'Waarom verhuur je Traoré niet gewoon?'

SamVR, 18-01-2016 om 22:35, 8287 views, Natafelen met Kees |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Willem Vissers snapt weinig van het besluit van Guus Hiddink om Bertrand Traoré voorlopig bij Chelsea te houden. Ajax wil de twintigjarige spits graag huren van de Londense club, maar de manager heeft daar geen groen licht voor gegeven.

'Ik vind het een beetje flauw van Guus Hiddink', sprak Vissers, chef van De Volkskrant, maandagavond bij Natafelen met Kees. 'Hiddink heeft een spits nodig bij Chelsea, maar vindt Traoré niet fysiek paraat voor het geweld van de Premier League. Waarom verhuur je Traoré dan niet gewoon?'

Kenneth Perez haakte daar op in tijdens het praatprogramma. De ex-Ajacied herhaalde min of meer zijn woorden van vorige week. 'Ik geloof niet dat Ajax, met wat ze uit willen geven, een betere spits kan halen dan Arek Milik. Dan moet je dus geen spits halen', aldus Perez.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFC34
Iedereen wil nu wel el ghazi in de spits zien, maar was het spel van hem niet voornamelijk de verdienste van het snelle opendraaien en passen van sinky?
0 -2
Ajax meister
Die pisvlek wilt Ajax niet sterker maken, anders maken die lampen helemaal geen kans meer op kampioenschap.
3 -3
Ellende
Absoluut El Ghazi in de spits.
Liet in de laatste twintig minuten aan Milik zien hoe het moet.
is toch onze meest doelgerichte speler. Waarbij het op de flank ff niet loopt.
7 -4
Noxin
Toen El Ghazi erin kwam ging ADO alles of niets spelen en kreeg Ajax voorin alle ruimte. Voetballend is Milik misschien niet een geweldenaar, maar ik zie 'm per wedstrijd tig runs maken en krijgt hij simpelweg de bal niet. Te vaak wordt gekozen voor een balletje terug of breed.
3 -1
JPC40
Aan de ene kant lig je in een deuk van het lachen omtrent de salaris eisen, aan de andere kant denk ik of vraag ik me af waarom op deze manier moet gebeuren, een speler verhuren maar wel de volledig salaris overnemen, dan houd dat in dat je eigenlijk hem wil verkopen, dus wat wil Chelsea nou eigenlijk.
0 0
TikkieTerugJaap
Zet het hele verhaal over Boilesen er ook ff op. Zal weer een hoop ophef gaan komen.
0 -1
Hiddfux
deze jongen gaat natuurlijk niet komen, verwacht overigens sowieso geen aankoop deze maand meer
1 -1