkt te worden?
0 0
Ajax27
we praten over een 12 jarig menneke.. dat is er mis mee.
Over 6 jaar staat zo'n jongen als ie geluk heeft in Ajax 1, als er iemand op z'n positie(s) staat wellicht pas op z'n 19e-20e.

Ik hoor bij dit soort video's gewoon liever normale berichten als "wat een creativiteit... leuk om in de gaten te houden" "tof om vaker filmpjes van spelers uit de jeugd te zien"... gewoon simpel houden. Nu al praten hoe hij fysiek wel of niet gaat groeien in de breedte/lengte, tjah lekker boeiend als je 12 bent.

Als ie straks in de A1 staat, dan is het interessant om te kijken hoe hij er naast z'n techniek/tacktiek ook fysiek voor staat en of ie snel zou kunnen aansluiten bij Jong/Ajax1.
0 0
Twaal
Hij is sinds kort 13, maar nog steeds jong om op het fysieke aspect beoordeeld te worden.
Wat Ik denk dat wordt bedoeld met "fysiek sterker geworden" dat Unuvar fysiek niet onder doet vergeleken met 1.5 jaar oudere jongens waar hij met en tegen speelt. Maar dat is natuurlijk een moment opname en kan veranderen aangezien de jongens nog in de groei zijn.
Ik kijk liever hoe Unuvar positie kiest, actie maakt iemand met een slimme pass vrij voor het doel zet. Daar kan je alleen maar van genieten en hopen dat de ontwikkeling niet stagneerd zodat de stap straks naar senioren makkelijk is gemaakt.
2 0
J00DT0TMIJND00D
Benieuwd hoe hij het dit seizoen in de C1 gaat doen, was geweldig bij de C2.
1 0