Video: Eerste interview Neres als Ajacied

SJvanveen, 17-02-2017 om 19:05, 2443 views, Ajax TV | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MickS
Je ziet aan alles dat hij enorm onder de indruk is van alles wat hem nu overkomt. Lijkt me ook niet niks hoor, om als knul van 19 op het vliegtuig te stappen ff naar de andere kant van de wereld, heel mediacircuspoppenkast er om heen vanaf het moment dat je land in een land dat je hooguit van naam kent, waar je geacht wordt hoge prestaties te gaan neerzetten.

Ik hoop voor hem dat hij snel settled (las ergens dat zijn broer mee is?) en idd snel opgevangen wordt door het team, met name Onana, Sanchez en Cassierra kunnen hier belangrijk zijn, die ong. hetzelfde meemaakten. Ben erg benieuwd!
0 0
roodwitgeboren
Suarez zat ook zo voor de camera en beet toen ook nog niet;)
0 -1
chrisjuhhh
met jouw naam kan je vele clubs begeren he :) roodwitgeboren hahaha
0 -1
JCr14
Het lijkt wel of hij zelf niet veel over deze transfer te zeggen had.
"Toen ik het hoorde, was het een grote schok"
Enz.
1 0
chrisjuhhh
Had die ook niet .
Sao Paolo had schuld en Ajax wilde hem dus zijn zaakwaarnemer schatte aardig in dat de kans van slagen toeneemt , als je via Ajax Europees verder wil komen en of dat ga lukken geen idee dat weten we over 1 a 2 jaar pas , maar in ieder geval besliste Sao Paolo en zaakwaarnemer dus
0 0
EVH
.. als een hert kijkend in de koplampen van een auto... zo kijkt ie nog.

Vlug vriendjes laten worden met Casseirra en Sanchez.
0 0
NouridolbergNeres34
Hij oogt nog wat timide voor de camera maar denk dat hij op het veld wel met actie's gaat komrn en een boost gaat geven aan de voorhoede!
0 0
Mr.P.
hij zal het hele team een boost geven als hij zo blijft, vastberadenheid in de eindstrijd want zonder finale EL, sparta praag die verliest en az die wint(wat mij onmogelijk lijkt maar ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit) / heb ik me laten vertellen ... moeten we als we eerste worden eerst voorrondes spelen ...
0 0