R. De Boer: 'Denk dat hij het goed kan doen'

SJvanveen, 07-08-2016 om 09:32, 6822 views, Il Mattino |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ronald de Boer is nogmaals ingegaan op de grootste kwaliteit van de vertrokken Ajax-spits Arek Milik: zijn linkerbeen. In gesprek met Il Mattino is de analist zeer lovend over de nieuwe Napoli-aanvaller.

'Hij geeft nooit op, als hij een goede bal krijgt, zet hij die onmiddellijk om in goals. Zijn linker is buitengewoon, ik heb nog nooit zo een linkerbeen gezien als de zijne in mijn carrière', is De Boer vol lof. 'Hij is goed in alles, zijn beste schot is van 22-23 meter denk ik. Hij is erg goed.'

Met zijn kwaliteiten denkt De Boer dan ook dat Milik een succes kan worden in Napels. 'Ik denk dat hij het goed kan doen. Hij is geen speler die uit zichzelf wedstrijden voor je wint, maar als het team hem goed ondersteunt, zal hij zeker niet teleurstellen. Als hij in de juiste omstandigheden voetbalt, kan hij zelfs meer dan twintig goals scoren', is de voormalig voetballer vol verwachting. Milik vertrok naar Napoli voor 32 miljoen exclusief bonussen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax4Stoop
Moet hij wel alles spelen! En ik denk ook dat Milik toch net iets dichter bij de goal sterker er is met z'n linkerbeen, bij de zestien ongeveer,
0 0
geronimo
Tegen de Graafschap vond zijn broer hem niet goed genoeg en nu "met zijn kwaliteiten ook een succes bij Napels" Hoezo ook?
0 0
JanTa
Dat komt door de verschillende 2 verschillenden speelstijlen tussen Ajax en Napoli. Ik denk ook dat Milik veel meer past bij een club als Napoli dat ten 1e standaard met 2 spitsen speelt en de rol van een spits is daar anders.
0 0
Harrie Nak
Ronald heeft er schijnbaar meer kijk op dan zijn broer. Of zal dit een charmeoffensief zijn voor zijn broer?
0 0
Wimmel
Zou mooi zijn, voor zowel Arek als Ajax. Scoor er maar op los.
0 0
Johan1
Ik zie het niet gebeuren.....20 goals.
0 0