Het Parool: 'Ajax goed op weg'

SJvanveen, 02-01-2016 om 09:11, 8256 views, Het Parool: |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het Parool heeft de balans opgemaakt voor de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. In een artikel, waar besproken wordt wat de stad Amsterdam in 2016 kan verwachten, wordt natuurlijk ook over Ajax geschreven. Over de eerste seizoenshelft schrijft de krant: 'Ajax balanceert een beetje tussen een voldoende en een ruim voldoende.' 

Het Parool vertelt dat de top drie van de Eredivisie in ere is hersteld. Waar PSV volgens het Amsterdamse medium vooral mentaal na Europese wedstrijden tekort schiet en Feyenoord elke wedstrijd tot een gevecht laat komen, is Ajax op weg naar de vijfde landstitel onder leiding van Frank de Boer. 

'De ploeg schoot in moeilijke wedstrijden tekort, maar was in de overige duels vaak onberispelijk - te klein voor het tafellaken en net groot genoeg voor het servet. De Boer zal zijn jonge elftal naar een hoger niveau willen tillen. Er is genoeg voor verbetering vatbaar en stilstand is achteruitgang. Aan de andere kant: als Ajax de prestaties van de eerste seizoenshelft na de winterstop evenaart, is dat vermoedelijk genoeg voor de titel', kijkt Het Parool vooruit. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rudolph J
Is het werkelijk interessant, wat 'Het Parool vindt'? Gaat het niet om Ajax' sportieve doelstellingen, zoals gecommuniceerd in het jaarverslag 2014-15?

Dus, Ajax goed op weg?

Ja: Ajax 1 staat 1e in de eredivisie;

Nee: Ajax 1 overwintert niet in de UEFA Champions League of UEFA Europa League.

Verder kijkend naar Ajax' strategie (attractief en aanvallend voetbal; volle stadions; beste jonge eerste elftal van Europa; meest toonaangevende en meest innovatieve jeugdopleiding; Ajax moet de nummer één keuze zijn voor grote talenten), kan Ajax dan in zijn volgende jaarverslag stellen, dat Ajax goed op weg is?

Door wie wordt die journalist van Het Parool betaald?
0 0
JesusZoonVanGod
Statistisch gezien ziet het er inderdaad allemaal prima uit. In de praktijk is er echter veel ruimte voor verbetering. Ik hoop vooral dat Frank kan zorgen voor meer stabiliteit in het spel. Het ene moment spelen we prima, het andere moment laten we ons compleet overrompelen. Ook dit seizoen weer krijgen we totaal onnodige tegendoelpunten, puur omdat we ons geen 90 minuten volledig kunnen concentreren.
4 0
AFCA.
Komt omdat frank veel wisseld. De ene keer is het younes dan weer fischer. Dan sinkgraven dan gudelj. Gewoon een vaste opstelling en keuses maken
0 -3
The
Dit verzin je gewoon ter plekke om weer lekker de Boer te kunnen bashen. Zielig.
0 0
trodat4030
Ajax heeft 27 officiele wedstrijden gespeeld afgelopen seizoenshelft en Gudelj startte 26x en viel in tegen Rapid (thuis). Die heeft dus letterlijk álles gespeeld.. Ik vraag me dan ook af waarom je juist hém noemt. Sinkie speelde vooral op de vleugels.
0 0
DappreStryder
Moet jij eens kijken naar bijvoorbeeld blessures en schorsingen. Zoveel wisselde De Boer niet als je wisselingen om zulke redenen achterwege laat. Veel spelers hebben een of enkele kleine blessures gehad en ja, dan moet De Boer wijzigingen doorvoeren.
2 0