Ajax TV: TOP 10 GOALS - Ruud Geels

JesseTH, 28-07-2019 om 17:20, 2098 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax4xbestevaneuropa
Bij verschillende clubs 5x topscorer in de eredivisie. 131 weds. Ajax 123 goals. Kon harder koppen dan sommigen konden schieten. Kale Rudi en Stalen Voorhoofd, zo noemden we hem vroeger (ben te jong om hem goed te kennen dus dit verzin ik er ff bij. . . . ) Ruud je was een topper bedankt voor al je goals,vooral die ene uit bij groningen in april 1975, die goal hadden we echt nodig voor de titelrace
1 0
Schwalbino
Jeugdherinneringen! Leuk om de oude namen te horen en soms ook te zien. Notten, Muhren, Arnessen, Erkens, Ling, Steffenhagen. Geels was een fenomeen. Laatste goal: let eens op de traptechniek van Muhren.
0 0
Duif63
Voor mij ook. Ruud was door zijn snelheid geschikt als counterspits en door zijn fenomenale koptechniek ook de ideale spits voor in de zestien. In de huidige tijd zou hij multi multi multi miljonair geworden zijn. Ver voor Michael Jordan deed Ruud hetzelfde als waar Jordan later patent op had: even hangen in de lucht en dan genadeloos toeslaan.
1 0
Schwalbino
Hij scoorde zo makkelijk. Met het hoofd was hij onovertroffen maar ook over de grond was hij vaak iedereen te snel af.

Ook na Cruijff had Ajax een paar jaar mooie teams met veel goede spelers. Als Limburger wil Ik Willy Brokamp nog even noemen die een paar mooie wedstrijden heeft gespeeld en als liefhebber mag ik Simon Tahamata uit die jaren niet onvermeld laten.
1 0