Van Halst: 'Pijnlijk voor een club als Ajax'

SJvanveen, 27-12-2015 om 11:57, 10443 views, 1900 |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Jan van Halst vindt de huur van spits Yaya Sanogo door Ajax onbegrijpelijk. De gehuurde aanvaller van Arsenal breekt nog geen potten dit seizoen en dat is de analist ook opgevallen. 'Was even gaan kijken, dan had iedereen meteen kunnen zien dat Sanogo wel erg veel tekortkomingen heeft. Pijnlijk voor een club als Ajax', vertelt Van Halst in het magazine 1900. 

'Naast John Heitinga, Nemanja Gudelj en Amin Younes, die af en toe nog wel iets aardigs laat zien, is Yaya Sanogo van Arsenal gehuurd', gaat de oud-speler van Ajax verder. 'Scoutingsrapporten waren er niet, heb ik gelezen. Een aankoop moet echt een toegevoegde waarde hebben.'

Sanogo kampt dit seizoen, net als voorgaande jaren, veel met blessureleed. Mede daardoor heeft de Fransman nog niet kunnen overtuigen in Amsterdam. Frank de Boer overweegt in de winterstop een nieuwe spits te kopen

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geronimo
Pijnlijk hoe Overmars zich laat verneuken door Wenger
1 -1
A Cohen
Al zou Neenee Sanogoal topfit zijn, dan nog komt hij geen lantaarnpaal voorbij en/of schopt hij nog geen deuk in een pak boter.
Gewoon een enkeltje Londen bestellen en snel wegwezen.
Kaartje erbij met tekst:

Met de groeten van het hoofd scoutingapparaat.

Als ik Marc O was, zou ik m'n naam er maar niet opzetten, staat ie nog meer voor lul.
0 -2
Keizer020
Het enige wat Sanogo goed heeft gedaan voor Ajax is een penalty versieren tegen Twente. Voor de rest ook helemaal niks. Maar natuurlijk wil Frank hem nog niet afschrijven, want dan moet hij een fout van Overmars toegeven...
4 0
OntlastendeMiddenvelder
Dat Sanogo gehaald is, is een fout, maar ook weer niet zo'n enorme, want hij is gehuurd en loopt niemand in de weg (anders dan zijn medespelers). De écht enorme fout is dat er geen andere spits is gehaald en dat we dus feitelijk één spits hebben dit seizoen. Dat kan niet bij een club die landskampioen moet worden en in Europa wil scoren.
3 -11
Lazell
Dit is een gigantische fout. Niet omdat een aankoop wel eens kan mislukken, maar vanwege de barslechte besluitvorming. Hij is puur op naam gekocht, ze zijn nieteens gaan kijken. Het TH doet maar wat. Ik zou me doodschamen als ik hiervoor verantwoordeijk was. Tijd dat Overmars eens terug gaat naar de Eagles, naar "zijn" clubje.
10 -2
Simon1
Ajax moet eens stoppen met aanvallers. Zo lang Frank de Boer zijn elftal niet aanvallend laat spelen kan een aanvaller zich nooit bewijzen. Die één a twee ballen per wedstrijd die de spits van Ajax ontvangt op het moment dat hij een scoringskans heeft is echt ondermaats. Dat Milik in dit geval vaker de bal krijgt is omdat hij helemaal terug moet lopen naar de nummer zes positie om een bal te gaan halen. Te zot voor worden!
14 -2
gi0vanni
De Boer heeft Ajax in het begin beter gemaakt omdat daarna heel Ajax naar de ***** te helpen.
0 -2
Basvann
Ik hoop op Kramaric deze winter.
Komt amper aan de bak bij Leicester City, maar beschikt over genoeg talent en is een goede concurrent voor Milik
2 0
OKP-AFCA
Die zit voor een riant salaris op de bank, en dat doen de meeste spelers toch liever dan potjes voetballen.

Die had Ajax dan moeten halen van Rijeka, tijd terug, maar toen hadden ze nog nooit van hem gehoord natuurlijk.
0 0
Keizer020
Wil vast een enorm salaris
0 0
Robinjo1988
Zal wel onhaalbaar zijn vrees ik.
0 0
watervisser
Gefeliciteerd Frank! Trek nog maar snel een nieuw blik breedte aankopen open. Je wordt immers niet meer geremd door het plan Cruijff. Je vriendjes uit de directie, bestuursraad en rvc steunen je volledig in je afbraak beleid. Binnenkort komt ook je grote vriend Van Gaal, die het zelfde beton voetbal aanhangt, je nog extra handje helpen.
17 -4
Ismael Urzaiz
Hey Jan, klopt. Dit is niet al 100x door 200 verschillende mensen al gezegd. Ben weer tot nieuwe inzichten gekomen hierdoor. Hij zegt ook letterlijk dat hij maar wat gelezen heeft en het nu na gaat lullen. Wat moet werken bij Fox toch vermoeiend zijn.
2 0
godenzonensuper
Het gekke is dat ik mij om Sanogo nog het minst kan irriteren. Tuurlijk is het belachelijk hoe Overmars te werk is gegaan. Maar deze gozer wordt 1 jaartje gehuurd en dan schoppen ze hem als het goed is weer terug naar Londen. Ik irriteer me meer aan aankopen als Gudelj of Sinkgraven(wel een prima speler) die voor veel geld gehaald zijn en spelers als Vd beek , El mahdioui, Andersen en Nouri in de weg zitten de komende jaren.
4 -3
Truus de Bakker
De komende jaren misschien maar dit seizoen is toch wel duidelijk geworden dat Gudelj en in mindere mate Sinkgraven nodig waren. Wat als die er nu niet waren geweest? Dan had Ajax op het middenveld nauwelijks opties gehad.
2 -7
pablofranka
Meen je dit nou Truus of ben je gewoon sarcastisch. Mijn hemeltje die twee alleen al hebben ons sowieso de voorronde CL en Uefa gekost met een lading fouten van ongekende schoonheid.
1 -1
Truus de Bakker
HAd jij dan aan het begin van het seizoen met Nouri, vd Beek en Andersen in de selectie willen beginnen? Spelers die muv Andersen niet in de eredivisie getest zijn?
1 0
zuidzuid
Goeie reactie. Als klaassen deze fout had gemaakt had niemand t erover gehad.

Daarnaast...ik heb bijna zeker t idee dat overmars dacht dat ie joel campbell huurde. En dat ie nu gewoon zn fout niet durft toe te geven...
0 0
NouriVandeBeek
Heel pijnlijk inderdaad. Overmars heeft gehandeld als een zware amateur. Iedereen zei van te voren dat het niks was, Als hij de moeite had genomen om Sanogo te analyseren kwam die tot dezelfde conclusie.

Een nieuwe spits kon het verschil zijn tussen winnen/verliezen tegen Rapid. Of doorgaan of niet in de EL poule. Ook raar dat de RVC Overmars gewoon iemand laat halen zonder scoutingsrapporten.
8 -1
Deanhoes
Wordt deze week het WK open-deuren-intrappen gehouden ofzo?
1 -1