Everse over Sánchez: 'In potentie Europese top'

SJvanveen, 23-10-2016 om 09:12, 5609 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jan Everse, in het verleden spelend bij zowel Feyenoord als Ajax, heeft tegenover FOX Sports Eric Botteghin (Feyenoord red.) en Davinson Sánchez met elkaar vergeleken. De Colombiaanse stopper komt positief uit de strijd. 

'Sánchez is een absolute winnaar. Hij heeft eigenlijk alles wat een moderne verdediger nodig heeft', begint Everse lovend. 'Hij is sterk in de duels, snel, wendbaar, durft te voetballen en beschikt over de nodige flair. Ajax gaat nog veel plezier beleven aan deze jongen.'

Everse denkt dat Sánchez de missing link was bij Ajax. 'Bij Ajax ontbeerden ze een echte verdediger. Het was allemaal een beetje lief. Sánchez is een echte hoor. De meest complete van allemaal. Hij ziet er uit als iemand van 28, maar is pas 20', aldus de coach die de Colombiaan dan ook een rijke toekomst voorspelt. 'In potentie is het een jongen die door kan groeien naar de Europese top. Hij gaat nog stappen maken, waarschijnlijk hele grote.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
de-Ajacied
Als je Tete nou nog RB zet en Veltman centraal achterin dan hebben we echt een top verdediging
0 0
BDW
Tete voor Veltman en Riedewald voor Viergever, beste verdediging van de Eredevisie heb je dan.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Jezus Christus, ik zou na de wedstrijd even naar de sportschool gaan, maar ben nu TOTAAL gedemotiveerd na het zien van die foto van Sánchez.
0 -2
tijger19
Hopen dat je deze jongen nog een aantal jaar mag behouden, om hem aanvoerder te maken in een team dat in potentie echt heel goed is. Natuurlijk hebben we wel eens vaker een hele goede lichting gehad, maar met Bazoer, Nouri, VDBeek, De Jong, Eiting, Cerny, Dolberg en De Ligt hebben we ontzettend goede voetballers die ingepast kunnen worden in het eerste. Ik zal ongetwijfeld nog wat talent vergeten, maar ik kijk niet wekelijks bij Jong Ajax en heb daarom geen idee van spelers zoals Clement, Dekker, El Idrissie, Sanniez, Bergsma etc. En in die selectie van het eerste moet even door geselecteerd worden Viergever weg, Klaassen weg, Gudelj weg, Veltman weg. Younes ontwikkeld zich ook niet echt lekker door, leuk dribbelaartje, maar is niet explosief genoeg (zoals Robben bijv.) om steeds binnendoor te gaan, schot is over het algemeen te zwak (die van donderdag zag er wel lekker in) dus hem zal ik ook laten gaan.
0 -1
Luigi020Ajax
als ie engels kan is t een aanvoerder, nederlands zeker
0 0
Daantje Makkes
Chelsea had hem graag willen hebben... ( om hem vervolgens op de bank te zetten, tribune plaats, uitgeleend worden voor 2 seizoenen en uiteindelijk bij een Engelse hekkensluiter te belanden. )

Het is maar goed dat hij bij Ajax speelt en niet bij Chelsea...
2 0
Venta
Ik val op vrouwen, maar: Wát een lichaam!
2 0
JBTPrins
19 jaar pas. Onvoorstelbaar hoe goed deze jongen nu al is.
0 0
afcklaasf
20 bedoel je
0 0