Spaan lyrisch over De Ligt

JipVR, 08-04-2015 om 18:52, 15138 views, |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Journalist Henk Spaan van Het Parool is gecharmeerd van Matthijs de Ligt, speler van Ajax B1. De centrale verdediger werd tot beste speler van de ABN AMRO Future Cup verkozen. 'Het verbaasde me niet. Het gebeurt zelden dat een jongen van vijftien zo tweebenig is dat je niet kunt zien welke voet de beste is', meent Spaan.

Diezelfde Spaan haalt tegelijkertijd ook uit naar de zogeheten Fluwelen Revolutie van Johan Cruijff. De talentvolle Ajacied zou namelijk ontdekt zijn door Henny de Regt. 'Later werd De Regt eruit geknikkerd door de Fluwelen Revolutionairen. Misschien viel zijn scherpe oog niet in goede aarde, of was het toch zijn tong? Zo kan de revolutie weer oogsten wat door anderen is gezaaid', aldus Spaan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxfan_1987
Waarom worden de berichten van deze hopeloze columnist van het Parool op deze site geplaatst???

Hij heeft er totaal geen verstand van!!!
0 0
suske
Mee eens maar wat de Ligt betreft heeft hij wel gelijk. Een groot talent. Ontdekt door de Regt. Maar verder ontwikkelt door Wim Jonk!!!
0 0
godenzonensuper
wat een oud wijf deze man .. dijks en ligeon zouden toppers worden volgens hem . Nou dat we hebben gezien .
0 0
RuudRuud
Altijd weer een negatieve kanttekening van Spaan. Hij zal binnenkort wel weer beginnen waarom Ajax hem nog geen contract heeft aangeboden, net als hij toentertijd bij Nouri deed.
0 0