NOS-commentatoren: 'Meer verwacht van Zivkovic'

Aangezien de winterstop en het nieuwe jaar bijna voor de deur staan maakt zowel iedereen de balans op. Zo ook de NOS-commentatoren, die geen Ajacieden in de top vijf van beste spelers van de eerste seizoenshelft in de Eredivisie hebben staan en het spel van Richairo Zivkovic teleurstellend vinden. De jonge spits wordt dit seizoen verhuurd door Ajax aan Willem II maar imponeerde tot dusver nog niet. 

'De radio- en televisiecommentatoren hadden ook meer verwacht van Ajax-huurling Richairo Zivkovic bij Willem II. De 19-jarige spits komt na een teleurstellend beginjaar bij Ajax ook in Tilburg (nog) niet uit de verf', valt te lezen op de website van de omroep. 

Daarnaast vindt men het opmerkelijk dat er geen Ajacied in de top vijf staat. 'Gezien de eerste twee maanden is dat een verrassing, aangezien Anwar El Ghazi wekelijks schitterde op de Nederlandse velden. Maar een enkelblessure zette hem in november buitenspel.' Dirk Kuyt is volgens de commentatoren de beste speler van de eerste seizoenshelft in de Eredivisie. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rooie fred
kuyt????ja wat denk je met die scheids hier 10 penalties wauwwww,had 5 gele kaarten moeten hebben en laatste weken slecht!!!ach die nos uitslag is niet belangrijk!! en kijk als er een het moet zijn is TETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAAR NEE HOOR !geen ajacied he?
0 0
OdjePils
Daarbij Barazite: geen goed woord voorover....
1 0
OdjePils
Dirk Kuyt? Smerige schijnheilige kakkerlak. Een top 5 van lik-mn-reet dus...
2 0
Sjaakvaak
Ah de gehele top 5 is dus als volgt:
Dirk Kuyt
Hakim Ziyech
Andres Guardado
Luuk de Jong
Nacer Barazite

Het is dus eigenlijk gewoon een top 5 wat betreft aanvallers/wie de meeste doelpunten creëert.
0 0
Sjaakvaak
Tete niet bij de beste vijf? En Kuyt de beste van iedereen? Wauw.
4 0
geronimo
Volgens velen is Tete de beste speler van 1e seizoenhelft
2 0
masterrr
Tsja, wie niet? Het blijkt niet het toptalent waar iedereen op hoopte. Toch vind ik het vreemd dat je zo'n jongen haalt voor 2,5 miljoen en vervolgens niet gewoon 2e spits maakt. Aan de andere kant zien wij hem niet elke dag. Misschien leeft deze jongen niet volledig voor z'n sport.
0 -1