Video: PAOK Saloniki - Ajax (3-3)

SJvanveen, 15-07-2016 om 12:41, 2461 views, Youtube |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jaimy26
Prachtige wedstrijd was dit!
0 0
AFCAsphere
"Krezic: 1 meter 95, maar toch krijgt hij het voor elkaar om onder de bal door te duiken."
0 0
Amsterdam1900
Was echt een slechte pot dit, die bal van Van der Wiel is ook om te gieren haha
0 0
Dubbelvla
wat me opvalt aan deze wedstrijd en ook die tegen dinamo, die hier op volgde, is dat

1. Stekelenburg (toen in vorm) toch wel een tijd goud waard is geweest voor Ajax, wat een beest, ook in NL-elftal
2. Elke keer het heel wat lijkt als je namen als Vertonghen, Alderweireld, Suarez, Emanualson, Siem de Jong en van der Wiel hoort, maar deze spelers toen ze jong waren ook gewoon regelmatig van 't kastje naar de muur werden getikt - Wat des te meer onderstreept dat we nu gewoon de talenten van vandaag een hart onder de riem moeten steken, door dik en dun moeten steunen om ze te laten voetbalen naar hun potentie in plaats van de schoudertjes te laten zakken, want over 6 jaar roepen we allemaal om 't hardst: 'Hadden we Klaassen, Bazoer, Milik, Riedewald, Veltman, Tete en Cillessen nog maar'.
3 0
DJ
Grotendeels eens, het hoort ook bij jonge spelers dat ze nog fouten maken, maar als we als Ajax vooruit willen moeten we talenten kweken die al jong volwassen zijn of anders een kern van spelers tussen de 25 en 30 jaar in je selectie opnemen die je naar een hoger niveau kunnen tillen. Allebei lastige taken, maar als we als club vooruit willen moet dat wel gebeuren. Anders blijven we nog jaren een beetje aankloten in de marge.
We moeten clubs als RB Salzburg en FC Basel als voorbeeld nemen, al doet dat een beetje pijn als je Ajax bent.
0 0
flasher93
1. Dit was ook zijn goede tijd ja. Al kan hij nog steeds keepen hoor. Bij Southampton ging het prima en ook in de bekerwedstrijden in Frankrijk was hij goed.

2. De meeste hebben zich goed ontwikkeld. Wij waren toen FC Suarez, die verbloemde alles. Z'n spits hebben wij nu niet. Anita linksback was echt wel een van zijn mindere tijden. Er liep wel veel meer ervaring op dat veld toen, met spelers die ook echt van waarde waren. Dat is onder Frank minder geworden. Toen was z'n Westermann niet nodig, nu wel. Dat is het verschil, het wordt allemaal zo jong en kwetsbaar, vooral als ze in de hoek zitten waar de klappen vallen.

In je laatste zin mag van mij Milik er uit. Die zie ik nooit het topniveau halen, al hoop ik wel dat hij ons veel geld en doelpunten kan opleveren.
0 -1