Genee: 'In de winterstop gaat het al rommelen'

SJvanveen, 06-08-2016 om 09:48, 8396 views, Het Parool |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Wilfred Genee denkt dat Peter Bosz geen goede trainer voor Ajax is. Dat heeft de presentator van onder meer Voetbal Inside verteld in gesprek met Het Parool.

'Nee, derde. Na PSV en Feyenoord', voorspelt Genee de plek van Ajax op de Eredivisie-ranglijst seizoen 2016/2017. 'Mijn gevoel is, en dat is ook maar een mening, Peter Bosz is een heel goede trainer, maar niet voor Ajax', is Genee stellig.

'Ze gaan prachtige wedstrijden spelen, met geweldige uitslagen, maar ze gaan ook belangrijke wedstrijden verliezen en in de winterstop gaat het al rommelen', vervolgt Genee, die ook op de transfer van Arek Milik naar Napoli ingaat. 'Ik las: ze hebben 32 miljoen gekregen, maar dat kan oplopen tot 33 miljoen. Wat is dat nou voor detail?' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
KRD89
Lult maar wat niet seriues te nemen
0 0
Ruff Rhythim
bla.....
0 0
ajax2004
Deze man krijgt echt te veel betaalt van het geven van een mening die niemand interesseert als hij een miljoen niet noemenswaardig vindt
0 0
Barric
Genee is een griezeltje en een stokertje. Ik heb alle vertrouwen in Peter Bosz!!
0 0
Spuit11
Moet die Wilfredje niet zijn ballen langs een snelweg verkopen ofzo?
0 0
SjakieWolfs
Ik denk dat Genee zo'n beetje de grootste Ajax hater is van Nederland met aan zijn zijde Frank Lamers en Cees Geel, als het om BN'ers gaat. Gaan we die klaploper serieus nemen?? Dat dacht ik dus niet. Met z'n allen een pot zeik over z'n kop gooien, dat zal 'm leren. En wat ik nog het ergste vind, hij krijgt bij deze site de kans z'n mening te ventileren. Ik hoef die onzin hier allemaal niet te lezen.
0 0
geronimo
Genee is "Cambuur supporter" maar eigenlijk meer een kakkerlak, dat merk je aan alles
1 0
MickS
Teringjantje hey wat een slap geouwehoer de laatste tijd met al die 'voorspellingen'.
Zullen we gewoon even wachten tot er een ronde 5-6 is gespeeld? Dan pas kan je oprecht een voorzichtig (!) beeld hebben imo.
0 0
Suarez16_
Ik vind dit echt weer typisch Nederlands na 1 zwak potje in Griekenland in een 532 formatie met Westermann, Viergever, Cassierra en Dolberg. Ze winnen hem tenminste ook nog, maar je zag dat Westermann alle comfort uit het elftal haalde met zijn trage ziekenhuispasses en dat de speler 532 niet ligt. Sanchez komt er nog bij. Bazoer en Younes waren niet fit. Die laatste 2 waren voor mij de beste 2 spelers van het afgelopen jaar met de laatste 1,5 maand van Bazoer daar gelaten. Met deze 3 kan je Viergever, Westermann en Cassierra er al uit halen. In een 433 tegen een tegenstander als excelsior of roda moet en mag er geen probleem zijn. Na het vertrek van Milik is het de zaak om 2 echt goede spelers te halen. Liefst 2 aanvallers. Weet Ajax nu echt 2 goede spelers te halen dan worden we gewoon kampioen. Bij Ajax vertrekt alleen Milik die door iedereen in de media is zwart gemaakt en er niks van kon en we worden 3de en bij psv vertrekken opgehemelde spelers als van ginkel en bruma en halen daar een matige duitser voor terug en ze worden met 2 vingers in de neus kampioen. Vooralsnog geen zinnig woord over te zeggen. Eerst maar is kijken wat er de komende 3 weken gebeurd.
0 0
EVH
Genee blablabla

Maar voorlopig begint psv ons te overvleugelen. Sportief en nu ook al qua begroting.
En dat allemaal onder de bezielende leiding van Edje en Marc en vorig jaar Frons. Allemaal lekker kutbeleid en holmaatjes van elkaar. Jonk wegsturen, grafaankopen doen en maar wijzen naar de Ajax / Cruijff visie.
Die gasten maken mij helemaal ziek.
1 0
Robeerke
Gelukkig heeft Wilfred meer verstand van gezond eten dan van voetbal.
1 -1
Raoul14
Nog geen competitie wedstrijd gespeeld en nu al stoken, waarom? Laat hij zich lekker bezighouden met al zijn schnabbels, van voetbal heeft hij in elk geval geen verstand.
0 0
Eduard
Laat die journalisten maar. Ik betrap ze op weinig diepgang!! Ze volgen de details niet!

Ik vind wel, mat waarschijnlijk iedereen hier, dat Ajax twee spelers moet halen die meteen van meerwaarde zijn in het systeem van Bosz!!! Een zeer goede spits alleen is niet voldoende vrees ik!

Ik vind ook dat wij nu rustig moeten blijven als het effe niet lukt met de nieuwe speelwijze. We willen toch echt weer naar mooi aanvallend voetbal. Nou ja dat heeft naast versterkingen tijd nodig!

