Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Goals en skills van Joshua Pynadath '(16/'17)

BvdPloeg, 06-07-2017 om 08:10, 4357 views, |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Fredschuit1
Leuk spelertje zeg.. hopen dat hij zich zo blijft ontwikkelen..
0 0
Amp
die zit wel op voetballen zeg...mooie stijl van lopen, lichtvoetig en weet nu al zijn trucs functioneel in te zetten
0 0
AFCAsphere
Dit kereltje krijgt later waarschijnlijk als bijnaam "De Schaar" aangezien hij dat bijna bij elke actie gebruikt.
1 0
Kunstgrasmaaier
nou ik zeg niet dat hij Cruijff is alleen hij doet me aan hem denken
0 0
Joseph
Dit mag je natuurlijk helemaal niet zeggen, laten we er ook niet te lang bij stil staan, maar ik vind zijn manier van bewegen op die van Cruijff lijken. Nu dit snel weer vergeten kan worden, ik vind het prachtig om naar te kijken!

Zag helaas dat zijn ouders uit Amerika en India kwamen, dus voor het Nederlands elftal kunnen we hem vergeten, maar als deze jongen behouden kan blijven en minuten gaat maken in het eerste, komt er een mooie markt bij voor Ajax. Zal ook wel een extra reden zijn waarom er flink aan hem getrokken zal worden voordat hij zich verlengt bij Ajax. Hoop dat hij verstandig kiest.
0 0
Redrum
Moet eerlijk zeggen dat ik daar ook wel heel even aan dacht ja bij de eerste minuten van dit filmpje. Een enorme souplesse en lichtvoetigheid. Maar goed, je mag het eigenlijk niet zeggen inderdaad. Niemand komt in de buurt van JC.
0 0
Kunstgrasmaaier
hij doet me aan CRUIJFF denken
0 0
Joseph
Haha, ik probeerde het iets voorzichtiger..
0 0
Onpartijdig
Technisch een enorm goede voetballer, goed dat ze die hebben gehaald (met wat geluk, omdat zijn moeder in Amsterdam kwam te werken). Ik zag wel dat hij bijna altijd op de bank begon, weet iemand waarom?
0 0
OKP-AFCA
Talent is duidelijk, de grote vraag is natuurlijk of hij de lokroep van de grotere clubs kan weerstaan en voor zijn kans bij Ajax gaat.

Ongetwijfeld dat een Chelsea en Man City hier achteraan gaan straks of niet?
0 0
Ajax_026
Ajax1 is nog heel ver weg voor deze jongen.
0 0
Onpartijdig
De kans dat hij in Ajax 1 komt is wel afhankelijk van een paar zaken, maar in dit geval zal dat niet waarschijnlijk niet gaan omdat een andere club hem wil. Hij is namelijk Amerikaans, en speelt bij Ajax omdat zijn moeder in Amsterdam moest gaan werken. Hij is begonnen in Amerika en is toen naar verhuisd naar Madrid, omdat zijn moeder voor haar werk werd overgeplaatst naar Madrid. Daar heeft hij 2 jaar voor Real Madrid gespeeld, zijn moeder is vervolgens overgeplaatst naar Amsterdam, daarom speelt hij nu bij Ajax. Het ligt er dus voor een groot deel aan wat zijn moeder gaat doen volgens mij.
0 0
chrisjuhhh
Ja maar wel financieel onafhankelijk en echt gen domme mensen .Kwamen dacht ik uit Silicon valley .

As had geloof ik een reportage ervan toch ?

Ja dus : https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/100027/ajax-kweekvijver-wonderkind-real-bij-ajax
0 0
Redrum
Jezus ik kan wel echt heel erg genieten van zo'n speler. Moet eerlijk bekennen dat hij nog niet zo bij mij op de radar stond, maar deze beelden zijn wel heel erg veelbelovend. Heel lichtvoetig, functionele schijnbewegingen, een aardige voorzet en een hele goeie steekpass. Als hij dit weet vast te houden heb je over 2 a 3 jaar alweer een super talent klaar staan voor de vleugels.
0 0
Roem
wow!
1 0
Mokumnorth
heerlijk voetballertje
2 0