Samenvatting: Jong Ajax - MVV (0-1)

FinnDekker, 29-11-2018 om 16:10, 1931 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Reiziger maakt er een zooitje van.
0 -1
Rukboor
Het gaat gewoon slecht met Jong Ajax, hoe komt dit nu?
Is er geen talent of is er iets anders aan de hand?
Wie weet hier meer van.
0 0
Ar
Volgens mij heeft het veel te maken met keuzes.
Nunnely en Sierhuis worden continue op de bank gehouden ten favoeure van jongere spelers, die nog nergens hebben laten zien beter te zijn. Daarmee lever je een hoop assists en doelpunten in en volgens mij wekt dat ook onvrede in de groep, omdat niet altijd het beste elftal speelt.
Spelers als Kuhn, Jensen, Pereira, Botman horen mijn inziens ook nog in de A1. Maar ze moeten nu al mee in het grote mannen voetbal terwijl Van de Beek, Nouri e.d. op hun 18de nog gewoon in de A1 speelden. En ze zijn geen grotere talenten, zeker niet zelfs. Te vroeg doorschuiven kan ook negatief werken, zowel in team als individu ontwikkeling. Spelen met plezier, wekelijks beter zijn dan de tegenstanders, hier en daar geproefd worden in Europese wedstrijden, volgens mij ontwikkel je je daarmee meer dan met aanharken, ploegen, modderen en aanklampen. Dat stuwt het zelfvertrouwen ook niet.
Daarnaast Schuurs, vorig seizoen als inschuivende centrale verdediger de beste speler van de eerste divisie, maar dit seizoen moet ie een souvereine laatste man spelen terwijl daar zijn kracht niet ligt. Je ziet hem zelden over de middenlijn of in zijn kracht komen of spelen of in positie komen voor zijn befaamde afstandschoten. Die arme jongen had beter een jaartje langer Fortuna kunnen doen.
Er valt meer uit dit elftal te halen.
0 -1
El-Dorado
Weinig talent inderdaad.
Rechtsback en het centrum is uiterst zwak. Zelfde geldt voor het middenveld. Dan heb ik het nog niet eens over die Johnsen.

Van die groep zijn een stuk of 5 die in potentie Ajax1 kunnen halen, dan moeten ze toch wel echt stappen maken nog.
1 0