En verder zie ik het nog wel gebeuren dat PSV een of twee dragende spelers kwijtraakt voor het einde van de transfermarkt. Willems is er zo eendie al aangegeven heeft weg te willen. Maar ik denk dat het daar niet bij blijft.
0 -1
3*stars*3
Ach ja, Genee die gaat zitten voorspellen en zelfs Fey boven Ajax ziet eindigen...Ach ja de AD columnisten hebben het maar druk met Ajax.

Dat kakkerlakkenclubje, had vorig seizoen een verdediging dat aan alle kanten rammelde en 40 goals tegenkreeg en konden er veel meer zijn maar vaak werden ze gered door Vermeer.
Nu staat er zelfde verdediging en ligt Vermeer er lange tijd uit.
Nu moeten ze ook nog eens EU spelen en riep v Geel dat Fey klaar is op transfermarkt...

Nee, Genee snapt het helemaal...
4 0
Mokum_32
Gelukkig is het genee maar die kan ik al totaal niet serieus nemen
1 0
ram
Ahhh, jongens toch allemaal! Doet het zo veel auw als Ajax enigszins kritisch wordt benadert? Stelletje Calimero's hier zeg...

Ik denk dat hij wel een punt heeft en dat we hele goede wedstrijden af gaan wisselen met dramatische wedstrijden. Beide wedstrijden tegen POAK zijn daar een inleiding van: top vs extreem slecht. Ik denk overigens wel dat Bosz een goeie is voor ons, als hij vasthoudt aan 4-3-3 en geen gekke dingen doet. Helaas is het plan om 5-3-2 vaker te gaan gebruiken.

Ik vind het niet zo gek dat Genee ons derde zet; zo zomaar kunnen. En al zet ie ons 5e... Prima. Ik ga er niet van stuiteren in ieder geval.
0 -3
Koenniiee
Haha, zo grappig hoe men zich zo aangevallen voelt na dergelijke uitspraken. Ik kan het nog snappen ook. Al ben ik een stuk minder overtuigd van Feyenoord dan vorig seizoen. Maar Bosz heeft gewoon een selectie dat niet geschikt is voor zijn type voetbal. In de selectie van PSV, met name een vergelijking van de basis leert dat, zit gewoon veel meer voetballend vermogen en ervaring.

Bosz zal tien keer liever Willems hebben dan Dijks, Propper dan Gudelj, De Jong in de spits (dat is nog afwachten met onze spits), Moreno dan Viergever/Westermann, etc. Dat lijkt me ook niet zo gek, overigens!

Als er niets aan gedaan wordt dan gaat Bosz het ontzettend moeilijk krijgen. Zeker als hij spelers blijft opstellen als Gudelj, Westermann, etc. Dan heb je over het algemeen toch minder krediet dan wanneer hij ten onder gaat met spelers uit de eigen jeugd. Al krijgt Bosz van mij sowieso twee jaar en dan zien we wel verder. Ik heb alle vertrouwen in hem!
2 -2
JariBergkamp
Is er uberhaupt iemand die Genee serieus neemt, en dan bedoel ik niet hijzelf?
Feyenoord boven Ajax, zal meer een wens zijn dan een objectieve voorspelling. Feyenoord mag lekker met AZ en Vitesse gaan strijden voor plek drie, zoveel is na bijna 20 jaar geen kampioenschap toch wel duidelijk?
0 0
Ajaxbrl
afgelopen seizoen werden we met een matige selectie en met voorzichtig voetbal bijna kampioen , dus als er nu een goede spits komt pakken we de schaal!
0 0
AFCA.
Ja ga maar weer lekker presenteren. Jouw mening over voetbal boeit helemaal niemand.
2 0
AFCAHOOLIGAN
Dat deze jongen nog serieus genomen wordt!
0 0
atalantanio
Het schijnt dat Marijke Helwegen denkt dat Ajax 4de zal worden, Gerard Joling denkt zelfs 5de.
2 -1
Willem410
Wat is dat nou voor detail? Ja dat staat er toch koei.
0 0
WyZynDeBeste
Derde, ha. Dat lijkt me uitgesloten met de zwakke broeders uit rotterdam.
1 0
ajaxminimax
Ik word doodmoe van al die negatieve gasten? Waarom zal Bosz geen goede trainer zijn voor Ajax? Wat zal het heerlijk zijn om direct een lange neus te trekken en de titel te grijpen. Dan zullen ze waarschijnlijk allemaal roepen, dat het een fantastische zet is van Ajax om Bosz te halen....
8 0
AFCABart
nee hoor, dan is ajax kampioen van de armoede.
4 -1
TikkieTerugJaap
Alsjeblieft AS. Ik lees nog liever stukjes van Hanegem dan die walgelijke Genee. Als iemand een hekel heeft aan Ajax is hij het wel, eigenlijk geldt dat voor dat hele Voetbal Inside.
3 0
donqezue
Dat denk jij misschien. Maar ik heb een cd-tje thuis liggen waar meneer uit volle borst een pro Ajax nummer zingt..
0 0
TikkieTerugJaap
Dan doet ie alles, maar ook echt alles eraan om dat te verbergen. 9 van de 10 columns gaan over Ajax (want ja, dat leest iedereen) en het is altijd negatief. Ook in de uitzendingen nooit wat positiefs te melden.
0 0