Highlights: Jong Ajax - SC Cambuur (0-6)

FinnDekker, 02-04-2019 om 11:05, 3790 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Kotarski was toch beter dan el Maach? Gravenberch gaat het ook niet redden met deze kut mentaliteit. Alsof Frenkie, Appie en Donnie dit ooit zouden toelaten in een wedstrijd. Die tikten iedereen helmaal scheel. Echt beschamend man, 6-0 verliezen.
4 0
Dexy
Donny en Appie gaven ook 5 goals weg in de 2e helft tegen Fortuna destijds.

Het is gewoon elk jaar standaard één keer goed raak bij Jong Ajax, zo'n collectieve offday waarbij iedereen finaal door het ijs zakt. Is nooit anders geweest en zal waarschijnlijk volgend jaar ook weer een keer voorkomen.
2 -1
Aad82
Donny, Frenkie en Appie werden kampioen van de eerste divisie en tikten iedereen scheel, hier zit iets structureels fout. Nooit meer deze 3 kanjers vergelijken met die zwervers die nu in Jong Ajax spelen.

Man man man, wat een kut mentaliteit.
0 0
Lagasj
Vorige week tegen NEC vergeten?
Ondanks die winst geen enkel perspectief in dit elftal gezien.
Ze trekken elkaar omlaag. Dat is wat ik zie.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Lowlights...niet betere omschrijving...dit klinkt zo raar met een 0-6
1 0
AFCA14JC
Natuurlijk is het makkelijk na zo'n 6-0 verlies om dit te roepen en natuurlijk zullen er ook wel nog talenten doorbreken, er zitten namelijk geen koekenbakkers op de toekomst, maar sinds Jonk weg is kan je makkelijk vast stellen dat de jeugd bergafwaarts gaat en dat is een zorgelijke zaak! Bergkamp is weg dus de weg is vrij om team Cruijff weer aan te stellen en snel een beetje!!!

Je ziet het trouwens niet alleen bij Jong Ajax maar ook bij het laffe niet des Ajax spel bij de A1 van Heitinga. De focus moet in de jeugd weer op de Nouri's, Ünüvar's, Sontje Hansen's, De Ligt's en ga zo maar door. Het individu moet weer centraal staan en niet het collectief (die voor een goal gaan hangen).
2 0
Lagasj
Met dank aan Ouaali !
0 -1